ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δεν κατάλαβε πως έχασε!
Ανώτερος ο ΠΑΟΚ Β στο Αλκαζάρ όμως ηττήθηκε από την ΑΕΛ με 3-2!

Με άδεια χέρια έφυγε από το Αλκαζάρ ο ΠΑΟΚ Β! Οι “ασπρόμαυροι” του Πάμπλο Γκαρσία, ήταν σαφώς ανώτεροι από τους “βυσσινί” παρά το ότι ταξίδεψαν στη Λάρισα με πολλές απουσίες, όμως τελικά ηττήθηκαν από την ΑΕΛ με σκορ 3-2 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2!
Kυριολεκτικά με το… καλησπέρα και πιο συγκεκριμένα με το που συμπληρώθηκε ένα λεπτό αγώνα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ογκμπόε, με τον ΠΑΟΚ Β να ισορροπεί το παιχνίδι μετά το 10΄ ξεπερνώντας το… σοκ και ισοφαρίζοντας σε 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Μπράντονιτς, το οποίο κέρδισε ο Χατζηστραβός από τον Σουλούκο!
Η απάντηση της ΑΕΛ ωστόσο, ήταν άμεση. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ογκμπόε έδωσε ξανά το προβάρισμα στην ΑΕΛ, όμως και πάλι ο Μπράντονιτς είχε “απάντηση” στο 27΄, από ωραία ασίστ του Πανίδη!
Το 2-2 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Δικέφαλο να είναι σαφώς ανώτερος από τους Θεσσαλούς σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο, να έχει την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 84΄ αλλά ο Σουλούκος νίκησε τον Γκορντεζιάνι από τα έντεκα βήματα και στο 89΄ ο Ογκμπόε δεν τον… μιμήθηκε, σε πέναλτι που υπέπεσε ο Παναγιώτου!
Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας την μετέφερε το PAOK24 και δείτε όλες τις φάσεις του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ
Οι συνθέσεις:
ΑΕΛ: Σουλούκος, Α. Παπαγεωργίου (59΄ Μαυρίας), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (72΄ Μιλτιάδης), Αντράντα (59΄ Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59΄ Πλέγας), Νίνο (56΄ Πεντρόσο), Ογκμπόε.
ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα (86΄ Μελετίδης), Δαρέλας (72΄ Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86΄ Σπυράκος) , Πανίδης (66΄ Σαλαμούρας), Χατζηστραβός (72΄ Γκορντεζιάνι).
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η απάντηση του αθλητικού διευθυντή της Ραπίντ για πιθανή επιστροφή Σβαμπ
Η ατάκα του Μάρκους Κάτζερ,

Ο τεχνικός διευθυντής της Ραπίντ Βιέννη, Μάρκους Κάτζερ, απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας του και ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έπεσαν στο τραπέζι ήταν και ο Στέφαν Σβαμπ.
Η ερώτηση που έγινε προς τον Μάρκους Κάτζερ αφορούσε την πιθανότητα επιστροφής του Σβαμπ στην Ραπίντ, ομάδα από την οποία αποχώρησε το 2020 με προορισμό τον ΠΑΟΚ: «Ο Στέφαν Σβαμπ είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και αποτελούσε τον «πυλώνα» μας για αρκετά χρόνια. Αυτή τη στιγμή όμως δεν τίθεται θέμα επιστροφής του» σημείωσε ο 43χρονος διευθυντής της Ραπίντ.

Μια πανηγυρική selfie του Νικολά Κουαλιάτα έφερε στο προσκήνιο τον Ουρουγανό μεσοεπιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Βραζιλία.
Ο Κουαλιάτα αγωνίζεται στην Κουιαμπά, η οποία πέτυχε χθες την τρίτη της νίκη σε εννιά αγώνες. Ο Κουαλιάτα μετρά οκτώ συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, έχοντας αγωνιστεί συνολικά 155 λεπτά. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Όταν ο Κωστίκος λιποθύμησε στην Τούμπα (video)
Το ντόρτι στον Παναθηναϊκό και το μυθικό ψαλιδάκι… αυτοθυσίας!

5 Ιουνίου 1985. Σαν σήμερα, πριν από 38 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον παντοδύναμο τότε Παναθηναϊκό στην κατάμεστη Τούμπα στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους "πράσινους" να έχουν το προβάδισμα εξαιτίας της νίκης τους με 2-0 στον πρώτο αγώνα.
Ωστόσο, με τον Βάλτερ Σκότσικ στον πάγκο και 45.000 "τρελαμένους" οπαδούς του στις κερκίδες, ο Δικέφαλος... τσαλαπατάει την ομάδα του Γιάτσεκ Γκμοχ με 4-0 και παίρνει πανάξια το εισιτήριο για τον τελικό!
Η πρώτη... σεισμική δόνηση και αφού ο ΠΑΟΚ έχει ήδη χάσει σωρεία ευκαιριών, λαμβάνει χώρα στο 39ο λεπτό, με τον Θωμά Σίγγα να πετυχαίνει με κεφαλιά το 1-0. Η δεύτερη, τέσσερα λεπτά αργότερα με εκπληκτικό "ψαλιδάκι" του Γιώργου Κωστίκου, στον οποίο χρειάστηκε να γίνουν μαλάξεις και τεχνικές αναπνοές (!) μετά την άσχημη πτώση του στον αγωνιστικό χώρο, πριν αποχωρήσει τελικά με ασθενοφόρο από το γήπεδο και τη θέση του πάρει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης!
Με τον ΠΑΟΚ να έχει ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και την Τούμπα να... βράζει, οι "ασπρόμαυροι" δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 63΄ ο Αλεξανδρίδης πέτυχε με κεφαλιά το 3-0, για να ακολουθήσουν πολλές χαμένες ευκαιρίες αλλά και το γκολ του Καρασαββίδη στο 80ο λεπτό, από ασίστ του Ράντε Πάπριτσα!
Το τι ακολούθησε μέσα και έξω από την Τούμπα, αλλά και σε πολλά κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, δύσκολα μπορεί να περιγραφεί, με το σκηνικό που δημιουργήθηκε με χιλιάδες αναμμένους αναπτήρες αμέσως μετά τη λήξη, να είναι ένα από τα πολλά που έμειναν ανεξίτηλα στη μνήμη σε όσους τυχερούς βρέθηκαν εκείνη την ημέρα στην Τούμπα!
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Στεργιούδας, Τσουρέλας, Αλαβάντας, Γιούρισιτς, Σίγγας, Δαμανάκης, Καρασαββίδης (86' Μαυρομάτης), Βασιλάκος,, Πάπριτσα, Κωστίκος (46' Αλεξανδρίδης), Δημόπουλος.
Παναθηναϊκός: Λαφτσής, Ταράσης, Καρούλιας, Κυράστας , Ζάετς, Μαυρίδης, Αντωνίου, Χαραλαμπίδης, Σαραβάκος, Ρότσα (41' Δοντάς), Γεροθόδωρος.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ31-10-2022, 13:26
Να τον χαίρονται στο Κιλκίς (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 11:53
Με Σεκού Ολίσε στην κορυφή (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ07-05-2023, 23:28
Το απόλυτο ποδοσφαιρικό χάος και ο Πέλκας
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:29
«Χρυσή αλλαγή» ο Κούτσιας: Ισοφάρισε στο 89′ και ξέσπασε (vid)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ14-04-2021, 12:38
Άφησε τον ΠΑΟΚ για τη Φέγενορντ
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ26-05-2023, 18:01
«Έχει σφραγιστεί η μοίρα του Τσιγγάρα»
-
ΔΙΑΦΟΡΑ20-07-2021, 23:05
Τώρα ο Σαββίδης έγινε καλός…