Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποδοσφαιρικό θαύμα από 15χρονους! (pics)

Τερμάτισαν πρώτοι σε ανδρικό πρωτάθλημα

Ανέστης Παπιόπουλος

Ποδοσφαιρικό θαύμα από 15χρονους! (pics)

Η Κ16 του ΠΑΟΚ κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον 3o όμιλο της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣΜ, συγκεντρώνοντας 41 βαθμούς σε 18 παιχνίδια! Με αυτόν τον τρόπο κατακτούν άτυπα το πρωτάθλημα, με δεδομένο πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι-οφ.

Οι «ασπρόμαυροι» με 13 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Την περσινή σεζόν είχαν τερματίσει στην 5η θέση του ίδιου ομίλου και φέτος κατέκτησαν την πρώτη.

Μια ιδέα που πραγματοποιήθηκε πριν από δυο χρόνια, έχοντας ως στόχο την καλύτερη εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου. Όπως βλέπουμε, ο στόχος επιτυγχάνεται με τους 15χρονους παίκτες να τερματίζουν πρώτοι σε ανδρική κατηγορία.

Τα αποτελέσματα

ΠΑΟΚ – ΑΕ Φιλύρου 0-1

Εθνικός Λαγυνών – ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ – Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου 2-3

ΑΜΣ Νικόπολης – ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ Σταυρού – ΠΑΟΚ 0-4

ΠΑΟΚ – Δόξα Περιβολακίου 4-2

Ιάσων Αυγής – ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ – Νίκη Ηρακλείου 3-1

ΠΑΟΚ – Άρης Καβαλαρίου 3-0

ΑΕ Φιλύρου – ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ – Εθνικός Λαγυνών 2-0

Μακεδονικός Αγίου Βασιλείου – ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ – ΑΜΣ Νικόπολης 1-1

ΠΑΟΚ – ΠΑΟΚ Σταυρού 3-0

Δόξα Περιβολακίου – ΠΑΟΚ 0-4

ΠΑΟΚ – Ιάσων Αυγής 2-1

Νίκη Ηρακλείου – ΠΑΟΚ 0-0

Άρης Καβαλαρίου – ΠΑΟΚ 0-1

Η ανάρτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

ΣΧΟΛΙΑ

MEDIA

Κάνουμε ενδεκάδα για Λεωφόρο (vid)

Το PAOK24 News αναλύει και σχολιάζει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η μάχη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής στο «Απ. Νικολαΐδης» πλησιάζει και το PAOK24 News της Παρασκευής έβαλε στο επίκεντρο του τα αγωνιστικά ζητήματα.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης σχολίασαν και ανέλυσαν όλη την «ασπρόμαυρη» επικαιρότητα -και όχι μόνο- μέσα από το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Ποδόσφαιρο, διαιτησία και απαντήσεις στα σχόλια και στα ερωτήματά σας.

Δείτε ξανά την εκπομπή της Παρασκευής...

https://www.youtube.com/watch?v=bMBDc5H_7C8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελειώματα, Μεϊτέ και Ελ Σαγέντ στο επίκεντρο (vid)

«Γεύση» από την προπόνηση του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αντίστροφα μετρά ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Η κάμερα του PAOK TV μας βάζει στο «κλίμα» των όσων έγιναν.

Μεταξύ άλλων, στα πλάνα εμφανίζεται και ο 20χρονος τερματοφύλακας, Αχμέντ Ναντέρ Ελ Σαγέντ, ο οποίος προπονείται με τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες, με τους συμπατριώτες του να αναφέρονται στο τι συμβαίνει με την περίπτωση του και τον Δικέφαλο...

https://www.youtube.com/watch?v=mPQUoYRaeeY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Πονοκέφαλος» ενόψει ΠΑΟΚ στην Άιντραχτ

Η περίπτωση του Ρόντε στο «μικροσκόπιο» των Γερμανών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League.

Η γερμανική ομάδα το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βόλφσμπουργκ, πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς κόντρα στον Δικέφαλο.

Το επιτελείο της Άιντραχτ «πονοκεφαλιάζει» για την κατάσταση του Σεμπάσιαν Ρόντε.

Ο 32χρονος μέσος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό μετά το παιχνίδι με την Αμπερντίν.

Η περίπτωση του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διαπιστωθεί πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί ξανά με την ομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending