ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κ19: Έ«Χ»ασε την ευκαιρία!
Ο Δικέφαλος προηγήθηκε στην Τρίπολη αλλά στην εκπνοή ο Αστέρας ισοφάρισε!
Δευτερόλεπτα μακριά από μία σπουδαία νίκη, βρέθηκε πριν από λίγο η Κ19 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος,
Οι “ασπρόμαυροι” του Στέλιου Μαλεζά, προηγήθηκαν στην Τρίπολη της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα με 1-0 στο 59΄, χάρη σε γκολ του Θεόδωρου Καλόγηρου, ωστόσο στο 89΄ δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ανανιάδη!
Το 1-1 δεν άλλαξε στα επόμενα λεπτά, με τον Δικέφαλο να παραμένει βέβαια στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας στους 42 βαθμούς σε 18 αγώνες, δύο περισσότερους από τον Ολυμπιακό που χθες επικράτησε εύκολα εντός έδρας του Παναιτωλικού με 3-0!
Σε γενικές γραμμές, ήταν ένα “κλειστό” παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, με τον ΠΑΟΚ να “εξαργυρώνει” στο 59΄ την υπεροχή του, να πιέζεται στη συνέχεια και εν τέλει να αφήνει δύο βαθμούς στην Τρίπολη…
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Βαλληνδράς, Καπέρδας, Θεοδωρίδης, Λάσκαρης, Καραγλάνης (71′ Θωμάϊ), Παπαδημητρίου, Ζουγλής, Ανανιάδης, Παπαδόπουλος Α. (71′ Ρουμπιές), Καλλαντζής (64′ Μπάτσι), Κεδίκογλου (90′ Παπαδόπουλος).
ΠΑΟΚ: Αγγελίδης, Γεωργιάδης (18΄ λ.τ. Μάρτος), Δεληγιαννίδης (46΄ Τσίκος), Ζίλο, Σιναναϊ, Σνάουτσνερ, Σμυρλής, Καλόγηρος, Χατσίδης (85΄ Ιμπραήμ), Γκούμας (46΄ Πασαχίδης), Αδάμ.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο 1η Νοεμβρίου στις 19:00 τον Αστέρα Τρίπολης για την 9η αγωνιστική της Super League, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Αλέσιο Λίσι, καλείται να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο αποτέλεσμα της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ, με μια επικράτηση απέναντι στους Αρκάδες, προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή, αλλά και να δείξει σημάδια προόδου.
Το ενδιαφέρον βρίσκεται γύρω από το πως θα κατέβει στο γήπεδο ο Δικέφαλος, αλλά και στην επιλογή προσώπων, με δεδομένες τις απουσίες των Πέλκα, Μιχαηλίδη και Λουσέ, πέρα από τους μαρκοχρόνια τραυματίες.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κουβεντίδης: «Βράδυ Σαββάτου…» (pics)
Το σχόλιο του Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη διαιτησία στο Κηφισιά-Ολυμπιακός
Ο Επικεφαλής του Τμήματος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Κουβεντίδης, σχολίασε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις αποφάσεις του Τσέτσιλα στο αποψινό Κηφισιά-Ολυμπιακός.
Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-3, χάρη στο γκολ του Ζέλσον Μάρτινς στο 95. Στην τελευταία φάση του αγώνα ωστόσο, η Κηφισιά ζήτησε πέναλτι για χέρι του Έσε, με τον διαιτητή να μη συγκινείται και να σφυρίζει τη λήξη του αγώνα.
Ο Γιώργος Κουβεντίδης σχολίασε:
«Βράδυ Σαββάτου...»

Επίσης σχολίασε τη φάση κατά την οποία ο Πουέρτα κάνει φάουλ στον αντίπαλό του που κινείται προς την περιοχή, χωρίς να δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα:
«Αν δεν πάρεις δεύτερη κίτρινη, σε λίγο γίνεσαι αλλαγή;»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λίσι: «Να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική!»
Οι δηλώσεις του Ιταλού για την αυριανή αναμέτρηση
Ο Αλέσιο Λίσι μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Αστέρα Aktor.
Αρχικά δήλωσε:
«Νιώθω καλά. Χρειαζόμασταν το αποτέλεσμα όπως αυτό επί της ΑΕΚ, και αύριο πρέπει να ολοκληρώσουμε τη δουλειά.»
Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνεχίσει έτσι:
«Ελπίζω να είναι έτσι. Χρειαζόμασταν όπως είπα μια τέτοια νίκη. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε ανάλογα στα επόμενα παιχνίδια.»
Για το αν έκανε αλλαγές πέρα από τον σχηματισμό:
«Αλλάξαμε πράγματα, έγιναν προσαρμογές σε επίπεδο προσώπων και κυρίως στην ερμηνεία συγκεκριμένων πραγμάτων. Επαναλαμβάνω ότι το βασικό ήταν ότι μπήκαν τα γκολ με την ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον ΟΦΗ.»
Τι θέλει να δει αύριο από την ομάδα του:
«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή τη δυναμική, προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά σίγουρα πρέπει να κάνουμε προσαρμογές παιχνίδι με το παιχνίδι.»
Η άποψη του για τον Αστέρα:
«Είναι δύσκολο. Άλλαξαν προπονητή οπότε δεν ξέρουμε τι ακριβώς να περιμένουμε. Σίγουρα όμως, έχει λιγότερους βαθμούς από όσους αξίζει.»
Για το αν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει:
«Άλλες φορές ναι, άλλες όχι, όταν έχεις τρία παιχνίδια την εβδομάδα.»




