Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η άφιξη του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας (vid)

Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

PAOK24

Η άφιξη του ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας (vid)

Στον ΠΑΟΚ μετρούν αντίστροφα για την σέντρα στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος, με την Λαμία. Τόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου όσο και ο Λεωνίδας Βόκολος έχουν γνωστοποιήσει τις ενδεκάδες που θα παρατάξουν στο παιχνίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την άφιξη των «ασπρόμαυρων» στο ΔΑΚ Λαμία, νωρίτερα, όπου όλα κύλησαν ομαλά και πλέον οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται για την έναρξη, στις 19:00.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

60 χρόνια Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης

Την Παρασκευή θα γίνει ο χορός του ιστορικού συνδέσμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεαπόλεως στο Barbarella.

Ο σύνδεσμος φέτος κλείνει τα 60 χρόνια ασταμάτητης παρουσίας δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα.

Θα τιμηθούν παλιά στελέχη του συνδέσμου και θα γίνει μια πραγματικά ΠΑΟΚτσίδικη βραδιά που οι Νεαπολίτες ξέρουν να διοργανώνουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αποχαιρετά μετά από 5,5 χρόνια τη Σταντάρ ο Τσίμιροτ

Ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του μετά από 200 παιχνίδια στο Βέλγιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Γκόικο Τσίμιροτ, μετά από 2,5 χρόνια στον ΠΑΟΚ, έφυγε για το Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης. Το περασμένο Σάββατο, στην εντός έδρας ήττα με 0-4 από τη Σερκλ Μπριζ, «έγραψε» τη 200η συμμετοχή του με τη Σταντάρ, αλλά όπως δήλωσε, αποχωρεί από την ομάδα.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για να πούμε «αντίο». Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλους όσους δουλέψαμε μαζί. Πήρα μαθήματα από τον καθέναν. Πέρασα μεγάλες στιγμές, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και έρχονται οι στιγμές που πρέπει να πεις «αντίο».

Τα έδωσα όλα σε κάθε παιχνίδι και δεν τα παράτησα ποτέ. Ήθελα να μείνω στη Σταντάρ, αλλά όχι με τις συνθήκες που μου προτάθηκαν. Έχω μπροστά μου κάποιες επιλογές, θα πάρω το χρόνο μου για να τις αναλύσω και θα αποφασίσω ποια είναι η καλύτερη για μένα» δήλωσε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ.

Η Σταντάρ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της φέτος, το προσεχές Σάββατο στην έδρα της Γάνδης και όλα δείχνουν ότι αυτό, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Τσίμιροτ εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ και Ετέμπο: Τι ακριβώς ισχύει

Η περίπτωση του μέσου του Άρη και ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το όνομα του Πίτερ Ετέμπο, ήρθε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα για τον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος Νιγηριανός μέσος, είχε 28 συμμετοχές φέτος με τον Άρη αποχωρεί από εκεί και το PAOK24 σημειώνει τι ακριβώς ισχύει με την περίπτωση του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτός που τον ήθελε, κυρίως λόγω χρονικής πίεσης που υπάρχει, με το ξεκίνημα της προετοιμασίας και τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ έχει επαφές για πιο «καθαρά» 8άρια και υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που αρέσουν σε όλους.

Κάπως έτσι, πρυτάνευσε η λογική και ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν προχωράει για ένα που πέφτει πάνω στα χαρακτηριστικά του Ντόουγκλας Αουγκούστο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending