Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δράσεις του ΠΑΟΚ για Τουρκία και Συρία!

Γιατί ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του γνωρίζουν τι θα πει πόνος και ξεριζωμός!

Στέργιος Αναστασιάδης

Οι δράσεις του ΠΑΟΚ για Τουρκία και Συρία!

Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί όλες τις δράσεις της προς την κατεύθυνση της όσο το δυνατόν μεγαλύτερης “ανακούφισης” και βοήθειας στους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Αυτή, έχει ως εξής:

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας Σύλλογος που γνωρίζει τι θα πει πόνος και ξεριζωμός. Είναι μία μεγάλη οικογένεια που βρίσκεται δίπλα σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Χωρίς να κοιτά φυλή, έθνος, θρησκεία. Η αγκαλιά αυτής της μεγάλης οικογένειας ανοίγει για τα θύματα των φονικών σεισμών σε Τουρκία και Συρία. Ένα παιχνίδι στο οποίο είμαστε όλοι συμπαίκτες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εντολή του Ιβάν Σαββίδη ξεκίνησε δράσεις αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία που δοκιμάζονται από τις τραγικές επιπτώσεις του φονικού σεισμού. Ο ΠΑΟΚ θα δώσει ένα ποσοστό των εισπράξεων του ντέρμπι με την ΑΕΚ στους πληγέντες, για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Παράλληλα την Κυριακή (19.02) από τις 11:00 και έως την έναρξη του αγώνα (20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, στην είσοδο των VIP 3ου, θα πραγματοποιείται συγκέντρωση ειδών για αποστολή στης πληγείσες περιοχές. Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε όλοι μαζί.

Συγκεντρώνουμε:

Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. φρυγανιές, μπάρες, μπισκότα, κονσέρβες, ξηροί καρποί κλπ.

Βρεφικές τροφές

Παιδικά γάλατα

Πάνες

Είδη βρεφικής φροντίδας

Δίπλα μας θα είναι οι εθελοντές της ομάδας Open School Days που θα κάνουν την συλλογή και την διανομή των αγαθών για να αποστολούν απευθείας στην Τουρκία και τη Συρία.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ θα τιμήσει την 2η ΕΜΑΚ για το έργο της.

Τέλος σε συνεργασία με το τούρκικο προξενείο συγκεντρώνονται και χρήματα για τους σεισμόπληκτους. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει τη δωρεά του μέσω κατάθεσης εδώ:

Alpha Bank

IBAN: 85 0140 7000 7000 0200 2036 338

Κωδικός BIC/SWIFT: CRBAGRAA

Όνομα Λογαριασμού: ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

*Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στην AFAD (Οργάνωση Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτων Αναγκών).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! 1-1 Ο Κανίς έκανε σουτ, ο Ντόκιτς απέκρουσε και ο Σαποβάλοφ πλασάρει για το 1-1 καθώς πήρε το «ριμπάουντ».

70' στην αναμέτρηση, το 1-0 υπέρ του Αιολικού παραμένει.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784952237728337929

46΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσοπούρογλου έκανε το γύρισμα στον Γκούμα, ο οποίος πρόλαβε να κάνει την προβολή, με την άμυνα του Αιολικού να διώχνει σε κόρνερ.

Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αιολικός - ΠΑΟΚ 1-0

33': 1-0 Ο Αιολικός. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Γιοκέ και Ζάκαριτς, που συνδυάστηκαν και ο Ζάκαριτς με πλασέ άνοιξε το σκορ.

14': Ο ΠΑΟΚ φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπράντονιτς, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε, σε σέντρα τον Μανιωλούδη.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή και το θέλαμε…» (vid)

Οι ατάκες του σκόρερ του ΠΑΟΚ on camera

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και έμεινε στην διεκδίκηση του τίτλου.
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζόαν Σάστρε: Ο… επιζών

Η ξεχωριστή περίπτωση του Ισπανού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ζόαν Σάστρε είναι ένα από τα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς και της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός πέτυχε το τρίτο του γκολ στη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει ένα στο κύπελλο και ένα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ασπρόμαυρη καριέρα του ξεκίνησε στις 21 Ιανουαρίου 2022 στο Βόλο, και μάλιστα με γκολ. Ετσι συστήθηκε στο «ασπρόμαυρο» κοινό. Η παρουσία του στον Δικέφαλο έχει περάσει από πολλά κύματα. Στο πρώτο του εξάμηνο έγραψε 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Το highlight του ήταν το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού με το οποίο είχε δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ακολούθησε η περσινή σεζόν στην οποία μέτρησε 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος, έχει φτάσει αισίως τις 28 συμμετοχές και είναι η πλέον παραγωγική του καθώς μετράει 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει περάσει από πολλά στάδια, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μιλά για τον Ισπανό: «Ο Σάστρε, έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει όλη την ομάδα. Το πρόβλημά του είναι ότι μερικές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος του και την πίεση ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Όταν μπαίνει συγκεντρωμένος, όπως σήμερα, είναι ένας παίκτης που βοηθάει. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, για το γκολ που έβαλε και την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ