Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η Αθήνα είναι πάντα εναντίον μας!»

Έστειλε πάλι τα μηνύματά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

PAOK24

Λουτσέσκου: «Η Αθήνα είναι πάντα εναντίον μας!»

Γεμάτη με ενδιαφέρουσες ατάκες ήταν η τοποθέτηση του Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της νίκης του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό με 1-0 επί του Βόλου για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Αρχικά, ο τεχνικός του Δικεφάλου ρωτήθηκε εάν θα έπρεπε η ομάδα του να μπει στα πλέι-οφ με 58 βαθμούς:

«Αν το λέω εγώ είμαι τρελός, ευχαριστώ που το λέτε εσείς. Δεν θα μιλήσω για τους βαθμούς που μας έκλεψαν ή τους βαθμούς που πήραν εύκολα κάποιοι άλλοι μέσω var. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Πάντα είναι αυτή η ιστορία. Όπως συνέβη τη σεζόν 2018-19. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, η Αθήνα πάντα είναι εναντίον μας».

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με την τοποθέτηση του κ. Μπέου ότι πρέπει σε όλα τα ματς των πλέι-οφ να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές:

«Δεν θέλω να σχολιάσω, είναι θέμα της Λίγκας, αλλά μπορώ να πω πως οι ξένοι διαιτητές είναι λιγότερο πιεσμένοι από ορισμένες ομάδες.

Κανείς από εμάς δεν μπαίνει στο γήπεδο με αρνητικές σκέψεις, μέχρι να έρθει φυσικά η στιγμή να αντιδράσουμε».

Η άποψη του για παίκτες του ρόστερ, όπως οι Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Μπράντον Τόμας και Κάργας, που έδωσαν τις δικές τους λύσεις στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν:

«Αυτή είναι η μεγάλη αγωνία και ο μεγάλος στόχος κάθε προπονητή. Να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους είτε παίζουν πολύ, είτε λίγο.

Οι παίκτες έχουν καταλάβει πλέον τον ρόλο τους στην ομάδα. Ο Σάστρε μας έχει βοηθήσει με την εξυπνάδα του, είναι μια μονάδα σημαντική.

Σήμερα είχαμε και τη σημαντική απουσία του Ίνκγασον ο οποίος δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα. Είναι δύσκολο για τον Κάργα και τον Νάσμπεργκ να καλύψουν το κενό και όμως τα πήγαν καλά».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεχωριστή μέρα για Ιβάν Νάσμπεργκ

Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σαν σήμερα, πριν από 28 χρόνια, ήρθε στη ζωή ο Νορβηγός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ιβάν Νάσμπεργκ. Οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος του «Δικεφάλου» έστειλαν τις ευχές τους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ αναφέροντας τα εξής:

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ίβαν Νάσμπεργκ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 27, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο.

Ο Ίβαν Ταρέκ Φιέλσταντ Νάσμπεργκ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1996 στο Όσλο της Νορβηγίας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την έδρα της Βαλερένγκα. Ο Νάσμπεργκ εντάχθηκε στην ομάδα σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Πέρασε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ξεχώρισε νωρίς και σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα.

Στις πρώτες του χρονιές σε επαγγελματικό επίπεδο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν σταθερό μέελος της δεύτερης ομάδας και τη σεζόν 2016-17 την πέρασε δανεικός στη Σουηδία και την Βάρμπεργκ.

Επέστρεψε στο Όσλο, δούλεψε σκληρά και σταδιακά πήρε ρόλο βασικού στη Βαλερένγκα. Μάλιστα το 2020 που η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση, αναδείχθηκε MVP, ενώ συνολικά μετράει 152 συμμετοχές, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιο του Νάσμπεργκ ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη που αναζητούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και πλέον ο Νορβηγός έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανακοίνωση της Λαμίας για τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ

Από τα 25 ευρώ ξεκινούν οι τιμές για το παιχνίδι της Τετάρτης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη η Λαμία και τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων. Στο «Αθ. Διάκος» αγωνίζεται και αυτή την Τετάρτη (24/4, 17:00) η Λαμία, καθώς υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τα εισιτήρια της αναμέτρησης τέθηκαν στην κυκλοφορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League Playoffs, την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, στις 17:00 στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος”.

Η διάθεση θα γίνεται:

είτε ηλεκτρονικά 24 ώρες το 24ωρο μέσω viva.gr πατώντας ΕΔΩ,
είτε από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) Δευτέρα 22/04 και Τρίτη 23/04 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το απόγευμα και Τετάρτη 24/04 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.
ΔΕΝ θα λειτουργούν τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” την ημέρα του αγώνα.
ΔΕΝ θα εκδοθούν καθόλου προσκλήσεις στον εν λόγω αγώνα.
Για την έκδοση εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 25€

Κερκίδες: 3,4, 5, 6,7 τιμή: 30€

Από τις 9 Απριλίου 2024 τίθενται σε εφαρμογή οι κυβερνητικές αποφάσεις για τον νέο τρόπο εισόδου των φιλάθλων στα γήπεδο και στάδια όλης της χώρας.

Η διαδικασία αγοράς απλού εισιτηρίου και εισιτηρίου διαρκείας παραμένει η ίδια, ωστόσο, αυτό θα πρέπει να αποθηκεύεται ψηφιακά στο Gov.gr Wallet και ο κάτοχος να το επιδεικνύει κατά την είσοδό του στην αθλητική εγκατάσταση μέσω της συσκευής του κινητού του τηλεφώνου.

Με βάση την τροποποίηση της υπό στοιχεία 568/14.2.2024 ΚΥΑ, τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν εκδοθεί για τη τρέχουσα σεζόν παραμένουν ενεργά μέχρι την ολοκλήρωσή της τον ερχόμενο Μάιο, χωρίς να απαιτείται η ψηφιακή τους αποθήκευση στο gov.gr Wallet, ενώ ως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα μπορούν να μπαίνουν στο γήπεδο με τη διαδικασία που ισχύει έως σήμερα και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια. Από το καλοκαίρι, όμως, η είσοδος στα γήπεδα θα γίνεται ΜΟΝΟ μέσω του gov.gr Wallet.

Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να «κατεβάσει» από τώρα το εισιτήριο διαρκείας του στο gov.gr Wallet, ώστε να προσαρμοστεί άμεσα στα νέα δεδομένα και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία εν όψει της υποχρεωτικότητας και της πλήρους εφαρμογής του μέτρου από τη νέα σεζόν, μπορεί να το κάνει χωρίς να ακυρωθεί αυτό που έχει στην κατοχή του (είτε σε κάρτα, είτε σε ηλεκτρονική μορφή). Παράλληλα, και όσοι αγοράζουν απλά εισιτήρια θα έχουν τη δυνατότητα προαιρετικά (έως το τέλος της σεζόν) να τα προσθέτουν στο gov.gr Wallet τους.

Όλες τις λεπτομέρειες για την ψηφιακή αποθήκευση και χρήση του εισιτηρίου σας μέσω του gov.gr Wallet, αλλά και απαντήσεις σε απορίες και ερωτήσεις για τη διαδικασία μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ.

ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ότι όλοι όσοι προσέρχονται στο γήπεδο οφείλουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο ταυτοποίησης. Ο νόμος υποχρεώνει άπαντες σε έλεγχο και οποιαδήποτε άρνηση αποκλείει την είσοδο στο γήπεδο.

Με το νέο αυστηρότατο νομικό πλαίσιο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Κάθε καπνογόνο, φωτοβολίδα, κροτίδα, μπουκάλι, κάθε αντικείμενο που μπορεί να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, σημαίνει κλείσιμο του γηπέδου! Οι ποινές είναι διοικητικές και έρχονται πλέον απευθείας από την πολιτεία. Συν τις όποιες επιπρόσθετες προκύπτουν από τα πειθαρχικά όργανα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 3 μ.μ. και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Όλοι μαζί πρέπει να προσαρμοστούμε και να προστατεύσουμε την ομάδα και το γήπεδό μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο γήπεδο λειτουργούν πλέον ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας με σκοπό την συνολική εποπτεία των χώρων της αθλητικής εγκατάστασης καθώς και των προσώπων που βρίσκονται σ’ αυτή κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κυπριακή ΚΕΔ εξέθεσε σοβαρά την Ελληνική!

Ο ορισμός στο Φάληρο και η σύγκριση με το ΑΠΟΕΛ-Άρης Λεμεσού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον 30χρονο Μιγκέλ Μπερτόλο Νογκέιρα, διαιτητής της 2ης κατηγορία της UEFA, όρισε η ΚΕΔ για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Πορτογάλο να υποκύπτει σε παιδαριώδη λάθη και να παίζει τον δικό του ρόλο στην αναμέτρηση,  προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των “ασπρόμαυρων”.

Η αμφιβολία για τον ορισμό του διαιτητή υπήρχε κι από πριν, καθώς σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ορίστηκε ένα ρέφερι δεύτερης κατηγορίας και νεαρής ηλικίας, χωρίς παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά ντέρμπι. Κι αν κάποιος ενδεχομένως επικαλεστεί πως δεν υπήρχαν διαθέσιμοι διαιτητές -έστω- πρώτης κατηγορίας για να διευθύνουν την αναμέτρηση, τότε θα πρέπει να δει το παράδειγμα στο Κυπριακό (!) ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη Λεμεσού για το πρωτάθλημα.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία κατόρθωσε να φέρει έναν διαιτητή με αρκετά μεγάλη εμπειρία, που μάλιστα ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA. Και το όνομα αυτού...Φάμπιο Βερίσσιμο! Ο Πορτογάλος Φάμπιο Βερίσιμο, διεθνής από το 2015, ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει μάλιστα διευθύνει τρία παιχνίδια Ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ από τα 385 παιχνίδια καριέρας, έχει οριστεί 16 φορές σε παιχνίδια ευρωπαϊκών διοργανώσεων (Champions League, Europa League και Conference) και 2 φορές σε προκριματικά Euro. Στον αντίποδα ο 30χρονος Μιγκέλ Νογκέιρα που ανήκει στην δεύτερη κατηγορία της UEFA με 129 παιχνίδια καριέρας, ορίστηκε για πρώτη φορά σε παιχνίδι Ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ μετράει μόλις δύο παιχνίδια σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτά ήταν μάλιστα για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Η Κυπριακή ΚΕΔ κατάφερε λοιπόν να φέρει έμπειρο διαιτητή πρώτης κατηγορίας σε παιχνίδι για το δικό της πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με την ελληνική που σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι έφερε έναν άπειρο διαιτητή που διευθύνει κατά βάση μικρομεσαία παιχνίδια στην Πορτογαλία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ