Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φέλιξ Μπριχ: Η παράδοση με τον ΠΑΟΚ

Το παρελθόν του Γερμανού σε ελληνικούς αγώνες

PAOK24

Φέλιξ Μπριχ: Η παράδοση με τον ΠΑΟΚ

Ο Φέλιξ Μπριχ είναι ο διαιτητής του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Ο 47χρονος Γερμανός διαιτητής έρχεται για πέμπτη φορά να σφυρίξει αγώνα ανάμεσα σε ελληνικές ομάδες, και το αξιοσημείωτο είναι πως από τα προηγούμενα τέσσερα ματς, τα τρία ήταν του ΠΑΟΚ.

Η πρώτη του επαφή με αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος ήταν τον Ιανουάριο του 2021 όταν και κλήθηκε να διευθύνει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, με τους «ερυθυρόλευκους» να επικρατούν με 3-0. Επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρόνο αργότερα, και σφύριξε σε δυο αναμετρήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Η πρώτη ήταν το 0-0 στο «Κλ. Βικελίδης» τον Φεβρουάριο του 2022 και η επόμενο το ΠΑΟΚ – Άρης 0-2 στην Τούμπα, για τα πλέι οφ. Τελευταία του παρουσία στην Ελλάδα ήταν στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-0, για την 9η αγωνιστική των φετινών πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ έχει μια αρνητική παράδοση με τον Μπριχ καθώς στα τρία παιχνίδια στα οποία σφύριξε, ο Δικέφαλος είχε μια ισοπαλία και δυο ήττες, ενώ δεν σκόραρε σε καμία από τις τρεις αναμετρήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρης: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Επιστροφές και απουσίες για τον Ακη Μάντζιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League στο Κλεάνθης Βικελίδης και ψάχνει αντίδραση μετά τις τέσσερις διαδοχικές ήττες, που χωρίς αμφιβολία έχουν προκαλέσει ανησυχία.

Ο Ακης Μάντζιος δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Βερστράτε και Ανσαριφάρντ, όπως και τους τραυματίες Βέλεθ και Φεράρι. Επέστρεψε ο Σουλεϊμάνοφ, πήρε στην αποστολή τον Μορόν και τον Νταρίντα που είχαν ενοχλήσεις, αλλά και τον Κουέστα που δεν έπαιξε λόγω γαστρεντερίτιδας με την ΑΕΚ.

Η αποστολή του Αρη αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Kουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάγιο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Νταρίντα, Ζαν Ζιλ Εμβοντό, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία, Πάρντο, Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μορόν, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει το PAOK24 News by GAS24

Οι συντελεστές του ασπρόμαυρου site στις οθόνες σας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 News by GAS24 επιστρέφει.

Οπως κάθε εβδομάδα, πιστό στο ραντεβού μαζί σας, κάθε τρίτη με Παρασκευή στις 21:30 οι Στέργιος Αναστασιάδης, Σταύρος Κόλκας και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου παρουσιάσουν όλο το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και σχολιάζουν την επικαιρότητα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Te85SmoJOeY&ab_channel=PAOK24

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ρόμα: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Εντικά

Πριν απο λίγες ημέρες ο 24χρονος είχε καταρρεύσει εν ώρα αγώνα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αμυντικός της Ρόμα, Εβάν Εντικά, έλαβε άδεια για να ξεκινήσει εκ νέου την αθλητική δραστηριότητα μετά από μια σειρά από τεστ στα οποία υποβλήθηκε, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Serie A την Τρίτη (23/4), λίγες μέρες αφότου ο 24χρονος άσος «κατέρρευσε» στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα των «τζαλορόσι» με την Ουντινέζε.

Ο γεννημένος στο Παρίσι αμυντικός, που εκπροσωπεί την Ακτή Ελεφαντοστού, μεταφέρθηκε με φορείο έχοντας πέσει στον αγωνιστικό χώρο στο 18ο λεπτό του αγώνα της Ρόμα στο Ούντινε το οποίο διακόπηκε με το σκορ στο 1-1.

Ο Εντικά που είχε τις αισθήσεις του αλλά πονούσε,πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μια μέρα μετά το περιστατικό, που συνέβη στις 14 Απριλίου.

«Ο Εντικά υποβλήθηκε σε μια σειρά καρδιολογικών και πνευμονικών εξετάσεων τρίτου επιπέδου», ανέφερε η Ρόμα σε ανακοίνωσή της συμπληρώνοντας:

«Οι εξετάσεις που έγιναν επιβεβαίωσαν την απουσία καρδιακών παθολογιών και την επούλωση χτυπήματος στον πνευμοθώρακα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ως εκ τούτου, ο παίκτης είναι σε θέση να συνεχίσει την αθλητική δραστηριότητα και θα παρακολουθείται τις επόμενες ημέρες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ