ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Μέσα» ο Τζίμας ενόψει ΑΕΚ!
Στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου ο «βενιαμίν» του Δικεφάλου!
Στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα βρίσκεται ο Στέφανος Τζίμας για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «OPAP Arena» (25/4, 21:00).
Ο 17χρονος επιθετικός μετά από σχεδόν 1,5 μήνα απουσίας από τις αποστολές της ανδρικής ομάδας φωνάζει ξανά παρών για την μεγάλη αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η τελευταία φορά που συμπεριλήφθη με τους… μεγάλους, ήταν στις 8 Μαρτίου και την αναμέτρηση του κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέποντας το πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα επιστράτευσε τον νεαρό προκειμένου να βοηθήσει εφόσον του ζητηθεί στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδος, απέναντι στην ΑΕΚ, αύριο στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Αλέσιο Λίσι μετρά τις απουσίες των Μιχαηλίδη, Πέλκα και Λουσέ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επιλογή των «μικρών» που πρέπει να βρίσκονται στην ενδεκάδα βάση κανονισμού.
Ο Δικέφαλος προσέρχεται στο ντέρμπι σε μια δύσκολη περίοδο, καλούμενος να βελτιώσει την απόδοσή του, να περιορίσει τα λάθη, και να πάρει μια νίκη, η οποία εκτός από το βαθμολογικό ενδιαφέρον στη διαδικασία του Κυπέλλου, θα τονώσει και την αυτοπεποίθηση του γκρουπ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παραιτήθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε
Η κοινή απόφαση μετά την ήττα από τη Γαλατασαράι
Η ήττα της Φενερμπαχτσέ από την αιώνια αντίπαλο Γαλατασαράι με 2-1, ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ισμαήλ Καρτάλ στον πάγκο της ομάδας.
Η Φενέρ βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή, με τον Καρτάλ να υποβάλλει την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.
Ο Καρτάλ αποχωρεί μόλις μετά από πέντε μήνες, με απολογισμό 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Λάτσιο ήταν καταιγιστική στην έδρα της Σασουόλο, την οποία διέλυσε με 2-6.
Η ομάδα του Γκατούζο παρέμεινε στην κορυφή της Serie A, μετατρέποντας σε μονόλογο το παιχνίδι.
Οι «λατσιάλι» άνοιξαν στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Τέιλορ, για να έρθει η ισοφάριση με τον Θόρστβεντ στο 7. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο ακόμα τέρματα με τους Ίσακσεν στο 13, και Φλοριάνι ένα λεπτό αργότερα.
Ο σκόρερ της Σασουόλο αποβλήθηκε στο 31, ωστόσο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-3 με τον Εσπόζιτο στο 43.
Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ήταν μόνο Λάτσιο, με τον Τζακάνι να γράφει το 2-4 στο 44, και τον Νόσλιν με δύο γκολ σε 55 και 65, να ολοκληρώνει το σκορ.
Μάλιστα, η Λάτσιο έχασε και δύο πέναλτι, καθώς ο Τουράτι απέκρουσε τις εκτελέσεις των Τζακάνι στο 50 και Φρατέζι στο 61.




