Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Φιντάλγκο και ο ΠΑΟΚ!

Στο Μεξικό απλώνει τα δίχτυα του ο Δικέφαλος.

PAOK24

Ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Φιντάλγκο και ο ΠΑΟΚ!

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24,  ο ΠΑΟΚ επεκτείνει το δίκτυο των ακαδημιών του και στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα το Μεξικό, όπου δημιουργεί την δική του ακαδημία.

Όπως αναφέρουν στον Δικέφαλο, δύο εμβληματικές ποδοσφαιρικές φιγούρες του μεξικάνικου ποδοσφαίρου προχωρούν στις συστάσεις του PAOK Academy στο Μεξικό. Αυτές δεν είναι άλλες από τους Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Αλβάρο Φιντάλγκο, των οποίων το εκτόπισμα είναι ευρέως γνωστό στην χώρα της Βόρειας Αμερικής.

Ο πρώτος, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, έχει φορέσει τη φανέλα της πρώτης ομάδας των μπλαουγκράνα, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Τότεναμ, Ίπσουιτς, Γαλατάσαραϊ, Σανταντέρ, Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ, Λος Άντζελες Γκάλαξι, ενώ από το 2019 έως σήμερα αγωνίζεται στην γενέτειρά του για λογαριασμό της Κλαμπ Αμέρικα.

Από την άλλη, ο Φιντάλγκο πρόκειται για έναν 26χρονο μέσο, ο οποίος από τα 16 του βρισκόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης, από την οποία αποχώρησε το 2020 για να μετακομίσει στην Καστεγιόν. Έναν χρόνο αργότερα επαναπατρίστηκε και ενσωματώθηκε στην Κλαμπ Αμέρικα.

Μετά την Αφρική και τη Νιγηρία ο Δικέφαλος απλώνει τα δίχτυα του και στην Λατινική Αμερική και συγκεκριμένα το Μεξικό, όπου το PAOK Academy θα έχει διαρκώς «μάτια» και δικούς τους ανθρώπους στο Μεξικό, με στόχο να γίνει πόλος έλξης όλων των ταλέντων της ευρύτερης περιοχής, όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον «τελικό» με τη Μπριζ

Τα νεότερα από τη σημερινή προπόνηση των «ασπρόμαυρων»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει την μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιλάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με προστατευτική μάσκα ο Σπίλερς στην Τούμπα

Προπονήθηκε κανονικά ο αμυντικός της Μπριζ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιόρνε Σπίλερς συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση των Βέλγων στο γήπεδο της Τούμπας, ωστόσο αποτελεί ερωτηματικό εάν θα συμμετέχει στο αυριανό παιχνίδι.

Ο κεντρικός αμυντικός της βελγικής ομάδας ωστόσο ήρθε στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα προπονείται με ειδική μάσκα, εξαιτίας της διάσεισης που αποκόμισε από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και συγκεκριμένα μία σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα. Η συμμετοχή του ή μη στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή και πιο συγκεκριμένα μετά το τέλος της προπόνησης που διεξάγεται στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λήξη συναγερμού: Δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή στην Εθνική!

Δεν υπάρχει κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική Ομάδα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διαψεύδεται η πληροφορία πως προέκυψε κρούσμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα από τον αγώνα με την Γεωργία στην Τιφλίδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που υπάρχουν από την UEFA δεν υπάρχει κάποιο θετικό δείγμα από το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως αρχικά είχε διαρρεύσει,

Συγκεκριμένα, η UEFA έχει ενημερώσει επίσημα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πως δεν υπάρχει κάποιο κρούσμα ντόπινγκ ποδοσφαιριστή στις τάξεις της Εθνικής ομάδας από τον «τελικό» πρόκρισης στο Euro 2024, που έγινε στα τέλη Μαρτίου. Νωρίτερα, η ίδια η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για θετικό δείγμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ