Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πρωτιά του Κοτάρσκι!

Σημαντική διάκριση για τον Κροάτη.

Βασίλης Μανδράου

Η πρωτιά του Κοτάρσκι!

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν ένα από τα μεγάλα ερωτηματικά του περσινού καλοκαιριού, καθότι ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 22 ετών, ούτως ώστε να αποτελέσει την βασική επιλογή κάτω από τα γκολπόστ μετά την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο «Ντομ» με τις εμφανίσεις του κέρδισε την εμπιστοσύνη τόσο των φιλάθλων της ομάδας όσο κι αυτή των συμπαικτών του. Μετράει συνολικά 40 εμφανίσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ, όντας στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ έχει σημειώσει και 18 «Clean Sheets», δηλαδή 18 αγώνες δίχως να δεχθεί κάποιο τέρμα.

Μάλιστα, ο Kροάτης μετά και την ολοκλήρωση των πλέι οφ, κατέκτησε την κορυφή μιας αρκετά σημαντικής στατιστικής κατηγορίας για την θέση των τερματοφυλάκων.

Πιο συγκεκριμένα, αναδείχθηκε πρώτος στην λίστα των αποκρούσεων στα πλέι οφ της Superleague 1, καθώς σημείωσε 31 σε 10 αναμετρήσεις, επτά περισσότερες από τον δεύτερο, Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος κατέγραψε 24. Την τριάδα κλείνει ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι με 22.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Καλή και ασφαλή επιστροφή» (pic)

Το μήνυμα του Δικεφάλου προς τους φιλάθλους της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάνω από 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρόν στην Deutsche Bank Park και παρακολούθησαν από κοντά το έπος των παικτών του Λουτσέσκου, κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Κι αφού το λαϊκό αίτημα για «διπλό στη Γερμανία» έγινε πράξη, ήρθε η ώρα της επιστροφής, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εύχεται μέσω social media την ασφαλή επιστροφή στους φιλάθλους της. «Καλή κι ασφαλή επιστροφή στους χιλιάδες φίλους μας που ήταν δίπλα μας στη Φρανκφούρτη! #PAOKFamily #PAOK #FightBack #PAOKFans on tour!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δικέφαλος σε ανάρτηση στο instagram, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Τραπ και Τούτα χάλασαν τη νίκη της ομάδας»

Δριμύ κατηγορώ του γερμανικού Τύπου στους δυο παίκτες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι Γερμανοί δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που τους έλαχε με τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κέρδισε δυο φορές την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, εξασφαλίζοντας την πρωτιά του 7ου ομίλου στο Europa Conference League και την απευθείας πρόκριση στη φάση των "16".

Στο πρωτοσέλιδο της η «Bild» ρίχνει το φταίξιμο τους Τούτα και Τραπ, δυο παίκτες που έχουν ευθύνη για τα γκολ του Δικεφάλου. «Τραπ και Τούτα χάλασαν τη νίκη της ομάδας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο τίτλος, με τον Τούτα να μην απομακρύνει την μπάλα από την καρδιά της άμυνας, στο γκολ του Κεντζιόρα, την ώρα που ο έμπειρος τερματοφύλακας πραγματοποίησε μια ασταθή απόκρουση στο σουτ του Μπράντον, με αποτέλεσμα ο Ζίβκοβιτς να πάρει το ριμπάουντ και να κάνει το 1-2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ναι ρε ΠΑΟΚ!

Ένα απολαυστικό photostory, από την μεγάλη βραδιά στην Φρανκφούρτη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ πήρε ένα μυθικό διπλό στη Γερμανία, επικρατώντας με 1-2 στην έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και εξασφαλίζοντας ήδη από την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League την πρωτιά του ομίλου, που τον στέλνει απευθείας στους "16" του θεσμού!

Οι «ασπρόμαυροι» παρέμειναν για 11ο παιχνίδι αήττητοι στην Ευρώπη, στη σεζόν που διανύουμε, τρελαίνοντας τους 5.000+ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Deutsche Bank Park και έζησαν από κοντά αυτή τη μεγάλη βραδιά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το φωτογραφικό υλικό από τα πανηγύρια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου, αλλά και της κερκίδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ