Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ημερίδα για ιερό σκοπό! (pic)

Στο πλευρό της “Στοργής” η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έμπρακτη στήριξη στον αγώνα κατά του Παιδικού Καρκίνου!

PAOK24

Ημερίδα για ιερό σκοπό! (pic)

Μία ξεχωριστή ημερίδα θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη”, από τις 18:00 έως τις 20:30, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους!

Την ημερίδα με θέμα “Παιδικός Καρκίνος: Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές“, διοργανώνει  η“Στοργή”, ο σύλλογος που ίδρυσαν οι “Φίλοι των Καρκινοπαθών Παιδιών” το 1991 στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action να τη στηρίζουν εμπράκτως!

Το PAOK Action στηρίζει ενεργά την ημερίδα “Παιδικός Καρκίνος Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές” που διοργανώνει η “ΣΤΟΡΓΗ” στο Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” την Παρασκευή (17.02) στις 18:00. Ένα θέμα που μας αγγίζει άλλους! Σας περιμένουμε! #MoreThanFootball” έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ από την πλευρά του, η “Στοργή” τονίζει:

Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» , υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς διοργανώνει, Επιστημονική Ενημερωτική Ημερίδα, στις 17 Φεβρουαρίου, από τις 18:00 – 20:30, στο Δημοτικό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη», με θέμα «Παιδικός Καρκίνος- Σύγχρονες Τάσεις & Προοπτικές»

Η Πρόεδρος  του Συλλόγου «Στοργή» κυρία Τίμη Μπακατσέλου θα παρουσιάσει το σημαντικό έργο του Συλλόγου, την προσφορά προς τα παιδιά που νοσούν, τις οικογένειές τους και τα έργα Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Καταξιωμένοι ιατρικοί επιστήμονες θα αναφερθούν στην ασθένεια καθώς και  στις νέες εξελίξεις στις θεραπείες οι οποίες θα συμβάλλουν στη νικηφόρα έκβαση και προοπτική του παιδικού καρκίνου.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναφορικά με τη διαδικασία της δωρεάς μυελού των οστών ή ακόμα και να γίνουν δότες“.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και πέμπτος κατηγορούμενος προφυλακιστέος

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογισμός του, ένας εκ των κατηγορουμένων (ο πέμπτος κατά σειρά) για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος ηλικίας 27 ετών, γνωστός με το παρατσούκλι «Όμλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ, στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή! Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση για την αποστολή με ΑΕΚ

Το διαφορετικό report της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη γνωστοποιήσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Στο report της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μοναδικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ και αρκέστηκε να αναφέρει πως «μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί με τηλεκάρτα ο «Κοκός»

Μόλις έπαθε οτι κρίθηκε προφυλακιστέος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού.

Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

Πηγή: Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ