Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Φιορεντίνα και το ποσό για Κουλιεράκη

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία για τους «Βιόλα» και τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

PAOK24

Η Φιορεντίνα και το ποσό για Κουλιεράκη

Όπως είχαν αναφέρει στην Ιταλία μετά το ΆρηςΠΑΟΚ της περασμένης Κυριακής, άνθρωπος της Φιορεντίνα, είχε βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον του στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Νέο δημοσίευμα σήμερα, σημειώνει… «Για την άμυνα της νέας σεζόν, η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό που έχει γεννηθεί το 2003 και παίζει στον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης κοστίζει λιγότερα από 10 εκατομμύρια και αρέσει πολύ στους «Βιόλα» που τον έχουν παρακολουθήσει σε αρκετές περιπτώσεις. Ο Κουλιεράκης είναι ήδη βασικός στον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία στην αγορά για μια ομάδα που θέλει να αλλάξει κομμάτι στην άμυνά της τη νέα σεζόν».

Το ποσό που γράφεται πάντως, μάλλον δεν ανταποκρίνεται στα «θέλω» του ΠΑΟΚ, αν και εφόσον το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα, προχωρήσει σε κάτι πιο επίσημο…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και πως να το ξεχάσεις! (vids)

Δέκα ακριβώς χρόνια από το βράδυ που η Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και ο Κλάους πετούσαν φωτιές κόντρα στον Ολυμπιακό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

16 Απριλίου 2014. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από δέκα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην... πυρακτωμένη Τούμπα τον Ολυμπιακό, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας ηττηθεί με 2-1 στο "Γ. Καραϊσκάκης" με... όργια του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, o oποίος μετά το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη στο 31΄απέβαλλε ΜΟΝΟ τον Μίροσλαβ Στοχ και όχι έναν εκ των Ντομίνγκεζ, Βαλντές και Φουστέρ που έσπρωξαν και χτύπησαν τον Κλάους.

Σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με καθυστέρηση 75 λεπτών γιατί βρέθηκαν… γαύροι στον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Στέφανος Αθανασιάδης έκανε τη διαφορά στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με τον Δικέφαλο να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό αλλά να υποχρεώνεται από τον Μάνταλο να αγωνιστεί σε αυτόν χωρίς τους Νάτχο, Αθανασιάδη και Κατσουράνη!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Τζαβέλλας (76' Λίνο), Κάτσε, Κατσουράνης (67' Λάζαρ), Νάτχο, Σαλπιγγίδης (90+ Κίτσιου), Στοχ, Αθανασιάδης.
Ολυμπιακός: Μέγερι, Μαρκάνο, Μανωλάς, Σαλίνο (71' Μασάντο), Μπονγκ (83' Σάμαρης), Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Φουστέρ (71' Σαβιόλα), Ντομίνγκες, Βαλντές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όποιος προλάβει… εισιτήριο είδε!

Κυκλοφορούν στις 9:00 τα “μαγικά χαρτάκια” για τον “τελικό” της Πέμπτης με φόντο τους “4” του Europa Conference League!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ θα είναι από τις 9:00 τα εισιτήρια του αγώνα - ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, την ερχόμενη Πέμπτη στις 22:00 στο γήπεδο της Τούμπας, με την πώλησή τους να γίνεται διαδικτυακά και τα εισιτήρια διαρκείας να έχουν ισχύ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (16.04) στις 09:00 θα ξεκινήσει η διαδικτυακή διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (18.04, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων

Θύρα Τιμή

1 €60

2, 3 €50

4 €15

5, 6 €30

7, 7Α €15

VIP €250

VIP Α €250Κανάλια Πώλησης

Α.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά μόνο ανήμερα του αγώνα με ωράριο λειτουργίας 09:00-20:00 για παραλαβές των web εισιτηρίων/εισ.διαρκείας.

B. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στις ηλεκτρονικές αγορές είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Μετά από απόφαση της διοίκησης, τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν για τη ρεβάνς με την Μπριζ.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, απαγορεύεται η είσοδος σε όλους φιλάθλους, κάθε ηλικίας, χωρίς ονομαστικό εισιτήριο. Ως εκ τούτου απαγορεύεται πλέον κι η ελεύθερη είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας, η οποία ίσχυε μέχρι πρότινος.

Βάσει της νέας νομοθεσίας, όποιος φίλαθλος εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα τιμωρείται με πρόστιμο 500 ευρώ.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Οι αστυνομικές αρχές βάσει των νέων μέτρων θα προβούν σε ελέγχους ταυτοπροσωπίας στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και στις κερκίδες. Σε περίπτωση παράβασης, ο φίλαθλος που μπήκε στο γήπεδο με εισιτήριου άλλου καθώς και ο κάτοχος του εισιτηρίου, θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, αμφότεροι θα τιμωρούνται επίσης με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, ενώ σε περίπτωση παράβασης θα τιμωρείται και η ΠΑΕ με κλείσιμο της θύρας, που καταγράφηκε η παράβαση.

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.

Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 5 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων).

Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Βγάζει» ενδεκάδα ο Λουτσέσκου!

Το “προνόμιο” του Ρουμάνου προπονητή και οι δοκιμές ενόψει του (προημι)τελικού με την Κλαμπ Μπριζ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έχοντας δει τον Μπράντον Τόμας να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πλέον το προνόμιο να δουλέψει κάτω από ιδανικές συνθήκες για τον "τελικό" της Πέμπτης με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Έτσι, στη σημερινή προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00 και να λάβει χώρα στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, ο προπονητής του Δικεφάλου αναμένεται να εξωτερικεύσει μέρος των σκέψεων του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον "τελικό" με τους Βέλγους, έχοντας μεταξύ άλλων να αποφασίσει για το ποιος εκ των Γιόνι Ότο και Αντελίνο Βιεϊρίνια θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί το δεξί άκρο της άμυνας, ποιος εκ των Στέφαν Σβαμπ, Μάγκομεντ Οζντόεφ θα είναι ο "παρτενέρ" του Σουαλιό Μεϊτέ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ποια θα είναι η σύνθεση της μεσοεπιθετικής τριάδας και ποιος εκ των Αλί Σαμάτα, Μπράντον Τόμας θα ηγηθεί της "ασπρόμαυρης" επίθεσης!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ