Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βρείτε λύση για τον τελικό»

Εξέφρασαν άποψη οι ΣΦ ΠΑΟΚ!

PAOK24

«Βρείτε λύση για τον τελικό»

Σκληρή ανακοίνωση για το ζήτημα της έδρας του τελικού κυπέλλου εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ καταφέρθηκαν εναντίον της κυβέρνησης και ζήτησαν να βρεθεί λύση για να διεξαχθεί ο τελικός στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό, όπως φημολογείται έντονα τις τελευταίες ημέρες.

Aναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

« ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΠΟΥΘΕΝΑ

Η μπόχα και η σαπίλα αυτού του κράτους δείχνει για άλλη μια φορά τα δόντια της στον απλό λαό. Το μάρμαρο όμως κύριοι, δεν πρόκειται να το πληρώσει για ακόμη μια φορά ο οπαδός του ΠΑΟΚ σε περιπτωση που βρεθουμε για αλλη μια χρονια στον τελικο του κυπελλου Ελλαδος!!!
Περήφανος άνθρωπος που λατρεύει την ομάδα του και την ακολουθεί ΠΑΝΤΟΥ. Τόσα χρόνια έχουμε δείξει πως δεν μας νοιάζουν οι αποστάσεις, τα χιλιόμετρα, τα πούλμαν, οι βροχές, τα χιόνια, για να δοξάσουμε τον δικέφαλο σε κάθε πέταλο σ´όλη τη γη, τα ακριβά εισιτήρια, οι «κόμπλες» από την αστυνομία και τους ρουφιάνους τους.
Ο τελικός του Κυπέλλου όμως είναι το «ιερό δισκοπότηρο» του ΠΑΟΚτσή, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για να δείξει σε όλο το κόσμο την μοναδική αγάπη που έχει για την ομάδα του! Ξέρουμε, εκλογές έρχονται και ένας τελικός στην Ελλάδα φαντάζει καυτή πατάτα στα χέρια κάθε Μπαλτάκου, Μητσοτάκη, Αυγενάκη και λοιπών τραγέλαφων που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να καπηλεύονται τον ποδόσφαιρο για να εξυπηρετήσουν τους «κολλητούς» τους..
Κάθε σκέψη να γίνει ο τελικός εκτός της χώρας θα μας βρει όλους εμάς ενωμένους, αποφασισμένους και ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ! Κόψτε το κεφάλι σας, βρείτε μια λύση να σώσετε το τομάρι σας τελευταία στιγμή και να κάνετε μια φορά το σωστό! Μεροκαματιάρηδες άνθρωποι, φοιτητές, άνεργοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι της διπλανής πόρτας είναι ο πυρήνας του λαού μας και εμείς δεν ξεχωρίζουμε κανέναν, πόσο μάλλον για τα υψηλά οικονομικά κριτήρια που απαιτεί η λύση του εξωτερικού.
Απαιτούμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να σταθεί στο πλευρό μας και νοιαστεί για τα πέρα για πέρα δίκαια αιτήματα μας. Σε διαφορετική περίπτωση θα μας βρει απέναντι της.! Α..! και για να μην ξεχνιόμαστε, εκλογές έρχονται, ψηφίζουμε και εμείς, και είμαστε πολλοί… πάρα πολλοί…
Υ.Γ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΝ ΣΥΝΥΠΕΓΡΑΨΑΝ 19 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Υ.Γ ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ»
ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ