Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόου με πολλούς πρωταγωνιστές!

Κεφάτος Νάρεϊ, γκολάρα ο Αντρίγια, “κερασάκι” ο Τζίμας

Αγάπη Γαβριηλίδου

Σόου με πολλούς πρωταγωνιστές!

Ένα παιχνίδι γεμάτο γκολ και σημαντικές ευκαιρίες και μία πεντάρα του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League. Ο “Δικέφαλος” κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-0 τον Ιωνικό, με σκόρερ τους Ρομαό (αυτογκόλ), Κωνσταντέλια, Μπράντον, Α. Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα και Τζίμα.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έκανε… ό,τι ήθελε μοιράζοντας γκολ, ο “Δικέφαλος” ήταν ουσιαστικός απόψε και κάπως έτσι, πήρε αυτό που ήθελε, υποδεχόμενος τον Ιωνικό του Μιχάλη Γρηγορίου, που έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει. Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος και εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό την ανωτερότητά του, κάνοντας ουσιαστικά την… μισή δουλειά, με το σκορ να είναι στο 4-0 στο φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα, με το αυτογκόλ του Ρομαό μετά από σουτ του Νάρεϊ κι από εκεί και πέρα, ο Γερμανός ανέλαβε δράση και μοίρασε γκολ! Αρχικά, έκανε το ιδανικό γύρισμα στον Κωνσταντέλια στο 24′, για να στείλει αυτός την μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ενώ στο 28′, ήταν η σειρά του Μπράντον Τόμας να κάνει το ίδιο. Το… κερασάκι μπήκε από τον Α. Ζίβκοβιτς, που με ένα μαγικό σουτ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και κάπως έτσι, ο “Δικέφαλος” μπήκε στα αποδυτήρια με ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Η εικόνα ήταν ανάλογη και στο δεύτερο μέρος, που ξεκίνησε με δύο χαμένα τετ α τετ του Μπράντον, με τον Ιωνικό να μένει με δέκα παίκτες καθώς ο Μασάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 54′ ήταν η σειρά του Κεντζιόρα να σκοράρει, με τον Νάρεϊ να δίνει νέα ασίστ και τον Πολωνό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πανέξυπνη προβολή, με τον ΠΑΟΚ να έχει και δοκάρι σε… σουτάρα του Τάισον που μπήκε ως αλλαγή, ενώ στο φινάλε, το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Τζίμας, για να γνωρίσει την αποθέωση από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τον Ιωνικό,  που πραγματοποιήθηκε στην σκιά του δυστυχήματος στα Τέμπη, με την Τούμπα να τιμά τις ψυχές που “έφυγαν” την περασμένη Τρίτη. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ πριν από το παιχνίδι οι δύο αρχηγοί κατέθεσαν στεφάνι μπροστά στη θύρα 4, σε μία ιδιαίτερη στιγμή.

ΠΑΟΚ με αλλαγές

Ο Κοτάρσκι έκανε το comeback σήμερα στο τέρμα, αφού “καθάρισε” όσον αφορά στις κάρτες και από εκεί και πέρα, στην άμυνα ξεκίνησαν οι Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ και Ράφα Σοάρες.

Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Ντάντας και Αουγκούστο και μεσοεπιθετικά οι Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς και Μπράντον.

Ιδανικό ξεκίνημα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον ΠΑΟΚ, που προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς, ο Νάρεϊ σούταρε στην κίνηση, για να βρει η μπάλα στον Ρομαό και να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Ιωνικός σταδιακά ανέβασε στροφές και στο 15′ απείλησε την εστία του Κοτάρσκι, με τον Σεμπά να πιέζει ψηλά και να κλέβει, για να σουτάρει και να στέλνει την μπάλα μόλις άουτ, ενώ υπήρχε υποψία φάουλ στον Ντόουγκλας στο ξεκίνημα της φάσης.

Ένα λεπτό μετά, ο Μπράντον Τόμας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Ράφα Σοάρες, αλλά το γκολ δε μέτρησε ως οριακό οφσάιντ, μετά κι από έλεγχο VAR και στο 19′, ο Σεμπά βρέθηκε σε καλή θέση κι έκανε κακό τελείωμα, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 23′ ο Ρουμπουλάκου πήρε την… μπουκιά από το στόμα του Νάρεϊ, αλλά το 2-0 ήρθε τελικά ένα λεπτό αργότερα. Ο Κωνσταντέλιας γιόρτασε με γκολ τα γενέθλιά του, σε μία φάση όπου ο Ντάντας βρήκε ωραία κάθετα τον Νάρεϊ, αυτός έκανε το γύρισμα στην μικρή περιοχή κι ο μικρός την έστειλε στα δίχτυα.

Αποτελεσματικός ΠΑΟΚ

Χρειάστηκε να περάσουν μόλις τέσσερα λεπτά για να βρει και τρίτο γκολ ο ΠΑΟΚ και στο 28′, ο Νάρεϊ έβγαλε μία ακόμη ασίστ, αυτή τη φορά στον Μπράντον, με τον Ισπανό να κάνει ιδανικό τελείωμα, για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, σε μία φάση όπου η άμυνα του Ιωνικού είχε κάκιστη αντίδραση, ενώ στο 30′ ο Αντρίγια έδειξε την ποιότητά του κι έπιασε ένα μαγικό σουτ, για να κάνει το 4-0!

Ο ΠΑΟΚ απείλησε και στο 39ο λεπτό, όταν ο Νάσμπεργκ πήρε μία κεφαλιά μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Αντρίγια κι έστειλε την μπάλα μόλις άουτ, για να σφυρίξει λίγο αργότερα για τελευταία φορά στο πρώτο μέρος ο Σιδηρόπουλος, βάζοντας τον επίλογο σε ένα ημίχρονο γεμάτο με γκολ για τον “Δικέφαλο”.

Από εκεί που σταμάτησε ο Νάρεϊ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μία ακόμη σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπράντον να κάνει μία προβολή και τον Χουτεσιώτη να του λέει “όχι” στο 48′, ενώ ένα λεπτό μετά, ο Ιωνικός έμεινε με δέκα παίκτες, με τον Μασάς να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Νάσμπεργκ. Στο 53′, ο Χουτεσιώτης έβγαλε νέο τετ α τετ του Μπράντον, που πλάσαρε μετά από γύρισμα του Αντρίγια από τα αριστερά, ωστόσο, στο 54′ ο Κεντζιόρα ανέβασε ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ. Ο Νάρεϊ έδωσε μία ακόμη ασίστ, εκτελώντας ένα φάουλ από τα δεξιά, για να βρει στο δεύτερο δοκάρι τον Πολωνό, που με ωραία προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε στο παιχνίδι τους Ελ Καντουρί και Τάισον, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα και λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Βραζιλιάνος λίγο έλειψε να κάνει το 6-0, δοκιμάζοντας ένα μαγικό σουτ από μακριά, ωστόσο, είδε την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη. Ο Λουτσέσκου πέρασε στο παιχνίδι και τους Μπίσεσβαρ και Τζίμα, σε μία πολύ όμορφη στιγμή στην Τούμπα, με τον Σουριναμέζο να καλεί τον κόσμο να αποθεώσει τον Κωνσταντέλια, μπαίνοντας στο θέση του και τον Μπράντον να αγκαλιάζει σφιχτά τον Τζίμα.

Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Αντρέ Ρικάρντο, που μπήκε στη θέση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, για να γνωρίσει και ο Σέρβος την αποθέωση, σε ένα γεμάτο βράδυ στην Τούμπα, με πολλά γκολ, δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες, την ώρα που ο Μιχάλης Γρηγορίου έβλεπε την ομάδα του να είναι ανήμπορη να αντιδράσει. Στο 86′, ένα από τα πολλά κόρνερ που κέρδισε ο ΠΑΟΚ από τα δεξιά εκτελέστηκε με κομπίνα, με την μπάλα να φτάνει στον Ράφα Σοάρες, που έκανε ένα δυνατό σουτ, αλλά ήταν άστοχος και στις καθυστερήσεις ήρθε και η σειρά του Τζίμα να σκοράρει. Ο Ράφα έβγαλε ωραία σέντρα από τα αριστερά και ο μικρός έκανε την κεφαλιά, για να διαμορφώσει το τελικό 6-0 στην Τούμπα.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο (Ελ Καντουρί), Νάρεϊ (Τάισον), Ζίβκοβιτς (Ρικάρντο), Κωνσταντέλιας, Μπράντον

Ιωνικός (Γρηγορίου): Χουτεσιώτης, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Ρομαό, Αντούνες, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Λοβέρα (Μάνος), Μασάς, Σεμπά (Πογκοσιάν), Μάντζης (Τσιριγώτης)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερός Σάστρε έκανε δώρο τη φανέλα του στον Γιαννάκη!

Ιδιαίτερη κίνηση από τον Ισπανό για τον πιο πιστό φίλο του ΠΑΟΚ που γιόρταζε τα γενέθλιά του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τρομερή κίνηση από τον Γιοάν Σάστρε, τον άνθρωπο που έκρινε το ντέρμπι της Τούμπας και με τη «βολίδα» του χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα έδωσε τη φανέλα του στον Γιαννάκη κάνοντας του το καλύτερο δώρο!

Ο πιο πιστός φίλος του ΠΑΟΚ γιόρταζε τα γενέθλια του, ο Σάστρε το γνώριζε και αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο σε εκείνον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή»

Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην επικράτηση του ΠΑΟΚ με 3-2 επί της ΑΕΚ με τα δύο γκολ που πέτυχε.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελαν οι «ασπρόμαυροι» τη νίκη και σημείωσε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Είχαμε χαρακτήρα. Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα. Είχαμε ψυχή. Το θέλαμε πάρα πολύ το ματς...

Το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο, εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα δίνουμε όλα, όπως σήμερα. Όταν φάγαμε το δεύτερο γκολ ήταν μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Προσπαθώ πάντα να νιώθω καλά με τον εαυτό μου αλλά σήμερα το ευχαριστήθηκα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μην τον ξεγράφετε! (vid)

Τα σχόλια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα στιγμιότυπα της επικής ανατροπής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με επική ανατροπή ο ΠΑΟΚ έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι είναι ακόμα εδώ στη μάχη του τίτλου, επικρατώντας με 3-2 της ΑΕΚ στην Τούμπα.

«Τείνουμε να γίνουμε γραφικοί, αλλά συγχωρέστε μας. Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στα σχοινιά, αλλά δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει και δικαιώθηκε.

Με ένα γκολ του Σάστρε στο 90′ ο Δικέφαλος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη, που τον κρατάει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος» αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο match report που δημοσιεύει στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΠΑΟΚ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ