Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Αυγενάκης απάντησε για ΠΑΟΚ και Τζουλάκη!

Tι είπε για τον ΠΑΟΚ, τη Θεσσαλονίκη κι όλα όσα έχουν συμβεί

PAOK24

Ο Αυγενάκης απάντησε για ΠΑΟΚ και Τζουλάκη!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Αθήνας και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Τζουλάκη.

Έχω ξεκαθαρίσει ότι εγώ με τη Θεσσαλονίκη έχω σχέσεις χρόνια τώρα. Αρχικά, ο τόπος μου, η Κρήτη με τη Θεσσαλονίκη διαχρονικά είχαν μια σχέση αγάπης, διότι υπήρχε αυτή η στήριξη των Κρητών στον Μακεδονικό Αγώνα, αλλά από την άλλη, κι ως Βουλευτής, κι ως φοιτητής, κι ως γραμματέας του κόμματος, κι ως Υπουργός, η σχέση μου με την περιοχή είναι διαχρονική και ισχυρότατη και δεν κρίνεται από τα Μέσα ή τους παράγοντες του ΠΑΟΚ, κρίνεται απευθείας με την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Που κάποιοι είναι και ΠΑΟΚ, είναι και Άρης είναι και Ηρακλειδείς, είναι κι άλλες ομάδες. Δεν κρίνουμε με οπαδικά κριτήρια μια περιοχή, όπως κάποιοι πιστεύουν. Και δεν λειτουργούν όλα τα όργανα, έτσι όπως κάποιοι πίστευαν ή έτσι όπως κάποιοι επέβαλαν στο παρελθόν να λειτουργούν. Εδώ λειτουργούν με διαφάνεια και κυρίως με λογοδοσία. Κι επειδή είπατε και για τον κύριο Τζουλάκη, για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αν θυμάστε, έχει αλλάξει η διαδικασία επιλογής των προσώπων αυτών“, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Πλέον, υπάρχει και μια ακόμα δικλείδα, όπου οι προτεινόμενοι για το όργανο αυτό, το οποίο λειτουργεί αυτόνομα, περνάνε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, γίνεται μια συζήτηση και καταγράφεται η άποψή τους και τα κόμματα εκφράζουν άποψη για τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, το Μέλος, αφού διαβάσουν τα βιογραφικά, αφού τους καλέσουν σε ακρόαση. Λοιπόν τώρα, μην ακούω τέτοια πράγματα. Για κάποιο λόγο πρέπει να φταίει ο Αυγενάκης. Ε, εντάξει. Και οι ίδιοι, οι οπαδοί πολλών εξ αυτών που μονίμως καταφέρονται κατά του Αυγενάκη τους έχουν βαρεθεί, πιστέψτε με. Κι εγώ βλέπω κόσμο και δεν μου γυρίζουν την πλάτη. Διαβάστε λίγο τα σχόλια αλλά και τα κλικαρίσματα κάτω από τα δημοσιεύματα για τον Αυγενάκη. Κάποτε ήταν στον ουρανό, σιγά σιγά έχουν ατονήσει. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι εντάξει, δεν μπορεί για όλα να φταίει ο υποφαινόμενος. Κι εγώ έχω κάνει τα λάθη μου, προς Θεού, δεν λέω ότι τα έχω κάνει όλα σωστά. Την αυτοκριτική μου την κάνω και πιστέψτε με, σπεύδω να διορθώσω ή να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιες περιπτώσεις που έχουμε λειτουργήσει παρορμητικά ή επειδή δεν γνώριζα τον χώρο σωστά, αλίμονο. Αλλά κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει ότι τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν κάναμε δουλειά, δεν επιδιώξαμε το αποτέλεσμα, δεν λειτουργήσαμε με διαφάνεια, με κανόνες και με ισότητα. Κανείς δεν μπορεί να το πει αυτό“.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι τελείωσε το ευρωπαϊκό ταξίδι (vid)

Όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League.

Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε του Δικεφάλου με 2-0 στην Τούμπα και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στο Βέλγιο πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=bztWTPyJ8H8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναβολή στην αναβολή για το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άνω - κάτω το πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League μετά την ευρωπαϊκή πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Άστον Βίλα την Μ. Πέμπτη στις 2/5.

Αυτό σημαίνει ότι η εξ αναβολής αναμέτρηση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού που ήταν προγραμματισμένη για την Μ. Τετάρτη στις 1/5, θα αναβληθεί εκ νέου!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στις 8/5.

Μένει λοιπόν να φανεί πώς θα σχηματιστεί το καλεντάρι, μετά και τα νέα δεδομένα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Η απογοήτευση να μετατραπεί σε δύναμη»

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Περήφανος για τα όσα έχει καταφέρει ο ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη τύπου μετά τον αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι πρέπει η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Παίξαμε με μια ομάδα που ήταν καλύτερη από εμάς και πήραν δίκαια την πρόκριση. Κάναμε καλά παιχνίδια με δυνατές ομάδες. Είναι μια απίστευτη στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα σε τρία χρόνια φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ.

Σήμερα παίξαμε με έναν αντίπαλο με άλλο τρόπο παιχνιδιού, που έχει μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία, άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού, πέρσι είχε παίξει στο Champions League, έχει άλλη αυτοπεποίθηση και γνώση να αντιμετωπίσει τέτοια παιχνίδια.

Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει γι' αυτά τα παιχνίδια. Δε θέλω να συζητήσω το γιατί. Είχαμε όμως κάποιους παίκτες άρρωστους, κάποιους άλλους που ήταν εκτός. Κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο ενώ ήταν ακόμα άρρωστοι. Δεν μπορούσαμε να είμαστε στο 150% όπως σε άλλα παιχνίδια.

Σε τέτοια ματς μπορεί να κερδίσεις ή να προκριθείς εάν εκμεταλλευτείς στιγμές. Εάν στο πρώτο ματς βάζαμε ένα γκολ στις αντεπιθέσεις που είχαμε παρά το γεγονός ότι η Μπριζ ήταν καλύτερη ή αν μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στη φάση που μετά ήρθε το δεύτερο γκολ της Μπριζ, τότε θα μπορούσε να ήταν άλλο παιχνίδι.

Είμαι περήφανος για την ομάδα, για ότι έχουμε κάνει. Δεν έγινε ποτέ στον ΠΑΟΚ να παίξει προημιτελικούς μέσα σε τρία χρόνια δύο φορές. Αυτό δίνει αυτοπεποίθηση στον ΠΑΟΚ.

Το επίπεδο στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ο ρυθμός, η ένταση, η ταχύτητα των παικτών και των ομάδων στην Ευρώπη δεν είναι ίδια με την Ελλάδα που εδώ παίζει μεγαλύτερο ρόλο το συναισθηματικό κομμάτι.

Έχοντας την εμπειρία στην Ευρώπη πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει για να παλέψουμε για την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα.

Η απογοήτευση από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό να μετατραπεί σε δύναμη για να παίζουμε με το 150% στα παιχνίδια και να παλεύουμε μέχρι τέλους

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ