Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική: Αναχώρηση με χαμόγελα (pics)

Κεντρικά πρόσωπα οι “ασπρόμαυροι”

PAOK24

Εθνική: Αναχώρηση με χαμόγελα (pics)

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε για το Φάρο της Πορτογαλίας, με φόντο το αυριανό παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.

Με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να μένει στη Θεσσαλονίκη, η “γαλανόλευκη” αναχώρησε με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη να είναι κεντρικά πρόσωπα.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ στα προκριματικά Euro 2024 αύριο το βράδυ (19:45), ενώ θα ακολουθήσεθ ένα φιλικό παιχνίδι με την Λιθουανία, που θα διεξαχθεί στις 27/4 στην OPAP Arena (19:00).

Δείτε εικόνες από την αναχώρηση:

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tέλος η σεζόν για Τσαούση!

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 23χρονος μπακ και η λύση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στις 6 Απριλίου, θα είναι το τελευταίο του Μάριου Τσαούση τη φετινή σεζόν!

Ο 23χρονος αμυντικός, που δεν αγωνίστηκε ούτε στο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ούτε στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς και θα χάσει το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς, όπως αποφάσισαν από κοινού ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα μετά τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η επέμβαση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Γερμανία, με τον Τσαούση να αγωνίζεται φέτος στους Ηπειρώτες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ και να καταγράφει 23 συμμετοχές, 1 γκολ, 3 ασίστ και 1.710 αγωνιστικά λεπτά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ποτέ να μην παρατάς!

Η υποχρέωση του ΠΑΟΚ να αντιδράσει και ο ορατός κίνδυνος της 4ης θέσης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχοντας... καταφέρει να γίνει η πρώτη ομάδα στα φετινά πλέι οφ που χάνει βαθμούς από τη Λαμία, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα παιχνίδια της 7ης αγωνιστικής, ασφαλώς και η ΑΕΚ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και οι "ασπρόμαυροι" έχουν μεν μαθηματικές ελπίδες αλλά όχι... ρεαλιστικές με βάσει την εικόνα τους το τελευταίο 20ήμερο, ωστόσο ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του είναι υποχρεωμένοι να αντιδράσουν!

Το βράδυ της Κυριακής, ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται να μαζέψει τα "κομμάτια" του και να δώσει τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για τους τρεις βαθμούς προκειμένου στη χειρότερη περίπτωση να μείνει στην 3η θέση με παιχνίδι λιγότερο συγκριτικά με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθεί στην 4η και στο -2 από τον Ολυμπιακό, εφόσον οι Πειραιώτες κερδίσουν τη Λαμία στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να υπολογίζει εκ νέου στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του λόγω κίτρινων καρτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά την 7η αγωνιστική

Μετά την γκέλα του ΠΑΟΚ στη Λαμία και τη νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε 3ος αν και έχασε 2 βαθμούς (1-1) στη Λαμία, ωστόσο η διαφορά από την κορυφή αυξήθηκε στους επτά βαθμούς. Ο Ολυμπιακός έμεινε στην τέταρτη θέση αφού δεν κέρδισε (1-1) στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, ενώ απομένουν 3 αγωνιστικές για το φινάλε αλλά ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν 4 αγώνες αφού θα παίξουν στην Τούμπα στις 12/5.Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια της 7ης αγωνιστικής των playoffs της Super League 1.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα κέρδισε 3-0 τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Παρέμεινε πρώτη και αύξησε τη διαφορά της από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 4!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 75
2. Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 68
4. Ολυμπιακός 67
5. Άρης 49
6. Λαμία 35

*Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8η, 28/4)

17:00 Ολυμπιακός - Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός - Άρης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ