Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιαμπάνης: «Δεν φοβόμαστε πλέον, ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Όσα ανέφερε ο τερματοφύλακας των «κιτρίνων»

PAOK24

Σιαμπάνης: «Δεν φοβόμαστε πλέον, ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Για το κλίμα που υπάρχει εντός της ομάδας του Άρη μετά τα θετικά αποτελέσματα αλλά και το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάριος Σιαμπάνης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη διάθεση με τον οποία πηγαίνουν οι παίκτες του Άρη στο ντέρμπι:

«Η διάθεσή μας είναι πολύ καλή μετά τις δύο προηγούμενες νίκες στα πλέι οφ, τις οποίες τις χρειαζόμασταν. Τώρα βλέπουμε αποκλειστικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντέρμπι ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον αγώνα».

Για το πόσο βοηθά τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το γεγονός ότι η ομάδα πατά με το… ενάμιση πόδι στην Ευρώπη:

«Πράγματι, μας βοηθά πολύ αυτή η σκέψη! Όταν η διαφορά είναι στον ένα βαθμό, έχεις άγχος, νιώθεις πίεση. Φοβάσαι να μην χάσεις την Ευρώπη, τη στιγμή μάλιστα που η ομάδα στόχευε να είναι ακόμη ψηλότερα στη βαθμολογία. Τώρα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα για εμάς».

Για το αν αυτό έχει απελευθερώσει τους «κίτρινους» για τη συνέχεια στα πλέι οφ:

«Σίγουρα πάμε πιο απελευθερωμένοι στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Δεν πάμε με φόβο, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε πίεση να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θα μπούμε συγκεντρωμένοι και με δύναμη, για να διεκδικήσουμε τη νίκη!»

Για το πώς περιμένουν οι “κίτρινοι” αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ και πώς πρέπει να τον αντιμετωπίσουν για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα. Ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζεται. Έχουμε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ τρεις φορές αυτή τη σεζόν, οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε. Ο ΠΑΟΚ θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, λόγω των προηγούμενων αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε, οπότε αναλόγως πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό, για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ