Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχονται από παντού!

Πανστρατιά στο λαό του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της Κυριακής

PAOK24

Έρχονται από παντού!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ανυπομονεί για το μεγάλο ραντεβού της Κυριακής στο γήπεδο της Τούμπας εκεί όπου ο Δικέφαλος θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 20:30.

Η Τούμπα αναμένεται για μια ακόμα φορά να είναι «καζάνι» και να αποτελέσει έναν ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου για να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη.

Φίλοι του ΠΑΟΚ αναμένονται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, με την Κύπρο να έχει και αυτή… εκπροσώπους στις εξέδρες της Τούμπας.

Μέλη του ΣΦ ΠΑΟΚ Πάφου ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό του Δικεφάλου.

Άλλωστε, «1100 ΧΛΜ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΟΥΝ!».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκρίθηκαν και περιμένουν τα «αετόπουλα»

Κ17 και Κ15 του ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στην τελική φάση – Τα εισιτήρια που κρίνονται

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της 2ης φάσης στα Πρωταθλήματα Super League Κ17 και Super League Κ15 και το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες μπαράζ για να συμπληρωθεί το «παζλ» των ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στην Τελική Φάση (Final 4) των δύο Πρωταθλημάτων.

Πρωτάθλημα Super League K17

Με την ολοκλήρωση της 2ης φάσης, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος έχουν εξασφαλίσει οι ΑΕΛ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ενώ την 4η θέση διεκδικούν τέσσερις ομάδες μέσω αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 11:30 ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Αθλητικό Κέντρο Emilion ενώ μισή ώρα αργότερα (12:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο Φωστήρα «Σπύρος Γιαλαμπίδης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε μονό αγώνα μπαράζ με τον νικητή να παίρνει το 4ο «εισιτήριο» για το Final 4 του Πρωταθλήματος Super League K17.

Πρωτάθλημα Super League K15

Στο Πρωτάθλημα Super League K15, τη συμμετοχή τους στην Τελική Φάση έχουν εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ενώ τις υπόλοιπες δύο θέσεις διεκδικούν συνολικά οκτώ ομάδες μέσω των αγώνων μπαράζ.

Το Σάββατο 27 Απριλίου στις 17:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο Γήπεδο των Τραχώνων ενώ μία ημέρα αργότερα, την Κυριακή 28 Απριλίου στις 14:30, ο Αστέρας Τρίπολης αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στις Αθλ. Εγκαταστάσεις του Γηπέδου «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα εξασφαλίσει μία θέση στην Τελική Φάση.

Η 4η θέση στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος θα προκύψει από τους αγώνες μπαράζ ΠΑΣ Γιάννινα-Πανσερραϊκός (Σάββατο 27/4, 16:30, Αθλ. Εγκατ/σεις ΕΠΣ Ηπείρου "Στ. Τσανακτσής") και Άρης -Μακεδονικός (Σάββατο 27/4, 14:00, Δημοτικό Γήπεδο Φιλύρου). Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αγωνιστούν σε αγώνα μπαράζ και η ομάδα που θα επικρατήσει θα αγωνιστεί στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League K15.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπύρα… Ζίβκοβιτς στη Σερβία

Ενόψει Euro 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα για την τελική φάση του Euro 2024 μετρούν στη Σερβία με την εθνική ομάδα της χώρας να δίνει το παρών στο μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτό εταιρεία μπύρας κυκλοφορεί έχοντας τυπωμένα στα προϊόντας της, πρόσωπα των διεθνών ποδοσφαιριστών της εθνικής Σερβίας.

Έτσι, στις παρτίδες μπύρας βρίσκεται και το πρόσωπο του Αντρίγια Ζίβκοβιτς!

Το ίδιο έχει συμβεί και με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους αλλά και του Ντούσαν Τάντιτς της Φενέρμπαχτσε.

https://twitter.com/FSSrbije/status/1783836999566377047?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783836999566377047%7Ctwgr%5Ea53485deb02c0fee75654777cc0bdf6f2974bd4b%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fsuperleague%2F2328759%2Fpaok-prosopo-toy-zibkobits-mpike-se-mpyra

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

FORZA με όλες τις ειδήσεις για ΠΑΟΚ

Αύριο και όλο το Σαββατοκύριακο στα περίπτερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η FORZA κυκλοφορεί το Σάββατο 27 Απριλίου (και όλο το Σαββατοκύριακο) με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές

Η FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

Η επιθυμία σας για online ανάγνωση της FORZA και της FORZA Plus, έγινε πραγματικότητα. Οι φίλοι αναγνώστες που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε σημεία πώλησης εφημερίδων, έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στην ύλη της εφημερίδας, ηλεκτρονικά μέσα από το www.forzaonline.gr

To ηλεκτρονικό κατάστημα της FORZA είναι στη διάθεση σας

Η επόμενη μέρα μετά το ΣΟΚ στη Λαμία

Η αντίδραση του ΠΑΟΚ και τα… ρέστα πριν το φινάλε

Οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν τις τελευταίες ώρες πριν το καθοριστικό ντέρμπι με ΑΕΚ

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Βαγγέλης Βούλγαρης, Σταύρος Σουντουλίδης, Θόδωρος Χαστάς

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ