Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδοί ΑΕΛ: «Δεν θα γίνει ο τελικός στη Λάρισα»

Με ανακοίνωση τους αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό

PAOK24

Οπαδοί ΑΕΛ: «Δεν θα γίνει ο τελικός στη Λάρισα»

Οι οπαδοί της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση κατά την οποία προειδοποιούν πως δεν θα επιτρέψουν να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στο AEL FC Arena. Βολές κατά ΕΠΟ, Κυβέρνησης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πηλαδάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην πόλη που τα παιδιά πριν γεννηθούν είναι ΑΕΛ και οι νεκροί μας τραγουδάνε από το Κλαμπ του Παραδείσου, δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι θα υπερασπιστούμε την πόλη μας.

Τελικός στην Λάρισα δεν θα γίνει.

Χρόνια πριν όταν η ομάδα της πόλης, η Αθλητική Ένωση Λάρισας έπαιζε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ΟΛΟΙ φώναζαν ότι αυτή η ομάδα πρέπει να έχει το δικό της σύγχρονο γήπεδο. Έτσι και εμείς σαν οπαδοί της αγαπημένης μας ομάδας βγήκαμε στους δρόμους και κάναμε ότι περνούσε από το χέρι μας για να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Και έτσι έγινε. Το όνειρο αυτό ονομάστηκε AEL FC Arena.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα μέχρι σήμερα πολλά έχουν συμβεί που δεν χωράνε σε μια απλή ανακοίνωση. Συμφέροντα, κόντρες, πολιτική και πάνω απ’όλα φράγκα! Πολλά φράγκα που σίγουρα δεν είχαν αποδέκτη την ιδέα που όλοι μας αγαπάμε!

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ότι το γήπεδο αυτό δεν είναι τσιφλίκι κανενός Πηλαδάκη και καμίας εταιρείας.

Ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί είναι ο φασίστας πρόεδρος της ΕΠΟ και οι μαφιόζοι πολιτικοί και δολοφόνοι της νέας γενιάς στα Τέμπη.

Η πόλη μας από τις 17 Μαίου 1964 αποτελεί ποδοσφαιρικά αυτόνομο οπαδικό κράτος και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα όποτε αμφισβητήθηκε.

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης να συνταχθούν με τον ΛΑΟ της ΑΕΛ, όπως έγινε το 2010 για τη δημιουργία αυτού του γηπέδου και να εκδηλώσουν την αντίθεση τους στην διεξαγωγή του τελικού στην Λάρισα.

Οι δολοφόνοι του Μπλιώνα και οι αρνητές της πανάξιας πρωταθλήτριας του 1988, που πολέμησε και πολεμήθηκε από το κατεστημένο, δεν θα σηκώσουν κούπα στο γήπεδο της ΑΕΛ.

Πηλαδάκης και λοιποί εμπλεκόμενοι θα μας βρείτε μπροστά σας!

Το AEL FC Arena τώρα στα χέρια του ερασιτέχνη!
Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ κάντο ξανά! (vid)

Επιστρέφει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την 5η Νοεμβρίου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ, καλείται να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα και να παλέψει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με πρώτο ματς το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη.

Ο ΠΑΟΚ έκανε απίστευτα πράγματα στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στο Φάληρο και παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο επικράτησε 4-2 του Ολυμπιακού για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς και στο 56' ο Τόμας με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, ενώ στο 66' και πάλι ο φορ του Δικεφάλου έκανε το 0-3 με υποδειγματικό συνδυασμό Ζίβκοβιτς-Μουργκ και τελικό αποδέκτη τον Ισπανό.

Στο 78' ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντέλια, έγραψε το 4-0 για τον Δικέφαλο. Ο Φορτούνης μείωσε στο 86' σε 4-1, με τον Μασούρα στο 90+8' να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Θυμηθείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές από εκείνη την αναμέτρηση:

https://www.youtube.com/watch?v=viVUTTsZzLQ&t=186s

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου VS Ολυμπιακός: Η παράδοση και τα τρία διπλά στο Φάληρο

Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ τίθενται αντιμέτωποι το βράδυ της Κυριακής (21.04 / 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Πλέι ΟΦ της Super League.

Αυτή, θα είναι η 24η φορά που ο Λουτσέσκου θα βρεθεί αντίπαλος των ερυθρολεύκων, με την παράδοση να μην είναι υπέρ του. Πιο συγκεκριμένα, σε 23 αγώνες έχει μόνο 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 14 ήττες, με τις 9 να είναι ως προπονητής της Ξάνθης, όπου είχε 9 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στον πάγκο του Δικεφάλου, οι δυο πρώτες επικρατήσεις ήρθαν την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, με τον ΠΑΟΚ να περνάει νικηφόρα με 0-1 από τον Πειραιά και στον δεύτερο γύρο να νικά με 3-1 στην Τούμπα. Η τελευταία, ήταν τον Περασμένο Νοέμβριο, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε συνθλίψει με 2-4 τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε φύγει και πάλι με το διπλό από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επικρατώντας με 1-2 χάρη σε αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου και την...φωτοβολίδα του Κάλεντ Νάρεϊ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό ως προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων»

Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το ξεκίνημα μιας θρυλικής ιστορίας σημάδεψε τη Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου του 1926, όταν ιδρύθηκε ο Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών.

Σαν σήμερα, το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης λάμβανε μια τυπική αλλά τόσο κομβικής σημασίας απόφαση. Με τον αριθμό 822 στις 20.04.1926 ενέκρινε την σχετική αίτηση του πρώτου διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΚ και αναγνώρισε επισήμως τον σύλλογο που έμελλε ν’ αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε το δικό της μήνυμα με αφορμή τη σημερινή μέρα γράφοντας τα εξής:

«98 χρόνια Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων.
98 που κάνεις δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει και να μάθει "τι είσαι για μένα".
98 χρόνια δίπλα σε λύπες, χαρές, επιτυχίες, αποτυχίες, δάκρυα κάθε λογής, μάχες. Πάντα ακολουθώντας έναν δικό μας ξεχωριστό τρόπο ζωής, χωρίς ποτέ να κάνουμε πίσω.
98 χρόνια αρχών, αξιών, πίστης κι αφοσίωσης.
98 χρόνια κι όσο κι αν προσπάθησαν, κάνεις δεν κατάφερε να μας λυγίσει.
98 χρόνια ΠΑΟΚ! Χρόνια πολλά ΠΑΟΚ μας!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ