Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονόμου: «Κανείς δε ζήτησε παρέμβαση πρωθυπουργού στην UEFA»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην επικοινωνία Μητσοτάκη-Τσέφεριν

PAOK24

Οικονόμου: «Κανείς δε ζήτησε παρέμβαση πρωθυπουργού στην UEFA»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πολιτικών εφημερίδων σήμερα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, με αφορμή όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ανέφερε για το θέμα… «Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της UEFA γιατί διεξάγεται στη χώρα μας ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, νομίζω όλοι θέλουμε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και προφανώς και η διαιτησία να συμβάλλουν ώστε οι αγωνιστικές να γίνουν με διαφάνεια και το πρωτάθλημα να τελειώσει με διαιτησίες υψηλού επιπέδου που δεν θα αμφισβητείται το κύρος τους».

Σε ερώτηση για το λόγο της παρέμβασης του πρωθυπουργού και αν του το ζήτησε κάποιος, ο κ. Οικονόμου, απάντησε: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα. Ο πρωθυπουργός συνομιλεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα με επικεφαλής Ομοσπονδιών».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοίγει και δεύτερο πέταλο για το Ελλάδα-Καζακστάν

Αρκετός κόσμος με φόντο το εισιτήριο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Εθνική κινείται σε ρυθμούς Καζακστάν, καθώς πλησιάζει το παιχνίδι για τα πλέι οφ του Euro 2024.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί περισσότερα από 18.000 εισιτήρια για τον σημαντικό αγώνα της "γαλανόλευκης", με φόντο το Euro 2024 και για πρώτη φορά αναμένεται να ανοίξει και το δεύτερο πέταλο στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο θα δώσουν το "παρών" και περίπου 200 φίλαθλοι από το Καζακστάν κι όλα δείχνουν, πως θα υπάρχει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα την Πέμπτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο “καυτός” Απρίλης του ΠΑΟΚ

Διαδοχικές μάχες σε όλα τα επίπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του επιστρέφουν σήμερα στο γήπεδο και στρέφουν την προσοχή τους στη συνέχεια, τη στιγμή που οι διεθνείς ενσωματώνονται στις Εθνικές τους ομάδες.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους μερικές ημέρες δουλειάς σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν, θα μπουν ξανά σε λογική αγώνων, καθώς στο "κάδρο" θα μπουν τα πλέι οφ και στην πορεία και το Europa Conference League. Αρχικά, στις 31 του Μάρτη θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και μετά, σειρά έχει ένας μήνας... "καυτός"!

Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ-πολύ σημαντικός μήνας για τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του, καθώς εκτός από μεγάλες "μάχες" στα πλέι οφ, θα υπάρξουν και τα δύο παιχνίδια με την Κλαμπ Μπριζ στο UECL, ενώ ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που επρόκειτο -βάσει προγράμματος- να πέσει ανάμεσα στα δύο ματς με τους Βέλγους.

Πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα του Απρίλη; Δείτε τα παιχνίδια που περιλαμβάνει ο μήνας:

3/4 ΠΑΟΚ – Λαμία

7/4 ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

11/4 Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ (UECL)

18/4 ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ (UECL)

21/4 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

24/4 Λαμία – ΠΑΟΚ

28/4 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

SL2: Απαντήσεις για τον ΠΑΟΚ Β’

Μαθαίνουν πρόγραμμα οι “ασπρόμαυροι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ΔΣ της Super League 2, για να ακολουθήσει η κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ.

Το ΔΣ θα ξεκινήσει στις 14:30, με θέματα την επικύρωση των βαθμολογιών και την κλήρωση των πλέι οφ και πλέι άουτ, ενώ αναμένεται να εκλεγούν και δύο αντιπρόεδροι.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
  • Εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου
  • Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α΄ & Β΄ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024
  • Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out
  • Διάφορα Θέματα

Ο ΠΑΟΚ Β' θα μάθει -λοιπόν- το πρόγραμμά του, με φόντο τη συνέχεια, καθώς θα παίξει στα πλέι άουτ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ