Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όσα έγιναν στο Αλκαζάρ (vid)

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση

PAOK24

Όσα έγιναν στο Αλκαζάρ (vid)

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, έντονα συναισθήματα, πάθος, ένταση, δύναμη κι έντονες εναλλαγές συναισθημάτων, η ΑΕΛ επικράτησε του ΠΑΟΚ Β με 3-2 στο Αλκαζάρ για την 17η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ογκμπόε με το χατ τρικ που πέτυχε, ενώ τα γκολ του Δικεφάλου σκόραρε ο Μπράντονιτς που συνεχίζει να αποτελεί σταθερή αξία για το σύνολο του Γκαρσία τη φετινή σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ