Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι «ασπρόμαυρες» ευχές στον Μπίσεσβαρ

Γενέθλια για τον Ντιέγκο του Δικεφάλου

PAOK24

Οι «ασπρόμαυρες» ευχές στον Μπίσεσβαρ

Γενέθλια έχει σήμερα ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον «αφάνα» του ΠΑΟΚ να κλείνει σήμερα τα 35.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχήθηκε στον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό, αναφέροντας τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του, αλλά και σε αυτές αγωνιζόμενος με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 35, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου 1988 στο Άμστερνταμ, από οικογένεια με καταγωγή από το Σουρινάμ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα πέντε του χρόνια, όταν γράφτηκε στην ερασιτεχνική DWS το 1993. Εκεί έμεινε μόλις έναν χρόνο και έξι χρονών πέρασε το κατώφλι των περίφημων Ακαδημιών του Άγιαξ, όπου παρέμεινε για πέντε χρόνια, ως το 1999, δυσκολευόμενος να καλουπώσει το ταλέντο του στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των προπονητών του Αίαντα.

Επέστρεψε στο πρώτο του κλαμπ, το DWS και την επόμενη χρονιά στην Telstar, πριν πάει στην Φέγενορντ το 2001. Εκεί βρήκε το λιμάνι του, ευχαριστήθηκε – ωριμότερος πια- το ποδόσφαιρο και ξεδίπλωσε το ταλέντο του. Το 2004 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και την τελευταία αγωνιστική της σεζόν έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, αφού ο Ρουντ Γκούλιτ τον έριξε στο ματς στη νίκη της ομάδας με 6-3 επί της Ντε Χααγκ.

Στην Φέγενορντ έμεινε ως το 2012, αφού αγωνίστηκε ως δανεικός στην Χέρακλες (2006-07 – 26 συμμετοχές, 2 γκολ) και Ντε Γκράαφτσαπ (2007-08, 12 συμμετοχές) πριν επιστρέψει για να γίνει ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για το κλαμπ του. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να πληρώσει τα χρήματα που ζητούσαν οι Ολλανδοί, η πρόταση του Άγιαξ απορρίφθηκε από τον ίδιο που δεν ήθελε να επιστρέψει και η Βαλένθια δεν προχώρησε αρκετά τις συζητήσεις το 2009.

Ο Μπίσεσβαρ έφυγε τελικά με τη λήξη του συμβολαίου του το 2012, έχοντας μετρήσει με τη Φέγενορντ 108 συμμετοχές και 18 γκολ . Επόμενη στάση η Τουρκία και η Καϊσέρισπορ, στην οποία έμεινε τέσσερα χρόνια, σε μια ακόμη απόδειξη ότι δένεται με τους συλλόγους που τον εμπιστεύονται. Στην Τουρκία έκανε 116 συμμετοχές με 18 γκολ.

Έχει παίξει σε όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Ολλανδίας, ενώ βρέθηκε και στην Β’ Εθνική ομάδα των Ανδρών. Από την άνοιξη του 2021 επέλεξε να αγωνίζεται με την Εθνική Σουρινάμ, της οποίας παραμένει ενεργό μέλος μέχρι σήμερα.

Από το καλοκαίρι του 2016 είναι κάτοικος Τούμπας. Μετράει 242 συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου, έχοντας πετύχει 27 γκολ και έχοντας μοιράσει 41 ασίστ. Φυσικά έχει κατακτήσει τρία Κύπελλα Ελλάδας και ένα πρωτάθλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σερί υψηλών απαιτήσεων

Διαδοχικά παιχνίδια που κρίνουν πολλά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν ξεκινήσει ξανά τη δουλειά με φόντο ένα άκρως απαιτητικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα.

Οι “ασπρόμαυροι” θα μπουν και πάλι σε λογική αγώνων, καθώς στο “κάδρο” μπαίνουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας… “καυτός”!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες “μάχες” στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

31/3 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ