Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενός λεπτού σιγή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

«Αλληλεγγύη, ανθρωπιά, συμπαράσταση…»

Βασίλης Μανδράου

Ενός λεπτού σιγή στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αποφάσισε να κρατηθεί η ΕΠΟ πριν την έναρξη των αγώνων, στη μνήμη των θυμάτων  των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ανακοινώνεται ότι σε όλους τους αγώνες της 23ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη των αγώνων, στη μνήμη των θυμάτων  των καταστροφικών σεισμών που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το PAOK24 συμμετέχει στην απεργία!

Αντίδραση στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 συμμετέχει στην σημερινή Πανελλαδική Απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις Συντακτών, με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜΘ, να έχει ως εξής: 

"Απεργούμε σε όλα τα ΜΜΕ στις 16 Απριλίου

Η ΕΣΗΕΜ-Θ σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ και όλες τις Ενώσεις Συντακτών, συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση του δημοσιογραφικού κλάδου από τις 5 το πρωί της 16ης Απριλίου έως τις 5 το πρωί της 17ης Απριλίου, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:

Με κοινή απόφαση της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΠΟΕΠΤΥΜ και της ΕΤΗΠΤΑ προκηρύσσεται απεργία όλων των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, διαδικτυακά) στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ΕΡΤ, ΓΓΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΤΑ, Γραφεία Τύπου και site, από τις 5 το πρωί της 16 ης Απριλίου 2024 έως τις 5 το πρωί της 17ης Απριλίου 2024, συμμετέχοντας με όλους τους εργαζόμενους της χώρας στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ.

Οι Ομοσπονδίες διαπιστώνουν για πολλοστή φορά, την άρνηση εκ μέρους των εργοδοτών να προχωρήσουν σε κατάρτιση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, η οποία έχει οδηγήσει τους εργαζόμενους να αμείβονται με πενιχρές αποδοχές, που δεν επαρκούν να καλύψουν τις στοιχειώδεις οικογενειακές και προσωπικές τους ανάγκες, την αυξανόμενη ακρίβεια, η οποία εξαφανίζει τα εισοδήματα των οικογενειών.

Παράλληλα, όχι μόνο οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, βιώνουμε μια σειρά αλλεπάλληλων εκρηκτικών αυξήσεων, οι οποίες δημιουργούν μία ασφυκτική κατάσταση για τις οικογένειες που βλέπουν τα εισοδήματα και τους πόρους τους ουσιαστικά να εκμηδενίζονται.

Διατρανώνουμε τη διαμαρτυρία μας για τη συνεχιζόμενη και διαρκώς αυξανόμενη πίεση εις βάρος της δημοσιογραφίας και των δημοσιογράφων, και τελικά εις βάρος της αξιόπιστης και ελεύθερης ενημέρωσης, η οποία αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατικής λειτουργίας.

Οι εργαζόμενοι διεκδικούμε:

ΣΣΕ σε όλα τα ΜΜΕ τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ πρέπει να πάψουν επιτέλους να είναι όμηροι άναρχων εργασιακών συνθηκών και πολύ χαμηλών αμοιβών. Επισημαίνεται ότι στην πρόσφατη οδηγία της ΕΕ για «επαρκείς κατώτατους μισθούς», καλούνται τα κράτη-μέλη να ενισχύσουν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, ώστε να καλύπτονται από αυτές το 80% των εργαζομένων. Η ενημέρωση είναι αγαθό και δημοκρατική εγγύηση και οι υπηρέτες της διεκδικούν την επαγγελματική και εργασιακή τους αξιοπρέπεια.

Μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που εξανεμίζει τους μισθούς και οδηγεί τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση.
Ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας.

Εθνικά και ευρωπαϊκά μέτρα στήριξης για την προστασία των εισοδημάτων και των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Ενημέρωση με αξιοπιστία και πλουραλισμό.

Ασφάλεια στις μετακινήσεις των πολιτών και στους εργασιακούς χώρους.

Η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και η επαναφορά του συλλογικού εργασιακού δικαίου είναι υπεράσπιση των αρχών της Δημοκρατίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης, με απώτερο σκοπό την Ελευθεροτυπία, την αξιόπιστη κι ελεύθερη Ενημέρωση, με κανόνες δεοντολογίας, αξιοπιστίας και πλουραλισμού.

Οι Ομοσπονδίες καλούν τα μέλη τους να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία, τα αιτήματα της οποίας αφορούν όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εσύ επιλέγεις να δεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;

Η απόφαση ανήκει στον καθένα από εμάς. Γράφει η Αγάπη Γαβριηλίδου…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για ένα -ακόμη- ιστορικό βράδυ στην Ευρώπη και η Αγάπη Γαβριηλίδου μοιράζεται μερικές από τις σκέψεις της, για όσα έγιναν και θα γίνουν σε μία ακόμη μαγική -από όλες τις απόψεις- σεζόν.

Μπορεί να ακούγεται κλισέ, ωστόσο, είναι γεγονός ότι σε αυτή τη ζωή υπάρχει -σχεδόν- πάντα η επιλογή. Μπορείς να πας δεξιά, μπορείς να πας και αριστερά. Μπορείς να επιλέξεις το άσπρο, αλλά μπορείς να επιλέξεις και το μαύρο. Μπορείς να σταματήσεις, μπορείς και να συνεχίσεις. Έτσι, αντίστοιχα, μπορείς να αντιμετωπίσεις το κάθε γεγονός, το πιο σημαντικό ή το πιο ασήμαντο, με όποιον τρόπο θέλεις. Να δεις το ποτήρι είτε μισοάδειο, είτε μισογεμάτο.

Όλος ο ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιρικός και μη, ζει και αναπνέει για το παιχνίδι της Πέμπτης. Για τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, που θα δώσει είτε στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου, είτε στους Βέλγους το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Θα είναι ένα μεγάλο βράδυ και όπως καταλαβαίνουμε όλοι, όσοι θα βρεθούμε στην Τούμπα θα ζήσουμε κάτι τεράστιο, κάτι σπουδαίο, είτε έτσι, είτε αλλιώς.

Ζητούμενο είναι προφανώς να γίνει το μεγάλο βήμα, αλλά σε κάθε περίπτωση ποιος μπορεί να πει τι σε αυτή την ομάδα; Ποιος μπορεί να κοιτάξει το ποτήρι τη δεδομένη χρονική στιγμή, θεωρώντας ότι είναι μισοάδειο, έχοντας φτάσει σε αυτόν τον Απρίλη, με αυτές τις συνθήκες και αυτά τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε ξεχάσει τελείως πια το πώς ξεκίνησε η φετινή σεζόν;

Το περασμένο καλοκαίρι, μέχρι και ο άνθρωπος που καθόταν στην άκρη του πάγκου, μέχρι και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε σημαντικές και σοβαρές αμφιβολίες για το πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα και το ποιο θα μπορούσε να είναι το ταβάνι της κι αυτό, είναι κάτι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι όλοι όσοι βρέθηκαν στην Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δεν υπήρχε πίστη, η αλήθεια είναι αυτή. Ένας μόνο ήταν αισιόδοξος και ζύγιζε με διαφορετικό τρόπο την κατάσταση κι αυτός, ήταν ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτό είναι δεδομένο και δεν αλλάζει.

Ξεκινάει η σεζόν -λοιπόν- κι ο ΠΑΟΚ παίρνει το ένα εισιτήριο μετά το άλλο στην Ευρώπη, έχοντας σε ορισμένες στιγμές και την τύχη με το μέρος του, γιατί -ω ναι- σε αυτή τη ζωή χρειάζεται κι αυτό. Συνεχίζει, μπαίνει στους ομίλους, ενώ στο “κάδρο” έχει προστεθεί και το πρωτάθλημα, όπου κι εκεί οι δυσκολίες είναι πολλές και σημαντικές, ωστόσο, βρίσκει τον τρόπο και προχωράει.

Στον όμιλο του Europa Conference League το… όνειρο συνεχίζεται και παράλληλα, όταν ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει στην κορυφή στο πρωτάθλημα, αρχίζει να αποκτά ακόμη μεγαλύτερη πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Περνάει στα προημιτελικά της Ευρώπης, κοιτάζει στα μάτια κάθε αντίπαλο στην Ελλάδα και μπαίνει στα πλέι οφ με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Έχει μεσολαβήσει και μία δυάδα αγώνων με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, όπου γίνονται κυριολεκτικά τα πάντα, για να φτάσει να χάσει το εισιτήριο της πρόκρισης μέσα από τα χέρια του. Στο πρώτο παιχνίδι γίνονται -δεδομένα- όλα λάθος, αλλά στη ρεβάνς της Λεωφόρου συμβαίνουν όλα τα απίστευτα μαζί, για να πάρει η ομάδα του Φατίχ Τερίμ την πρόκριση.

Πόσες ακόμη φορές θα μπορούσαν να συμβούν όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, σε ένα και μόνο παιχνίδι; Η ερώτηση είναι προφανώς ρητορική… Φτάνουμε στο “σήμερα” λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ του ρόστερ που δεν εντυπωσιάζει κι έχει δεδομένες και χτυπητές αδυναμίες, ο ΠΑΟΚ με τα σκαμπανεβάσματα και τις απώλειες σε σημαντικά παιχνίδια, δίνει τη δική του μάχη στα πλέι οφ και διατηρείται ψηλά, όσο κι αν προσπαθούν αρκετοί να μειώσουν όσα κάνει και μετράει αντίστροφα για ένα ιστορικό ματς στην Ευρώπη, με τις πιθανότητες της πρόκρισης στα ημιτελικά να είναι κάτι παραπάνω από ορατές.

Όλα τα παραπάνω, προφανώς τα γνωρίζουμε και τα γνωρίζετε όλοι… Ωστόσο, ειδικά με όσα βλέπω σε κάθε live του PAOK24 και σε κάθε αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας, φτάνω στο σημείο ώρες-ώρες να σκεφτώ ότι πραγματικά ορισμένοι έχουν απίστευτα κοντή μνήμη. Απίστευτη ισοπέδωση, απίστευτα άσχημες εκφράσεις για πρόσωπα που από το περασμένο καλοκαίρι παλεύουν με όσα -λίγα- μέσα έχουν στα χέρια τους και είναι ένα step μακριά από μία -ακόμη- ιστορικής σημασίας πρόκριση. Έχουμε καταλάβει τι μπορεί να ζήσουμε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα;

Προφανώς μετά το 1-0, υπάρχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο -δεδομένα καλύτερος στη ρεβάνς- ΠΑΟΚ μπορεί να έχει πολύ-πολύ καλύτερη τύχη στην κατάμεστη Τούμπα κι έχει το δικαίωμα να ελπίζει. Αυτό -όμως- δε σημαίνει ότι σε περίπτωση αποκλεισμού θα πρέπει να τα μηδενίσουμε όλα. Δε θα αλλάξει ό,τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα και το πώς έφτασε εδώ. Μισογεμάτο ή μισοάδειο ποτήρι; Η επιλογή μας ανήκει κι εμείς, ο καθένας ξεχωριστά, είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε πώς θα το δούμε…

Υ.Γ.: Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ορισμένα πρόσωπα σε αυτή την πόλη, που τρέφονται από την τοξικότητα και προσπαθούν να την αυξήσουν με κάθε τρόπο. Το είδαμε και με το πώς αντιμετώπισαν όσα συνέβησαν με τον κόσμο που βρέθηκε στο Βέλγιο κι ενώ είχε εισιτήρια στα χέρια του, δεν μπόρεσε ποτέ να δει το παιχνίδι -κι ίσως αυτό να ήταν και το λιγότερο- και βίωσε πραγματικά απίστευτες καταστάσεις. Δεν ήταν… μπαχαλάκηδες που ταξίδεψαν χωρίς εισιτήριο και θέλησαν να μπουν με ντου στο γήπεδο, αλλά -εντάξει- αφού μας βολεύει, ας φτιάξουμε τη δική μας αλήθεια. Αυτοί υπάρχουν λοιπόν. Κι εδώ όμως υπάρχει επιλογή. Όσο τους αφήνετε -αφήνουμε- να ασκούν μία "x" επιρροή επάνω σας, τόσο θα συνεχίσουν να ζουν ανάμεσά μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όποιος προλάβει… εισιτήριο είδε!

Κυκλοφορούν στις 9:00 τα “μαγικά χαρτάκια” για τον “τελικό” της Πέμπτης με φόντο τους “4” του Europa Conference League!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ θα είναι από τις 9:00 τα εισιτήρια του αγώνα - ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, την ερχόμενη Πέμπτη στις 22:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με την πώλησή τους να γίνεται διαδικτυακά και τα εισιτήρια διαρκείας να έχουν ισχύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (16.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18.04, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

1 €60

2, 3 €50

4 €15

5, 6 €30

7, 7Α €15

VIP €250

VIP Α €250Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων/εισ.διαρκείας.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Μετά από απόφαση της διοίκησης, τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για τη ρεβάνς με την Μπριζ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων).

Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ