Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καρέ Σαββατιάτικων επιλογών!

Τέσσερις σούπερ επιλογές από τους tipsters του BetMarket.gr!

PAOK24

Προγνωστικά Στοιχήματος: Καρέ Σαββατιάτικων επιλογών!

Πλούσιο σε δράση το Σάββατο τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στη Λα Λίγκα. Το Betmarket.gr δεν μπορούσε να… πάρει απουσία και συγκέντρωσε σε ένα κείμενο τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος των παραπάνω πρωταθλημάτων.

Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα.

Λιντς – Μπράιτον

Πρώτη ήττα του τεχνικού Γκράθια με τη Λιντς από την Τσέλσι με 1-0. Ζωηρή επιθετικά η ομάδα του, όμως αμυντικά δέχτηκε φάσεις με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Οριακά βρίσκεται εκτός της ζώνης υποβιβασμού, οπότε υπάρχει και μία πίεση προς θετικά αποτελέσματα. Η Μπράιτον μετέτρεψε την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ σε μία παράσταση για το κοινό της (4-0). Πολύ καλή εμφάνιση, ενώ είχε ευκαιρίες και για παραπάνω τέρματα. Εκτός έδρας διατηρεί αήττητο στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα (3-2-0), ενώ μεσοβδόμαδα υποδέχεται σε εξ αναβολής ματς την Κρίσταλ Πάλας.

Η Λιντς δείχνει μια βελτίωση στον επιθετικό τομέα με τον Γκράθια, αλλά αμυντικά είναι τέτοιο το DNA της που θα χρειαστεί αρκετή δουλειά. Η Μπράιτον διαθέτει επιθετικό πλουραλισμό, ενώ εκτός έδρας έχει πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα σε 4/5 τελευταίες εξορμήσεις της. Θα βρει χώρους εδώ, από την στιγμή που τη Λιντς δεν την παίρνει να αγωνιστεί για κάτι άλλο πέρα από τη νίκη, αφού ακολουθούν δύο δύσκολες έξοδοι (Γουλβς, Άρσεναλ) και το Over 1,5 γκολ των φιλοξενούμενων προσφέρεται σε υψηλά επίπεδα (1,90 στην Bet365).

Έλτσε – Βαγιαδολίδ

Εκεί που δεν την περιμένεις κάνει τη ζημιά η Έλτσε, η οποία πέτυχε τεράστια νίκη απέναντι στη Μαγιόρκα εκτός έδρας (1-0). Πέρασε δύσκολες στιγμές από το πρέσινγκ της αντιπάλου της, όμως κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός έδρας δίνει ρυθμό στα παιχνίδια της και μετρά 2 Over 3,5 στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις μπροστά στο κοινό της. Η Βαγιαδολίδ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 2-1 της Εσπανιόλ. Ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κάλλιστα θα μπορούσε να πετύχει και παραπάνω τέρματα. Αχίλλειος πτέρνα της τα εκτός έδρας, αφού έχει ηττηθεί σε 7/8 εξόδους της, ενώ έχει σκοράρει μόλις 2 φορές.

Η Έλτσε παλεύει όλα τα ματς της και όσο και να φαίνεται βουνό αυτό το -13 από τη ζώνη εκτός υποβιβασμού δεν θα πέσει… αμαχητί. Η Βαγιαδολίδ πραγματοποιεί τρομερά προβληματικές εμφανίσεις μακριά από το σπίτι της, ενώ σκοράρει με το σταγονόμετρο εκτός έδρας. Δύσκολο ζευγάρωμα αλλά όλα αυτά μας οδηγούν στον άσο του 2,70 από την Betsson.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι

Η Κρίσταλ Πάλας ηττήθηκε με 1-0 από την Άστον Βίλα, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα επιθετικά, αφού δεν είχε ούτε τελική στον στόχο! Δέκα ματς χωρίς νίκη πλέον (0-5-5) και ο Βιεϊρά μόνο ήσυχος δεν πρέπει να νιώθει στον πάγκο της. Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε εδώ, πως απέναντι στην τωρινή της αντίπαλο Σίτι, τρέχει καλό σερί αφού έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στις 3 τελευταίες συναντήσεις τους (1-1-1 ανεξαρτήτως διοργάνωσης). Οι Πολίτες επικράτησαν εύκολα με 2-0 της Νιουκάστλ και δείχνουν να έχουν βρει φόρμα πάλι, καθώς έρχονται από 3 διαδοχικές νίκες. Βέβαια, μεσοβδόμαδα έχουν τον επαναληπτικό με τη Λειψία (1-1 πρώτο ματς) για το Τσάμπιονς Λιγκ και κακά τα ψέματα είναι η διοργάνωση που ενδιαφέρει άπαντες στο στρατόπεδο της.

Στοιχηματικά τώρα, υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στα δύο ρόστερ, όμως όπως αναφέραμε και παραπάνω δεν είναι λίγες οι φορές που η Πάλας έχει δημιουργήσει θέματα στην Σίτι με τον τρόπο που αγωνίζεται. Με καθαρό σημείο δεν θα μπλέξουμε, όμως στα γκολ μας κλείνει το… μάτι το Under 2,5 του 2,13 από την Betshop, με τους γηπεδούχους να το έχουν επιβεβαιώσει σε 7/8 τελευταία ματς τους και την ομάδα του Γκουαρντιόλα σε 2/4 πιο πρόσφατες εξόδους της στο πρωτάθλημα.

Βαλένθια – Οσασούνα

Η Βαλένθια εξαρχής είχε δύσκολο έργο απέναντι στην Μπαρτσελόνα και επιβεβαιώθηκε στον αγωνιστικό χώρο με την ήττα με 1-0. Με τον Μπαράχα στην τεχνική ηγεσία της τρέχει σερί 1-0-2 και γενικότερα είναι αρκετά πιεσμένη για αποτελέσματα, αφού βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Η Οσασούνα από την άλλη βγάζει υγεία σε όλους τους τομείς. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Θέλτα, σε ένα πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς αμφότερες αγωνίστηκαν με στόχο το μηδέν. Η ομάδα του Αρασάτε έχει αποδειχθεί σκληρό… καρύδι τη φετινή σεζόν, ιδιαίτερα εκτός έδρας, όπου διατηρεί αήττητο στις 5 τελευταίες εξόδους της (1-4-0).

Οι Νυχτερίδες βλέπουν κάθε ματς σαν τελικό, ειδικά αυτά που διεξάγονται στο Μεστάγια, ενώ ακολουθεί το δύσκολο εκτός έδρας με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές τα must win παιχνίδια γεμίζουν με άγχος τις ομάδες και η ψυχοσύνθεση της φετινής Βαλένθια δεν είναι για τέτοιου είδους καταστάσεις. Η Οσασούνα παίζει απελευθερωμένα μακριά από την Παμπλόνα και έχει περάσει αλώβητη από δυσκολότερες έδρες (Σεβίλλη, Μπιλμπάο). Κοιτάμε ζεστά προς το Χ2 του 1,77 από τη Fonbet.

Betmarket Επιλογές

17:00 – Λιντς – Μπράιτον – Over 1,5 γκολ Μπράιτον (1,90)

17:15 – Έλτσε – Βαγιαδολίδ – 1 (2,70)

19:30 – Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι – Under 2,5 (2,13)

22:00 – Βαλένθια – Οσασούνα – Χ2 (1,77)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη: «Θα τιμωρηθούν φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί»

«Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας» δήλωσε ο πρωθυπουργός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την οπαδική βία και την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη με την σύλληψη δεκάδων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Ο Κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί.

Παράλληλα, σημείωσε ότι είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στο «καρκίνωμα της οπαδικής βίας και στα παρακλάδια της».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Δυσκολεύομαι να σχολιάσω μια ανοιχτή έρευνα που δρομολογείται ακόμα και σε δικαστικό επίπεδο.

Έχουμε κάνει πολλά πράγματα. Εννοούμε αυτά που λέμε. Κάποιες φορές υπάρχουν σταγόνες που ξεχειλίζουν το ποτήρι. Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τέτοια φαινόμενα.

Διεξήχθη μια εμπεριστατωμένη έρευνα με απόλυτη εχεμύθεια, πράγμα ασυνήθιστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όπου και αν βρίσκονται αυτοί, δεν είναι δουλειά μου αυτό.

Δείξαμε ότι διαθέτουμε την πολιτική βούληση και με το παραπάνω. Θυμάστε την κριτική που δεχτήκαμε για τα κλειστά γήπεδα.

Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και πρόπερσι.

Όμως, το αυγό του φιδιού καραδοκεί, αλλά με αποφασιστικότητα θα τιμωρήσουμε όποιον πρέπει.

Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα τελειώσουμε το καρκίνωμα της οπαδικής βίας και τα παρακλάδια της».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην αφετηρία για Τούμπα με ένα πρόβλημα

Ξεκίνησε την προετοιμασία της και η ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως και ο ΠΑΟΚ, έτσι και η ΑΕΚ έπιασε δουλειά για τη μάχη των Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στις 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες, καθώς όσοι έπαιξαν με το τριφύλλι έκαναν αποφόρτιση και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Μοναδικός απών ο Αρόλντ Μουκουντί που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ο οποίος είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός κόουτς της Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ