Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διασυρμός χωρίς… σύνορα!

Σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου έφτασαν τα… κατορθώματα του Βαγγέλη Μαρινάκη και των οπαδών του Ολυμπιακού!

PAOK24

Διασυρμός χωρίς… σύνορα!

Ένας πραγματικός… χαμός γίνεται από χθες το βράδυ σε ότι αφορά τις ιστοσελίδες που – η μία μετά την άλλη – φιλοξενούν τα… ανδραγαθήματα του Βαγγέλη Μαρινάκη και των οπαδών του Ολυμπιακού, στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τα… κατορθώματα των Πειραιωτών και του μεγαλομετόχου τους έχουν γίνει γνωστά σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου – δεν είμαστε σίγουροι για τη Βόρεια Κορέα καθώς η πρόσβαση στις ντόπιες ιστοσελίδες είναι δύσκολη – με την αργεντίνικη έκδοση του ESPN να είναι μία από τις τελευταίες ιστοσελίδες που προστέθηκαν στη (μεγάλη) λίστα, με ρεπορτάζ που φέρει τον τίτλο “αναταραχές μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στο τέλος του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ

Μεταξύ άλλων, στο κείμενό του, ο συντάκτης αναφέρει:

Το ντέρμπι 31ης αγωνιστικής της ελληνικής Super League, μεταξύ του Ολυμπιακού Πειραιώς και της ΑΕΚ όπου αγωνίζεται ο Μεξικανός Πινέδα, ολοκληρώθηκε αυτή την Κυριακή με ταραχές μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, οι οποίοι έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Αφού η ΑΕΚ σημείωσε το καθοριστικό τρίτο γκολ στο 91ο λεπτό, ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Λίγο αργότερα, δεκάδες οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας καρέκλες, πέτρες και φωτοβολίδες στους αστυνομικούς, ενώ οι παίκτες της ΑΕΚ έπρεπε να τρέξουν με καλυμμένα τα κεφάλια προς τα αποδυτήρια, καθώς τους πετούσαν κάθε είδους αντικείμενα από την κερκίδα.

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει πλέον πιθανή τιμωρία μεταξύ 2 και 4 αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ πρόστιμο, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά την κατάθεση εκπροσώπων των ομάδων, ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής του ελληνικού πρωταθλήματος“.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ