Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β – Βέροια LIVE

Η αναμέτρηση του Δικεφάλου για τη Super League 2

PAOK24

ΠΑΟΚ Β – Βέροια LIVE

Ο ΠΑΟΚ Β αδίκησε τον εαυτό του, δεν σκόραρε στο καλό του πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με τον Μπράντονιτς στο δεύτερο μέρος αλλά η Βέροια ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα για το τελικό 1-1

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

90′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις

80′ Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και αναζητά τρόπο να το επανακτήσει

Ο Μπουόλι ευστοχεί στο πέναλτι και κάνει το 1-1

69′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

68′ Χέρι του Μιχαηλίδη στην περιοχή, πέναλτι για τη Βέροια

Ο Χατζηστραβός τροφοδότησε τον Μπράντονιτς και ο Βόσνιος με σουτ έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το 9ο φετινό του τέρμα.

65′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β!

55′ Ο ΠΑΟΚ μπήκε με την ίδια διάθεση στο δεύτερο μέρος και ψάχνει τρόπο να ανοίξει το σκορ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με δυο αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Ο Γρόσδης στη θέση του Γιαξή και ο Μπράντονιτς στη θέση του Πανίδη

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΠΑΟΚ Β – ΒΕΡΟΙΑ 0-0

Ο ΠΑΟΚ Β έκανε καλό πρώτο ημίχρονο αλλά δεν έφτασε στην επίτευξη γκολ.

25 λεπτά παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αξιοποιήσει και να απειλεί από εκτελέσεις κόρνερ.

23΄Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, και πάλι από κόρνερ με τον κίπερ της Βέροιας να έχει απάντηση στην προσπάθεια του Χατζηστραβού

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανεβάσει ρυθμό, έχει κερδίσει τρία κόρνερ και δείχνει να πατά καλύτερα.

13΄ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με το σουτ του Κωττά να φεύγει δίπλα από την εστία της Βέροιας

10′  Χωρίς φάσεις το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με την κάθε ομάδα να έχει κερδίσει από ένα κόρνερ τα οποία και πέρασαν ανεκμετάλλευτα.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ Β: Ταλιχμανίδης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Κωττάς, Κιτσάκης, Ουεντραόγκο, Γιαξής, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Πανίδης.

Βέροια: Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Γιουκούδης, Ιωάννου, Μπουόλι.

Ο ΠΑΟΚ Β υποδέχεται τη Βέροια σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν οι Ραν Ταν Πλαν της ενημέρωσης

Το PAOK24 σας παρουσιάζει βίντεο που φαίνεται πως και η ένταση με Γκαγκάτση δημιουργείται από τον Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, μετά την κλήση της Δ.Ε.Α.Β. στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από πλευράς Ένωσης, διέρρευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γίνεται να προσπάθεια να πειστεί αυτός που το βλέπει, ότι όλο το ξέσπασμα του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό αστυνομικό της Δ.Ε.Α.Β., ξεκίνησε από τον... Μάκη Γκαγκάτση.

Όποιος παρακολουθήσει και εκείνο το βίντεο, που υποτίθεται ότι βγήκε προς υπεράσπιση του Αλμέιδα, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δίνει το χέρι στον Αργεντινό τεχνικό και αυτός του επιτίθεται!

Από το παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το PAOK24, μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, πως ο Γκαγκάτσης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός στη συνέχεια, κάτι του λέει σε έντονο ύφος και ακολουθούν οι σκηνές... απείρου κάλλους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της ΑΕΚ.

[video width="320" height="320" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440709284_7585989258145606_5824554240385171313_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα Τερίμ»

Διέψευσε ρεπορτάζ για άμεση απομάκρυνση του Τούρκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν πολλές τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα, προέκυψε έντονη φημολογία καθώς και δημοσιεύματα για την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τα διέψευσε επισήμως, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ