Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μίλησε για το μέλλον του στο «Νησί» ο Γιαννούλης!

Όσα ανέφερε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μιλώντας σε αγγλικό μέσο.

Βασίλης Μανδράου

Μίλησε για το μέλλον του στο «Νησί» ο Γιαννούλης!

Μπορεί η Νόριτς να είχε ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Premier League, ωστόσο η σεζόν δεν εξελίχθηκε καλά για τα «Καναρίνια» και μετά την χθεσινή ήττα από την Γουέστ Μπρομ τελείωσαν και μαθηματικά οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για να μπουν στα πλέι οφ ανόδου.

Η ομάδα των Γιαννούλη και Τζόλη δεν κατάφερε να επαναλάβει ό,τι έκανε και τις προηγούμενες φορές που υποβιβαζόταν στην Championship, να «ανέβει» δηλαδή κατευθείαν, γεγονός που έχει γεννήσει απογοήτευση στις τάξεις του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μιλώντας στην «Easter Daily Press» έκανε τον απολογισμό του αναφερόμενος στη φετινή σεζόν, εξηγώντας τα αίτια της αποτυχίας, ενώ μίλησε και για το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο.

«Δεν είναι υπέροχο. Όλοι είναι λυπημένοι και θυμωμένοι με τον εαυτό μας γιατί ξέρουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι δείξαμε αυτή τη σεζόν. Τώρα πρέπει να παίξουμε και να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι για τους οπαδούς μας. Τους απογοητεύσαμε αλλά απογοητεύσαμε και τους εαυτούς μας. Προσπαθήσαμε σκληρά, αλλά αυτή η σεζόν δεν ήταν καλή», ανέφερε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, ενώ πρόσθεσε:

«Πρώτα από όλα, είναι οι παίκτες, μετά οι προπονητές και μετά οτιδήποτε. Φταίμε εμείς και είναι αποτυχία, φυσικά, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάτι από αυτό την επόμενη σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι δείξαμε φέτος. Λόγω της φόρμας μας, είμαστε εκτός πλέι οφ. Αυτό είναι πραγματικά λυπηρό γιατί είχαμε κάποια παιχνίδια στα οποία έπρεπε να είχαμε πάρει τρεις βαθμούς, αλλά δεν το κάναμε. Αυτό είναι ποδόσφαιρο μερικές φορές. Δεν είναι καλή σεζόν για εμάς. Όλοι όσοι είναι σε αυτή την ομάδα θέλουν να ανέβουν, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, οπότε του χρόνου, πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο για να το πετύχουμε», σημείωσε.

«Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου, οπότε ανυπομονώ να είμαι εδώ την επόμενη σεζόν και να βάλω τα πράγματα στη θέση τους», κατέληξε ο Γιαννούλης στις δηλώσεις που παραχώρησε.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ένας πρώην του ΠΑΟΚ στο δρόμο του Ολυμπιακού

Ο Ρόμπιν Όλσεν θα προσπαθήσει να σταματήσει τους «ερυθρόλευκους»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Άστον Βίλα και Ολυμπιακός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στα ημιτελικά του Europa Conference League με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται τη Μ. Πέμπτη στις 2/5 στην Αγγλία.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Λιλ, όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ δέχτηκε δύο κίτρινες κάρτες, η μία στην κανονική διάρκεια και η άλλη στη διαδικασία των πέναλτι.

Μπορεί να γλίτωσε την κόκκινη κάρτα, αλλά όχι και την τιμωρία. αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το «The Athletic» και αισίως επιβεβαίωσε η UEFA, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο «ποινολόγιο».

Έτσι, τη θέση του κάτω από τα δοκάρια στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό θα πάρει ο άλλοτε τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν!

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που ο Όλσεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό, αφού είχε παίξει απέναντί του δύο φορές με τη Μάλμε και μία με τον ΠΑΟΚ.

Τη φετινή σεζόν ο Σουηδός γκολκίπερ έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, έχοντας δεχτεί 8 γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Μια «γροθιά» ο ΠΑΟΚ (vid)

O «ασπρόμαυρος» οργανισμός αφήνει πίσω τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με μία σειρά από δημοσιεύσεις σε όλα τα social media, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ, προσπαθεί να βγάλει ένα κλίμα ενότητας για την επόμενη μέρα, κλίμα το οποίο έβγαλε προς τα έξω ο ίδιος ο κόσμος στην Τούμπα.

«Ενωμένοι σα γροθιά» είναι το μήνυμα της ομάδας, αυτήν τη φορά στο Twitter/X, χρησιμοποιώντας ένα βίντεο από τα χειροκροτήματα του κόσμου στην ομάδα, μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα και την ήττα-αποκλεισμό με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ