Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Τι αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση της;

Βασίλης Μανδράου

Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 στις 19:30 και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διάθεση του κόσμου θα βρίσκονται από αύριο τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (28.03) στις 09:00 θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2022-23 που θα διεξαχθεί την Κυριακή (02.04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
1 €50
2, 3 €40
4 €15
5, 6 €25
7, 7Α, 8 €15
VIP 3ου: €150

VIP 4ου: €150

Κανάλια Πώλησης

A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώριση των κάτωθι στοιχείων.

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑB.

Επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster

Στην ηλεκτρονική αγορά είναι απαραίτητη η καταχώριση των κάτωθι στοιχείων.

– Ονοματεπώνυμο Κατόχου

– Αρ.Πιστοποιητικού : ΑΔΤ / Αρ.Διαβατηρίου (έγγραφο ταυτοποίησης)

– ΑΜΚΑ

Διευκρινίσεις

Τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν μόνο για την παραλαβή των ηλεκτρονικών αγορών με το εξής ωράριο

  • Τρίτη (28.03) – Παρασκευή (31.03) : 09:00-17:00
  • Σάββατο (01.04) : 09:00-15:00
  • Κυριακή (02.04) : 09:00-19:45

Όσοι φίλαθλοι προβούν σε ηλεκτρονική αγορά και επιλέξουν την παραλαβή «print@home/eticket», μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code στο κινητό τους.
Στις ηλεκτρονικές αγορές υπάρχει περιορισμός των 4 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.

Στα εισιτήρια των Vip & VipA παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο Parking P3 (σχολείο απέναντι από τις θύρες των επισήμων). Για την είσοδο στο χώρο στάθμευσης είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας στάθμευσης και του εισιτήριου.

Η είσοδος για τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2010), με την προϋπόθεση ότι οι κηδεμόνες των παιδιών θα έχουν μαζί τους οποιοδήποτε έγγραφο ταυτοποίησης/πιστοποιητικό στο οποίο θα αναγράφεται η ηλικία του παιδιού.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης).

Τρόποι Επικοινωνίας

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099

Email : helpdesk@paokfc.gr»

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ