ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η αναβολή έφερε… έξτρα προπόνηση!
Αλλαγή προγράμματος για τον Δικέφαλο.

Η αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1 έφερε αλλαγή δεδομένων στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, καθώς αντί για παιχνίδι, η σημερινή μέρα περιλαμβάνει έξτρα προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.
Η διοργανώτρια αρχή όρισε εν τέλει τα παιχνίδια για το βράδυ της Δευτέρας (08/05, 21:00), με τον Δικέφαλο να ταξιδεύει σήμερα για την πόλη της Μαγνησίας. Σημειώνεται πως ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα «πιτς» ενόψει του αυριανού αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με τον Ίνγκι Ίνγκασον να ακολουθεί για ακόμη μία μέρα χθες ατομικό πρόγραμμα, ενώ από την άλλη πλευρά οι Τάισον, Ντούγκλας Αουγκούστο, Ζοάν Σάστρε και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία.
Η ομάδα θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας και μετά από λίγο αναμένεται να ανακοινωθεί η αποστολή των «ασπρόμαυρων».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κοτάρσκι: «Δεν αποτελούν δικαιολογία τα συνεχόμενα παιχνίδια»
Όσα είπε ο Κροάτης τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova, με τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να στέκεται ιδιαίτερα στα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας του, για Ελλάδα και Ευρώπη. Σύμφωνα με τον Κοτάρσκι, αν η ομάδα του θέλει να είναι μεταξύ των κορυφαίων, δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία τα συνεχόμενα ματς.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Θεωρώ πως είμαστε καλά και από τη στιγμή που είμαστε κορυφαία ομάδα, γνωρίζουμε πως οι κορυφαίες ομάδες αγωνίζονται κάθε δυο και τρεις μέρες.
Επομένως τα συνεχόμενα ματς δεν αποτελούν δικαιολογία για κανέναν από εμάς στην ομάδα. Ξέρω πως αυτό δεν είναι εύκολο, είναι δύσκολο, αλλά αν θες να βρίσκεσαι στους κορυφαίους, τα ωραία πράγματα δεν έρχονται εύκολα.
Πρέπει να ξεχάσουμε το ευρωπαϊκό ματς και να συνεχίσουμε να προσαρμοζόμαστε στα παιχνίδια στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό είναι να παραμένουνε προσηλωμένοι παντού και με τον οποιονδήποτε αντίπαλο».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κεντζιόρα: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες»
Οι δηλώσεις του Πολωνού ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Τόμας Κεντζιόρα μίλησε στην κάμερα της Nova, με αφορμή το παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, και αναφέρθηκε στην δυσκολία να παίζει η ομάδα του ανά τρεις ή τέσσερις μέρες, αλλά και στην σημαντικότητα να είναι οι παίκτες πάντα έτοιμοι για την νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:
«Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες. Όμως είμαστε επαγγελματίες και επομένως πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για αυτό γνωρίζοντας πως η ομάδα συμμετέχει σε όλες τις διοργανώσεις.
Είναι σπουδαίο να αγωνίζεσαι στην Ευρώπη ωστόσο πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και για τα ματς στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν έχει σημασία η διοργάνωση, πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Για την επιστροφή στις νίκες
Εκτός έδρας δοκιμασία για τον ΠΑΟΚ, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League.
Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου αναζητούν μια ακόμη νίκη, μετά από αυτήν μεσοβδόμαδα κόντρα στο Ελσίνκι για το Europa Conference League. Αυτή τη φορά όμως, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα του πρωταθλήματος, μετά τα δυο διαδοχικά ανεπιτυχή με ΟΦΗ και Άρη.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 20:30 και οι φίλοι του Δικεφάλου θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova. Θυμίζουμε πως υπάρχει απαγόρευση μεμονωμένης και οργανωμένης μετακίνησης για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ30-06-2023, 09:05
Εχθές τον «ήθελε» ο ΠΑΟΚ, σήμερα ανανεώνει με την ομάδα του
-
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ21-07-2023, 21:29
Μεγάλη πρόταση ΠΑΟΚ για Μαξίμοβιτς
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10-06-2023, 17:24
Βλέπει ΠΑΟΚ Β ο Χρήστος Τζόλης! (pic)
-
ΑΣ31-05-2023, 17:32
Νέα «βόμβα»: Στον ΠΑΟΚ ο Μπλάνκεναου
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ24-07-2023, 17:50
Πρόστιμο… μαμούθ στον Βαγγέλη Μαρινάκη!
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ17-06-2023, 12:50
Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ! (vids)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ16-06-2023, 14:16
Παραμένει Θεσσαλονίκη ο Ελ Καντουρί! (pic)
-
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ21-05-2023, 09:05
«Πιθανός προορισμός του Ολιβάρες ο ΠΑΟΚ»