Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είχε Βαλλιάνο και… οσκαρικό Νινιάδη! (vid)

Μου ξανάρχονται ένα – ένα, χρόνια… ξεφτιλισμένα! Σαν σήμερα ένα από τα πιο γελοία πέναλτι στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Στέργιος Αναστασιάδης

Είχε Βαλλιάνο και… οσκαρικό Νινιάδη! (vid)

4 Απριλίου 1999. Σαν σήμερα δηλαδή, πριν από 24 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και βιώνει άλλη μία διαιτησία της… βαθιάς “ερυθρόλευκης” Παράγκας!

Με τον Άρι Χάαν στον πάγκο του, ο Δικέφαλος βρίσκεται πίσω στο σκορ μόλις στο 3΄ λεπτό από γκολ του Τζόρτζεβιτς, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Ζήσης Βρύζας, μετά από κόρνερ του Κώστα Φραντζέσκου και σουτ του Αχιλλέα Ζαφειρίου, ισοφαρίζει με δυνατό σουτ.

Και αφού στο 79΄ οι “ασπρόμαυροι” έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Καφέ, δράση στις καθυστερήσεις ανέλαβε ο… Κώστας Βαλλιάνος!

Από μακρινή μπαλιά του Πουρσανίδη, ο Νινιάδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Νίκο Μιχόπουλο, ο επόπτης Ταπραντζής δεν σήκωσε ως όφειλε τη σημαία του από τη στιγμή που ο μέσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ και στη συνέχεια ο Βαλλιάνος υπέδειξε πέναλτι, παρότι ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν ακούμπησε καν τον Νινιάδη!

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος νίκησε τον Νίκο Αργυρίου ο οποίος αντικατέστησε τον Νίκο Μιχόπουλο που δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, υπογράφοντας έτσι μία ακόμα… παραγκίσια νίκη του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Ελευθερόπουλος, Αμανατίδης (87′ Νινιάδης), Ανατολάκης, Καραταΐδης, Μαυρογενίδης, Πουρσανίδης, Καραπιάλης (73′ Λουτσιάνο), Γεωργάτος, Αλεξανδρής (79′ Γιαννακόπουλος), Τζώρτζεβιτς, Γκόγκιτς.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Μπάντοβιτς, Καπετανόπουλος, Κατσιαμπής, Ζαφειρίου, Κουλακιώτης, Νάγκμπε, Καφές (88′ Βελής), Κωνσταντινίδης, Βρύζας (84′ Κρισμάρεβιτς), Φρατζέσκος (90’+1 Αργυρίου).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Λύγισε» ο Τάισον

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κοντράστ συναισθημάτων στην Τούμπα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ φανερά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Conference League και από την άλλη πλευρά τους Βέλγους να πανηγυρίζουν.

Ο Τάισον μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του, με τον Βραζιλιάνο να «λυγίζει».

Μάλιστα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκρυψε το πρόσωπό του με τη φανέλα του.

Ο Βιεϊρίνια έσπευσε προς το μέρος του για να τον παρηγορήσει και να του ανεβάσει το ηθικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάγεν: «Εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ήταν εύκολο για εμάς»

Οι ατάκες του τεχνικού της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τη νίκη - πρόκριση της Κλαμπ Μπριζ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο προπονητής της βελγικής ομάδας αποθεώνοντας τους φίλους του Δικεφάλου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκι Χάγεν είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου και την απόδοσή τους. Υπήρχε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ήταν εύκολο για εμάς.

Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Πιεστήκαμε, αλλά είχαμε καλές ιδέες και αποφάσεις με αυτοπεποίθηση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Σβαμπ: «Μας έλειψε η ενέργεια…»

Ο έμπειρος μέσος του ΠΑΟΚ στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Στέφαν Σβαμπ τόνισε ότι έλειψε η απαραίτητη ενέργεια από τον ΠΑΟΚ σήμερα και έδωσε συγχαρητήρια την Κλαμπ Μπριζ για την πρόκριση.

«Για να είμαι ειλικρινής, ο αντίπαλος κυριάρχησε σήμερα, είτε όταν είχε τη μπάλα, είτε όταν αμυνόταν. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε απειλητικοί. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και θα δώσουμε συγχαρητήρια στη Μπριζ για την πρόκριση» ανέφερε αρχικά στην Cosmote TV και στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση γι’αυτά που έλειψαν από τον ΠΑΟΚ σήμερα.

«Θα έπρεπε να έχουμε πολύ καλύτερη απόδοση για να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να είμαστε πιο απειλητικοί, να επιτεθούμε περισσότερο να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι για εμάς και νομίζω ότι μας έλειψε και η απαραίτητη ενέργεια».

Όσο για την αντίδραση του κόσμου και αν δίνει ώθηση για τη συνέχεια της σεζόν, ανέφερε… «Ήταν φανταστική υποστήριξη για ακόμα μία φορά. Αν ηρεμήσει το μυαλό μας και σκεφτούμε όσα ζήσαμε από το Ισραήλ μέχρι σήμερα, θα είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλαμε να προχωρήσουμε στα ημιτελικά, αλλά ήταν ένα υπέροχο ταξίδι και το ζήσαμε μαζί με τον κόσμο μας. Τους ευχαριστούμε που ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες τις στιγμές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ