Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι άλλο θα δούμε φέτος;

Μονίμως λάθη εις βάρος του ΠΑΟΚ και αποφάσεις που προκαλούν ερωτηματικά

PAOK24

Τι άλλο θα δούμε φέτος;

Είναι πραγματικά φοβερό αυτό που συμβαίνει φέτος -ειδικά το τελευταίο διάστημα- στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

ΜΟΝΙΜΩΣ το λάθος γίνεται εις βάρος του ΠΑΟΚ, ΜΟΝΙΜΩΣ κάποια παράβαση περνάει απαρατήρητη. Το είδαμε και χθες, με τον Βεργέτη και τον Γκάμαρη που ήταν στο VAR να μη βλέπουν το χέρι του Αντέτζο στην περιοχή, προκαλώντας την έκρηξη των “ασπρόμαυρων”.

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος είδε πέναλτι εις βάρος του Κοτάρσκι σε φάση που ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει ακόμη και επιθετικό φάουλ, όταν ο Λούα Λούα βγήκε σε τετ α τετ κι επιχείρησε να τον περάσει, πατώντας στο απλωμένο πόδι του, για να βουτήξει στη συνέχεια και να πάρει το πέναλτι, ενώ ο Φωτιάς που ήταν στο VAR, διαφωνώντας με την αρχική απόφαση του τον κάλεσε να δει την φάση στο βίντεο.

Ακολούθησε ένα ακόμη… μαγικό, αυτή τη φορά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο φινάλε, σε μία φάση όπου ο Ζίβκοβιτς έδιωξε προς το πλάι το σουτ του Τασουλή, για να στείλει ο Σίτο την μπάλα στα δίχτυα. Δύο ποδοσφαιριστές του Αστέρα -και ειδικά ο Σίτο που στην εξέλιξη της φάσης παίρνει το ριμπάουντ- βρίσκονται σε θέση οφσάιντ, τη στιγμή που ο Τασουλής σουτάρει. Η φάση “φαγώθηκε” από παντού και ο ΠΑΟΚ έχασε δύο ακόμη βαθμούς, αυτό είναι το γεγονός και δεν αλλάζει.

Και φυσικά, φτάσαμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κανεις δεν… είδε το χέρι του Πήλιου, πάλι ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε, πάλι δεν πήρε τίποτα. Μία ακόμη αδικία εις βάρος της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, που φωνάζει και για μερικούς γίνεται… γραφικός, επειδή ζητάει το δίκαιο και λέει το αυτονόητο!

Τι βλέπουμε -λοιπόν- φέτος; Μονίμως οι “μικροί” παίρνουν σφυρίγματα σε βάρος του ΠΑΟΚ. Μονίμως τιμωρούνται οι διαιτητές κατόπιν εορτής κι ο ΠΑΟΚ βλέπει να του παίρνουν βαθμούς, με το… έτσι θέλω.

ΜΠΑΣΚΕΤ

PAOK24 on studio (live streaming)

Από τις 18:00 ως τις 20:00 στις οθόνες σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 On Studio και σήμερα μαζί σας, «ζωντανά» μέσα από το κανάλι του PAOK24 στο Youtube.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, οι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Στέργιος Αναστασιάδης, Αγάπη Γαβριηλίδου και Νίκος Μοσχοβίτης σας ενημερώνουν για όλο το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, πάντα με τη δική σας συμμετοχή μέσω μηνυμάτων.

Στο σημερινό επίκεντρο, η αυριανή «μάχη» με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο και η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, αλλά και τα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ωρών!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποθέωσε Τζίμα ο προπονητής της Μπράιτον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η επιστροφή του Στέφανου Τζίμα στους αγωνιστικούς χώρους πλησιάζει, με τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ να αφήνει σταδιακά πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό (ρήξη πρόσθιου χιαστού) που υπέστη τον Δεκέμβριο του 2025.

Ο νεαρός φορ έχει ήδη ξεκινήσει να προπονείται με την ομάδα Κ21 της Μπράιτον και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Ο τεχνικός των «Γλάρων», Φαμπιάν Χίρτσελερ, μίλησε για την πορεία της αποθεραπείας του, χαρακτηρίζοντάς τον ποδοσφαιριστή με εξαιρετική νοοτροπία.

«Το σημαντικό είναι να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδό του. Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο που χρειάζεται και να δείξουμε υπομονή. Ο Στέφανος, όμως, έχει απίστευτη νοοτροπία. Έχει τη νοοτροπία νικητή και γι’ αυτό ανυπομονούμε να τον έχουμε ξανά στην ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο προπονητής της Μπράιτον υπογράμμισε την ποιότητα και τις δυνατότητες του Έλληνα επιθετικού, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την προσφορά του στην ομάδα μετά την επιστροφή του.

«Ξέρω ότι θέλει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και όλοι γνωρίζουμε πως μπορεί να γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Το έχει αποδείξει και πριν από τον τραυματισμό του, ακόμη και στα λίγα παιχνίδια που αγωνίστηκε. Δεν είχε πολλά λεπτά συμμετοχής, αλλά σε αυτόν τον χρόνο έδειξε ότι μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την ομάδα. Ελπίζουμε να μπορέσει να συνεισφέρει στις εμφανίσεις μας το συντομότερο δυνατό», συμπλήρωσε ο Χίρτσελερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«100άρης» ο Καμαρά (pic)

Σημαντικό επίτευγμα για τον έμπειρο μέσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μαντί Καμαρά έφτασε τις 100 συμμετοχές, με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος στο πρόσφατο ντέρμπι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Καμαρά έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2024 στα ασπρόμαυρα και έκτοτε, έχει σκοράρει 12 φορές με τη φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά», με τη δημοσίευση της Super League να αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ