Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: Ποτέ ξανά τόσα νεύρα και τέτοια αντίδραση!

Γιατί ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε αυτή τη συμπεριφορά μετά το χθεσινό παιχνίδι

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Λουτσέσκου: Ποτέ ξανά τόσα νεύρα και τέτοια αντίδραση!

Αυτός ήταν ένας άλλος Λουτσέσκου! Οι αντιδράσεις του μετά το χθεσινό ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ξάφνιασαν ακόμη και τους πιο κοντινούς του ανθρώπους που είχαν χρόνια να τον δουν σε τέτοια κατάσταση! Γιατί όμως;

Τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον έχουμε δει εκνευρισμένο! Τον έχουμε ακούσει να μιλάει σε δύσκολη φάση μετά από αγώνες όπου η ομάδα του έχει αδικηθεί. Αυτό το χθεσινό μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν κάτι διαφορετικό! Και όμως ο Λουτσέσκου χθες δεν ήθελε ούτε καν να πάει στην αίθουσα Τύπου! Δεν ήθελε να σχολιάσει το οτιδήποτε. Και που πήγε βέβαια, κάθισε εκεί δύο περίπου λεπτά, στην πιο σύντομη διαδικασία όλων των ετών που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ!

Ο Λουτσέσκου «έσκασε» χθες επειδή η δική του ομάδα, αυτή που ελάχιστοι πίστευαν εξ αρχής, λίγες μόνο ημέρες μετά το 0-0 με τον ΟΦΗ, έκανε τόσο σπουδαία εμφάνιση σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω κακών αποφάσεων και εγωϊσμού (όπως εκείνος εκτιμά) στην τελική πάσα ή στην εκτέλεση, έχασε άλλους δύο βαθμούς. Αυτό τον τρελαίνει και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ενώ η δουλειά του αποδίδει, μερικές κρίσιμες στιγμές χαλάνε το τελικό αποτέλεσμα και αφήνουν τον ΠΑΟΚ πίσω από εκείνος που θέλει να βλέπει. Εκείνο που σε καμία περίπτωση δεν θέλει να πιστέψει είναι ότι μπορεί να φθάσει το τέλος της χρονιάς και η ομάδα του μπορεί να χάσει σημαντικούς στόχους επειδή θα έχει αυτό το ίδιο-άλυτο πρόβλημα στην τελική ενέργεια.

Σήμερα πάντως που είχε ηρεμήσει, μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους ανέλυσε τα λάθη που έγιναν και πώς στο τελείωμα των φάσεων χάθηκαν τόσες πολλές ευκαιρίες ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει άλλο ένα παιχνίδι που είχε και εξάποντη σημασία.

Τελικά… Ο Λουτσέσκου και με αυτή την αντίδραση έδειξε πόσο πολύ πίστευε και πιστεύει στην πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Το πιστεύει, το θέλει και όταν διαπιστώνει πόσο άδικα χάνονται βαθμοί ενώ η ομάδα του είναι τόσο ανώτερη σε ΟΛΑ τα ματς που δίνει με αποκορύφωμα τα πέντε τελευταία ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Άρη, τότε βγάζει τέτοιες μη αναμενόμενες αντιδράσεις.

Σήμερα πάντως και στην προπόνηση του ΠΑΟΚ οι παίκτες ήταν το ίδιο σκασμένοι. Και όταν η ομάδα φθάνει σε τέτοιο σημείο να παίζει τέτοιο ποδόσφαιρο και να τρελαίνεται από το 0-0 με τον Ολυμπιακό, τότε σίγουρα υπάρχει καλή προοπτική και σωστή νοοτροπία για το μέλλον.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβαμπ: «Μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό»

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Αυστριακός.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστριακός:

«Δεν έχει καμία σημασία το γκολ που πέτυχα, άλλωστε δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει η ομάδα. Κάναμε μία πολύ κακή εμφάνιση σε ένα ματς που έπρεπε να πάρουμε το τρίποντο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας».

Τι φταίει για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ:

«Είναι προφανές ότι η ομάδα δεν έχει θέμα φυσικής κατάστασης γιατί παλεύουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος, κάτι όμως μας λείπει. Στα τελευταία μας κυνηγάμε συνέχεια το σκορ και όσο και να παλεύεις πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Ίσως να μας λείπει η ενέργεια και το καθαρό μυαλό, πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα».

Αν φέρνει η νέα απώλεια σε δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας και το ίδιο θα κάνουμε και κόντρα στην ΑΕΚ. Σαφώς τέτοιες απώλειες μας κρατούν πολύ πίσω, υπάρχει πρόβλημα και είναι δύσκολο να επιστρέψουμε στη μάχη. Θα τα δώσουμε όλα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι ήρθε η γκέλα στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ! (vid)

Τα highlights από την αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κατώτερος των περιστάσεων. Για ένα ακόμη παιχνίδι, ήταν κακός και το πλήρωσε. Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Λαμία, για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

Δείτε τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία-ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ ισοφάρισε όμως ήταν αργά… (vid)

Ο Αυστριακός μέσος έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 90+10

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ