Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άφωνος ο Κοτάρσκι με την Τούμπα! (pic)

Το «ευχαριστώ» του Κροάτη στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ

PAOK24

Άφωνος ο Κοτάρσκι με την Τούμπα! (pic)

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν, σε ένα ακόμη ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θέλοντας να συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθεια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου για την νίκη.

Ασχέτως με το αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά οι εικόνες από τις κερκίδες του σταδίου της Τούμπας κάνουν τον γύρο του κόσμου, ο οποίος μένει άφωνος από την φλεγόμενη θύρα 4.

Άφωνος και ο Κοτάρσκι, ο οποίος ανεβάζοντας στα social media τη σχετική φωτογραφία, θέλησε να ευχαριστήσει με τον τρόπο του το κοινό του Δικεφάλου.

«Απερίγραπτο, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας» ήταν το μήνυμα του 22χρονου τερματοφύλακα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναστάτωση στη Μπριζ: Έφυγε από την Ελλάδα ο Σκοβ Όλσεν!

Ο Δανός εξτρέμ αν και ήρθε στη Θεσσαλονίκη αποχώρησε μετά από διαφωνία με το ιατρικό τιμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναστάτωση στην Κλαμπ Μπριζ λίγες ώρες πριν από την ρεβάνς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ με... πρωταγωνιστή τον Σκοβ Όλσεν ο οποίος φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα!

Περισσότερα σε λίγο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η FIFA ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τέλος στο θέμα που προκάλεσε έντονο προβληματισμό στην εθνική μας ομάδα με το- υποτιθέμενο, όπως αποδείχτηκε- θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς που, μάλιστα, αγωνίστηκε στον αγώνα κόντρα στη Γεωργία.

Ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) γνωστοποίησε πως ενημερώθηκε ενημερώθηκε επισήμως από τη FIFA ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

Επιπρόσθετα υπενθυμίζεται ότι η FIFA είναι η Αρχή Διαχείρισης των Αποτελεσμάτων σε ότ,ι αφορούσε στους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Ποδοσφαίρου με αντιπάλους το Καζακστάν και τη Γεωργία, ενώ η διενέργεια των δειγματοληψιών, τόσο εντός όσο και εκτός αγώνα, έγινε από την UEFA.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Παιχνίδι υπ’ αριθμόν 34!

Το αφιέρωμα της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου για το αποψινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επίσημη ιστοσελίδα του Δικεφάλου με αναλυτικό αφιέρωμα με φόντο το αποψινό παιχνίδι σας βάζει από νωρίς στο κλίμα του επαναληπτικού κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, για την προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το background της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ για 3η φορά στην ιστορία του βρίσκεται ένα βήμα πριν από τα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η πρώτη φορά ήταν τη σεζόν 1973-74, όταν αντιμετώπισε τη Μίλαν για το Κύπελλο Κυπελλούχων και ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι με 3-0, ενώ στην Τούμπα η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2.

Η δεύτερη φορά ήταν τη σεζόν 2021-22 για το UEFA Europa Conference League, όπου ηττήθηκε με 2-1 από τη Μαρσέιγ εκτός έδρας στο πρώτο ματς, ενώ και στη Θεσσαλονίκη επικράτησαν οι Γάλλοι με 1-0. Η Μπριζ είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ σε αυτή την τρίτη προσπάθεια για τον Δικέφαλο και η ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς είναι το αποτέλεσμα που θα πρέπει να ανατρέψει

Ο ΠΑΟΚ έχει αντιμετωπίσει μια φορά ακόμη τη Μπριζ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι δύο ομάδες βρέθηκαν στους ομίλους του UEFA Europa League τη σεζόν 2010-11. Οι δύο αναμετρήσεις τους ολοκληρώθηκαν με 1-1 τότε και στην Τούμπα είχε σκοράρει ο Αντρέ Βιεϊρίνια στο 25ο λεπτό, ενώ για τους Βέλγους είχε σκοράρει ο Σέποβιτς στο 89ο λεπτό.

Ο ΠΑΟΚ συνολικά έχει αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες από το Βέλγιο. Η πρώτη που βρέθηκε στην ευρωπαϊκή του πορεία ήταν η Λιέγη τη σεζόν 1967-68 για το Κύπελλο Εκθέσεων. Ο αποκλεισμός ήρθε με δύο ήττες, μια στην Τούμπα με 2-0 και μια στο Βέλγιο με 3-2. Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με την Μέχελεν το 1991-92, όπου ο Δικέφαλος πήρε την πρόκριση για το Κύπελλο UEFA με εκτός έδρας νίκη 1-0, η οποία ακολούθησε το 1-1 της Τούμπας.

Συνολικά έχει οκτώ αναμετρήσεις με ομάδες από το Βέλγιο, όπου μετρά τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ οι τρεις από τις τέσσερις κόντρες του ήταν σε νοκ άουτ αναμετρήσεις και πήρε δύο προκρίσεις, ενώ αποκλείστηκε στην πρώτη.

Αυτή είναι η 34η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη διοργάνωση του UEFA Europa Conference League, με τον απολογισμό του να είναι 18 νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες, ενώ ο συντελεστής των γκολ βρίσκεται στο 55-32. Αυτή τη σεζόν έχει 15 αναμετρήσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με απολογισμό 10 νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Τα δύο χαμένα παιχνίδια του είναι στη φάση των νοκ άουτ, με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ με 2-0 και με την Μπριζ στο Βέλγιο με 1-0.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ