Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο non stop Ράφα Σοάρες

Παίζει ασταμάτητα εδώ και καιρό ο Πορτογάλος αμυντικός

Βαγγέλης Πάνος

Ο non stop Ράφα Σοάρες

Το ξεκίνημα της παρουσίας του Ράφα Σοάρες στον ΠΑΟΚ μόνο ιδανικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και ο Πορτογάλος δυσκολεύτηκε πολύ να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Ο αριστερός μαπκ του Δικεφάλου αγωνίστηκε στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια της ομάδας κόντρα στη Λέφσκι και στη συνέχεια έμεινε για πολύ καιρό εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας.

Από τα καλοκαιρινά παιχνίδια ο Ράφα Σοάρες «έγραψε» ξανά συμμετοχή απέναντι στην ΑΕΚ στα τέλη Οκτώβρη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά σε ότι αφορά τους αγώνες για τη Stoiximan Super League, δεν έχει απουσιάσει ποτέ.

Μετράει 16 σερί αγώνες, όσες είναι και οι συνολικές του συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας 14 90λεπτα, ενώ μόλις δύο φορές έχει γίνει αλλαγή. Μία κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου αποχώρησε από το γήπεδο στο 88ο λεπτό και η επόμενη ήταν με τον ΌΦΗ στην Τούμπα όπου έγινε αλλαγή στο 65.

Στο ίδιο διάστημα για το κύπελλο Ελλάδος έχει λείψει μόνο από τον επαναληπτικό με την Καλαμάτα, ενώ ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό για τον θεσμό. Μέχρι τώρα ο Πορτογάλος έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ, όλες στο πρωτάθλημα, ενώ έχει και 19 «key passes», ενώ έχει ξεπεράσει και τα 1800 λεπτά συμμετοχής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ