ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουνε, θα περάσουν» (pic)
Με ξεχωριστό τρόπο οι ευχές του Δικεφάλου για την 25η Μαρτίου

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο θέλησε να τιμήσει την εθνική εορτή της 25η Μαρτίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανεβάζοντας στίχους από ποίημα του Κωστή Παλαμά.
«Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν… Χρόνια πολλά Ελλάδα!» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στα social media.
https://twitter.com/PAOK_FC/status/1639557528810864640?s=20
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Πρόταση του Ολυμπιακού στον Μουρίνιο»
Τι αναφέρουν οι Τούρκοι σχετικά με τον «Special One»

Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ζοσέ Μουρίνιο προκειμένου ο Πορτογάλος να αναλάβει την θέση του προπονητή, στους «ερυθρόλευκους».
H ομάδα του Πειραιά είναι στην διαδικασία αναζήτησης προπονητή, εδώ και αρκετό καιρό, και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Αντόνιο Κορδόν, έχει ως πρώτη προτεραιότητα την εύρεση του. Ο Μουρίνιο αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Ρόμα για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην ομάδα, με τον ίδιο να δηλώνει πως θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν εκεί. Το συμβόλαιο του άλλωστε λήγει το καλοκαίρι του 2024.
Στην Τουρκία πάντως, αναφέρουν πως και η Φενέρμπαχτσε τον έχει στη λίστα της ενώ θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα είχε γραφτεί το όνομα του για μεγαθήρια, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και η εθνική Βραζιλίας.
Preseason
Ίδιο μοτίβο
Ο προσανατολισμός στα τέσσερα τεστ και η αντιστοιχία με την περσινή προετοιμασία

Στο Τέχελεν της Ολλανδίας από τις 3 έως και τις 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στα τέλη του ίδιου μήνα.
Οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν νωρίτερα συγκεντρωθεί στη Θεσσαλονίκη για τις πρώτες προπονήσεις και εν συνεχεία θα μεταβούν στην ολλανδική πόλη για να ανεβάσουν ρυθμούς.
Όπως διαβάσατε και το πρωί της Παρασκευής μέσα από το PAOK24, ο ΠΑΟΚ προσανατολίζεται στη διενέργεια τεσσάρων φιλικών παιχνιδιών στην Ολλανδία.
Ανάλογος ήταν και ο αριθμός παιχνιδιών που είχε δώσει ο Δικέφαλος και στο διάστημα της περσινής του προετοιμασίας.
Τότε κατά σειρά είχε αντιμετωπίσει τους Γκόου Αχέντ Ίγκλς, την Γκρόνιγκεν, την Άλκμααρ και τέλος την Σταντάρ Λιέγης.
Στην ίδια λοιπόν πεπατημένη φαίνεται ότι θα κινηθεί και ο σχεδιασμός των φετινών φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας, με τις οριστικές αποφάσεις για τους αντιπάλους να λαμβάνονται το επόμενο διάστημα.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν που θα τον βρει λίγο πριν τα τέλη Ιουνίου να δίνει το πρώτο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη, πριν αναχωρήσει για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μιας και τον Ιούλιο θα μπει στη μάχη της Ευρώπης.
Επιστρέφοντας λίγο πίσω στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες, εστιάζουμε στα αμυντικά δίδυμα που χρησιμοποίησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς στις διοργανώσεις που έπαιξε ο Δικέφαλος.
Το δίδυμο Ίνγκασον - Κουλιεράκη ήταν με διαφορά το πιο σταθερό από όσα εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τον Ισλανδό και τον Έλληνα νεαρό αμυντικό να παίζουν ως παρτενέρ σε 24 παιχνίδια.
«Βράχος» ο Ίνγκασον μία ακόμα σεζόν, είδε δίπλα του ως παρτενέρ σε 6 παιχνίδια τον Κάργα και σε άλλα 6 τον Νάσμπεργκ.
Τέσσερις φορές αγωνίστηκαν μαζί στο κέντρο της άμυνας οι Κάργας και Κουλιεράκης.
Σε δύο παιχνίδια το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ ήταν οι Κάργας και Νάσμπεργκ, ενώ σε δύο παιχνίδια είδαμε και τους Νάσμπεργκ - Κεντζιόρα.
Άλλο ένα δίδυμο που αγωνίστηκε μέσα στη σεζόν στο κέντρο της άμυνας ήταν αυτό των Κουλιεράκη - Κεντζιόρα σε ένα μόλις ματς.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-10-2022, 13:26
Να τον χαίρονται στο Κιλκίς (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 11:53
Με Σεκού Ολίσε στην κορυφή (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-05-2023, 23:28
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό χάος και ο Πέλκας
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ08-06-2021, 16:00
Η ανάρτηση του… σιωπηλού Γκαρσία (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ13-10-2021, 11:09
Γίνεται “Σβαρόφσκι” πολλών καρατίων (vids)