Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μονόδρομος το «διπλό» στη… μικρή Τούμπα!

Υποχρεωμένος ο ΠΑΟΚ στον Βόλο να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League!

PAOK24

Μονόδρομος το «διπλό» στη… μικρή Τούμπα!

Nα ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League καλείται σήμερα ο ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (19:00), έχοντας απέναντί του τον Βόλο και… πίσω του τον κόσμο του Δικεφάλου που θα βρεθεί μαζικά στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας!

Σχετικά με την αναμέτρηση, στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, αναφέρεται:

Για τέταρτη φορά θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ ο Βόλος, με τις συνολικές αναμετρήσεις των δύο ομάδων να είναι επτά και στις δύο έδρες. Ο Δικέφαλος σε αυτά τα επτά ματς μετρά πέντε νίκες, ενώ υπάρχουν και δύο ισοπαλίες.

Ο Βόλος δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να πάρει νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ δεν έχει σκοράρει ως γηπεδούχος απέναντι του. Αντίθετα στην Θεσσαλονίκη, σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει σημειώσει πέντε γκολ.

Η πρώτη τους κόντρα στην Super League ήταν στις 26 Οκτωβρίου 2019 με τον Βόλο ως νεοφώτιστο και τον ΠΑΟΚ να φεύγει με τη νίκη χάρη στα γκολ του Δημήτρη Λημνιού και του Δημήτρη Πέλκα.

Ο ΠΑΟΚ μόνο την πρώτη σεζόν κατάφερε να πάρει δύο νίκες απέναντι στον Βόλο μέσα στην σεζόν, ενώ στις δύο προηγούμενες σεζόν μετρούσε μια νίκη και μια ισοπαλία, με τον Βόλο το 2020-21 να παίρνει 0-0 στην έδρα του και το 2021-22 να φεύγει από την Τούμπα με το εντυπωσιακό 4-4.

Ο Ζίβκοβιτς είχε σκοράρει και στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, αφού είχε σημειώσει δύο τέρματα στο 4-4 του 2021-22 και αυτή τη σεζόν για τον Α’ Γύρο σημείωσε το ένα από τα τρία τέρματα της ομάδας του στο 3-0.

Ο ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί εκτός έδρας μόνο από την ΑΕΚ, ενώ στα επτά τελευταία του παιχνίδια μακριά από το γήπεδο του έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, με τις δύο ισοπαλίες να είναι στα δύο τελευταία του εκτός, με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα.

3 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

– ΝΙΚΕΣ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 0-6

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΛ.ΑΣ.: «Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη»

Έφτασαν τις 60 οι συλλήψεις για τη δολοφονία Λυγγερίδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αρχηγός της Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος, ανέφερε ότι έχουν γίνει 60 συλλήψεις, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη ενώ οι κατηγορούμενοι, οπαδοί του Ολυμπιακού, φέρονται να έχουν διαπράξει κακουργήματα και πλημμελήματα εκτός από την Αττική, στο Βόλο και στα Ιωάννινα.

«Τους τελευταίους 4 μήνες η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, διεξήγαγε υπό άκρα μυστικότητα εκτεταμένη έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση της εγκληματικής επίθεσης χούλιγκαν στην περιοχή του Ρέντη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του αστυνομικού της ΥΑΤ Γεώργιου Λυγγερίδη.

Όπως είναι ήδη γνωστό, για την εξιχνίαση αυτής της δολοφονικής επίθεσης, από την πρώτη στιγμή, είχαν πραγματοποιηθεί πάνω από 400 προσαγωγές, ώστε να μην χαθεί κανένα πειστήριο, ενώ ένα άτομο είχε συλληφθεί και οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Στη συνέχεια, η δικογραφία που συντάχθηκε περιελάμβανε μαρτυρίες, βίντεο και άλλα ευρήματα που κατέδειξαν την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης πίσω από την επίθεση, ενώ επιβεβαίωναν συσχέτιση της αθλητικής βίας με το οργανωμένο έγκλημα.

Ειδικότερα, προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις και δρούσαν κυρίως σε Αττική, Βόλο και Ιωάννινα.

Για την αποδόμηση της εν λόγω εγκληματικής οργάνωσης, από πρώτες πρωινές ώρες σήμερα διεξήχθη, στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ. και αστυνομικών σκύλων, με αποτέλεσμα τη σύλληψη, μέχρι στιγμής 60 ατόμων.

Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί 58 έρευνες σε οικίες και 15 σε οχήματα και έχουν κατασχεθεί πλήθος πειστηρίων όπως πιστόλια, ξύλινα ρόπαλα, μαχαίρια, ναρκωτικά, ρουχισμός, ψηφιακά μέσα και άλλα.

Η δέσμευσή μας για την καταπολέμηση της αθλητικής βίας και συνολικά της ανομίας είναι απόλυτη. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με σχέδιο και αποφασιστικότητα για την ασφάλεια των πολιτών και την ειρηνική συνύπαρξη στην κοινωνία μας» ανέφερε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πέλκας έγινε… προτομή! (pic)

Ξεχωριστή κίνηση για μετά το τελευταίο του γκολ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Δημήτρης Πέλκας, σκόραρε το πρώτο γκολ της Μπασακσεχίρ, στη νίκη με 2-0 επί της Ρίζεσπορ, το τέταρτο στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ενώ στο ίδιο διάστημα έχει δώσει και τρεις ασίστ.

Η ομάδα του, που ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ετοίμασε κάτι ξεχωριστό για τον Έλληνα μέσο, αφού του έφτιαξε μία διαδικτυακή… προτομή, την οποία μοιράστηκε μέσω των social media, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Κούγια για το Άρης – ΑΕΚ

Παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα Άρης-ΑΕΚ για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκ, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλθηκαν και από τις δύο πλευρές.

Στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.

Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ