Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελ Καντουρί: «Έδειξα στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ όσα έγιναν στη Νάπολι»

Συνέντευξη του Μαροκινού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, στην Ιταλία

Ανέστης Παπιόπουλος

Ελ Καντουρί: «Έδειξα στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ όσα έγιναν στη Νάπολι»

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί παραχώρησε συνέντευξη στην Ιταλία και το «CalcioNapoli24» και μίλησε για όσα έχει ζήσει ο ίδιος κατά την παρουσία του στην ομάδα, αλλά και για το πως πανηγύρισε την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά ανέφερε:

«Αυτό το πρωτάθλημα ανήκει σε όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Ακόμα κι εδώ, στην Ελλάδα υποστήριζαν τη Νάπολι. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αυτό είναι μια νίκη για ολόκληρο τον ιταλικό νότο. Θέλω να σταθώ στη σεζόν του Λομπότκα, ήταν εξαιρετική. Τον είχα δει όσο αγωνιζόταν στη Θέλτα, ήξερα ότι ήταν καλός, αν και είχε αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες. Όσο για τον Σπαλέτι, ήταν γνωστό ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό προπονητή, που δυστυχώς δεν είχε κερδίσει την Ιταλία. Αλλά σε αυτά τα δύο χρόνια έκανε εξαιρετική δουλειά με τη Νάπολι, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι άξιζε το πρωτάθλημα».

Για τα χρόνια του στη Νάπολι:

«Στη Νάπολι έμαθα πολλά από ποδοσφαιριστές και προπονητές. Θα ήθελα να είχα παίξει περισσότερο, αλλά όταν έμπαινα στο γήπεδο έδινα τα πάντα. Το να φοράς αυτή τη φανέλα είναι τιμή, δεν συμβαίνει σε όλους να παίζουν σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο. Είναι μια ομάδα που θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα».

Για το τι τον απογοήτευσε:

«Την πρώτη χρονιά του Σάρι είχαμε ξεκινήσει πολύ άσχημα, μετά βρήκαμε ρυθμό και τελικά τερματίσαμε δεύτεροι. Είναι κρίμα, γιατί θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Η μεγαλύτερη μου χαρά ήταν το ντεμπούτο μου στο Σαν Πάολο, κόντρα στην Πεσκάρα».

 Για το μέλλον της Νάπολι: 

«Το επόμενο βήμα για τη Νάπολι είναι να βελτιώσει την παρουσία της στην Ευρώπη. Φέτος τα πήγε πολύ καλά, ήλπιζα ότι θα προχωρούσαν περισσότερο. Ωστόσο συνάντησε τη Μίλαν στη χειρότερη δυνατή στιγμή, σε μια περίοδο κάμψης. Πρέπει να προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Όταν έπαιζα εγώ στη Νάπολι, αγωνιζόμασταν στο Europa League. Τότε δίναμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα».

 Τέλος, είπε:

«Την πρώτη φορά που ήρθε η μητέρα μου στη Νάπολη, πήγαμε σε ένα κατάστημα για να αγοράσουμε δώρα. Όταν βγήκα από το μαγαζί, με περίμεναν 50 άτομα για να βγάλουμε φωτογραφίες και να μου ζητήσουν αυτόγραφα. Εκεί σοκαρίστηκε. Μου είπε «είναι η τελευταία φορά που κατεβαίνω μαζί σου στην πόλη». Δεν είχε ζήση ποτέ κάτι παρόμοιο, εγώ της είπα πως αυτή είναι η ομορφιά της πόλης. Είδα τους πανηγυρισμούς των οπαδών για το πρωτάθλημα τους έδειξα στους συμπαίκτες μου στον ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ