ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Ασπρόμαυρο» χρώμα στην Εθνική Ελπίδων
Ποιοι παίκτες βρίσκονται στις επιλογές του Νίκου Παπαδόπουλου;

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Σίμος, κάλεσε 23 ποδοσφαιριστές για την έναρξη της προετοιμασίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου με 03 Ιουνίου, και μέσα σε αυτούς, είναι οι Κωνσταντίνος Μπαλωμένος και Παναγιώτης Παναγιώτου.
Αναλύτικά οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν:
Δημήτρης Γκούμας (Γκρόιτερ Φιρτ), Κωνσταντίνος Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ), Γιώργος Θεοχάρης (ΑΕΚ), Παναγιώτης Παναγιώτου (ΠΑΟΚ), Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος (Ολυμπιακός), Κυριάκος Ασλανίδης (Βόλος), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μπίρσοτ), Φώτης Κίτσος (Ομόνοια), Γιώργος Τουρκοχωρίτης (Παναθηναϊκός), Απόστολος Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός), Χρήστος Λιάτσος (Ολυμπιακός), Χρήστος Κρυπαράκος (Παναθηναϊκός), Αλέξανδρος Λώλης (ΠΑΣ Γιάννινα), Δημήτρης Μεταξάς (Βόλος), Θωμάς Καραμπέρης (Πανσερραϊκός), Θανάσης Καραμάνης (Διαγόρας), Μάρκος Νίνο (ΑΕΛ), Ιωάννης Νιάρχος (Ντουνάισκα Στρέντα), Μάριος Σοφιανός (Πανσερραϊκός), Μιχαήλ Κοσίδης (ΑΕΚ), Μάριος Τζαβίδας (Ατρόμητος), Νίκος Ζουγλής (Αστέρας Τρίπολης), Βασίλης Σουρλής (Ολυμπιακός).

Ο ΠΑΟΚ έβαλε μία ακόμα νίκη στο σακούλι του με το χθεσινό 3-0 επί της Λαμίας και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία και στο πρωτάθλημα.
Δείτε παρακάτω το backstage βίντεο από την Τούμπα...
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Φοβερή ανατροπή και προβάδισμα για τον Παναιτωλικό (vids)
Με γκολ στο 88′ και στο 91′ επικράτησε με 3-2 της Athens Καλλιθέας

Ήταν ένα απίθανο παιχνίδι στο Αγρίνιο, με την Καλλιθέα να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως ο Παναιτωλικός έκανε την απίστευτη ανατροπή στο τέλος και πήρε τη νίκη με 3-2 στο 91'! Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 10 Ιανουαρίου και όλα θα κριθούν εκεί, με το σημερινό παιχνίδι να έχει δραματικό φινάλε, με τον Σίλβα και τον Καρέλη στο τέλος, να δίνουν το προβάδισμα στους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ συνεχίζεται non-stop, αφού μετά το χθεσινό 3-0 επί της Λαμίας, ακολουθεί την Πέμπτη η πρώτη αναμέτρηση με το Βόλο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.
«Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα του αγώνα της Δευτέρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στον τομέα της τακτικής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης» αναφέρει η ΠΑΕ για το σημερινό πρόγραμμα, το οποίο όμως είχε διάφορες απουσίες.
«Ο Μπάμπα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Κουλιεράκης. Μόνος του δούλεψε κι ο Α.Ζίβκοβιτς, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι με τη Λαμία. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Τέλος ο Μεϊτέ έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα και συνέχισε ατομικά στο γήπεδο» αναφέρει σχετικά ο ΠΑΟΚ…