Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν μπορεί να παρέμβει κανείς στον ορισμό διαιτητών»

Νέα απάντηση της ΕΠΟ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!

PAOK24

«Δεν μπορεί να παρέμβει κανείς στον ορισμό διαιτητών»

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως καμία ομάδα, καμία λίγκα ή άλλο τμήμα της ομοσπονδίας εκτός της ΚΕΔ, μπορεί να παρεμβαίνει στη διαδικασία ορισμού των διαιτητών, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Αυτή, έχει ως εξής:

Σχετικά με την πρόταση του Προέδρου της SL1 κ. Μαρινάκη για παροχή βοήθειας ώστε να βρεθούν ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι, έχουμε την υποχρέωση να διευκρινίσουμε τα κάτωθι.

1. Σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας της FIFA, άρθρο 12.1:

«…..ουδεμία ομάδα, λίγκα ή άλλο τμήμα της ομοσπονδίας μπορεί να παρεμβαίνει στην διαδικασία ορισμού των διαιτητών.»

2. Σύμφωνα με την «Διαιτητική Συνθήκη» της UEFA (Section Annex A A.6 Para 1, 10 & 12.:

«Ο καθορισμός διαιτητών και παρατηρητών είναι θεμελιώδης όρος για την επαγγελματική πρόοδο και ο ορισμός τους ΠΡΕΠΕΙ να υπόκειται στην Επιτροπή Διαιτησίας και το Τμήμα Διαιτησίας (της Ομοσπονδίας).»

Με βάση τα ανωτέρω είναι προφανές ότι οποιαδήποτε παρέμβαση ή συμμετοχή οποιουδήποτε τρίτου σε αυτή την διαδικασία είναι απολύτως εκτός των κανονισμών της UEFA και της FIFA, αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς αυτούς μόνο η ΚΕΔ/ΕΠΟ και ουδείς άλλος έχει μια τέτοια αρμοδιότητα“.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ατάκα του ΠΑΟΚ για Μπάμπα με… Αλ Πατσίνο! (pic)

Η ανάρτηση του «Δικεφάλου» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μία μυθική βραδιά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε με 5-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Conference League!

Μία από τις πιο δυνατές εικόνες εκείνης της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η αντίδραση του Ράχμαν Μπάμπα λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέρμα που πέτυχε, με το οποίο έβαλε μπροστά στο σκορ τον «Δικέφαλο του Βορρά». Η φωτογραφία με τον... σεληνιασμένο Γκανέζο έγινε viral με χιλιάδες φίλους του ΠΑΟΚ να την κοινοποιούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και αυτό γιατί το βλέμμα του περιλάμβανε όλα τα συναισθήματα εκείνης της μέρας αλλά και του...dna της ομάδας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πριν από λίγη ώρα πόσταρε την εν λόγω εικόνα στα Social Media, συνοδεύοντάς την με την λεζάντα «The eyes Chico, they never lie» (μτφ. «Τα μάτια Τσίκο, δεν λένε ποτέ ψέματα»), μία ατάκα ευρέως γνωστή από την ταινία «Scarface» με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Eπίσημο: Παρελθόν από την Κλαμπ Μπριζ ο Ντέιλα!

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της προσεχούς αντιπάλου των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League, με τους Βέλγους μία μέρα μετά την ήττα από τον Σιντ Τρούιντεν να επισημοποιούν την απομάκρυνση του προπονητή, Ρόνι Ντέιλα.

Η χθεσινή ήττα ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, με το κλίμα εντός της ομάδας για τον Ντέιλα να μην είναι καλό εδώ και αρκετές εβδομάδες. Οι άνθρωποι της ομάδας συγκάλεσαν το βράδυ της Κυριακής έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για το μέλλον του Ντέιλα στον πάγκο της ομάδας ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά και τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

H απόλυση Ντέιλα ανακοινώθηκε και επίσημα το πρωί της Δευτέρας, με τους ιθύνοντες του κλαμπ να αναφέρουν πως η ομάδα δεν θύμιζε το τελευταίο διάστημα την ομάδα που όλοι έβλεπαν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή για τη ερχόμενη σεζόν και μέχρι τότε σε ρόλο υπηρεσιακού θα προαχθεί ο μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας κάτω των 23 του συλλόγου, Νίκι Χάγιεν. Πάντως τα ΜΜΕ από το Βέλγιο σημειώνουν πως ο Ντέιλα ήταν ήδη «τελειωμένος» μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το ματς με την Μόλντε, όταν και επιτέθηκε στη συνέντευξή του σε οπαδούς και δημοσιογράφους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι 4άρα,τι 5άρα,τι 6άρα…

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στα γνώριμα εντυπωσιακά νούμερα που μας είχε συνηθίσει.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε μία μυθική βραδιά στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ ισοπέδωσε με 5-1 την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ανέτρεψε την ήττα του πρώτου αγώνα και έκλεισε θέση στα προημιτελικά του Conference League!

Το εντυπωσιακό με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως αυτό ήταν το 13ο φετινό παιχνίδι, στο οποίο καταφέρνει να σκοράρει πάνω από τρεις φορές! Αξίζει να σημειωθεί πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερα γκολ σε ένα ματς οκτώ φορές έως τώρα στη σεζόν, πέντε γκολ σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ το ρεκόρ τερμάτων για φέτος είναι η «6άρα» στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά.

Συνολικά δηλαδή οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταφέρει 13 φορές να σκοράρουν από τέσσερα γκολ και πάνω στη σεζόν…

Αναλυτικά:

Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ – ΠΑΟΚ 1-4

ΠΑΟΚ – Χαρτς 4-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-4

ΠΑΟΚ – Ελσίνκι 4-2

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 1-4

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 5-0

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 4-0

Κηφισιά-ΠΑΟΚ 0-6

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ 0-4

ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 5-0

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ 1-5

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5-1

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ