Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οργισμένη αντίδραση ΠΣΑΠΠ κατά Εργοτέλη

Εξακολουθεί να μην αναλαμβάνει τα ιατρικά έξοδα τραυματισμένης παίκτρας του, που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση

PAOK24

Οργισμένη αντίδραση ΠΣΑΠΠ κατά Εργοτέλη

Οργισμένη αντίδραση του ΠΣΑΠΠ κατά του Γ.Σ. Εργοτέλης, που εξακολουθεί να μην αναλαμβάνει τα ιατρικά έξοδα τραυματισμένης παίκτρας του, που χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Αναλυτικά η αντίδραση μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του ΠΣΑΠΠ, έχει ως εξής:

Αναλώσιμες και ανασφάλιστες, η υπομονή τελείωσε…

Μετά από ένα μήνα αλλεπάλληλων οχλήσεων στον Γ.Σ. Εργοτέλη για να κάνει το αυτονόητο, να αναλάβει δηλαδή τα έξοδα του χειρουργείου παίκτριάς του που τραυματίστηκε σε επίσημο αγώνα με τον ΟΦΗ στις 12 Μαρτίου και χειρουργήθηκε στις 22 Απριλίου, η κλινική και ο γιατρός είναι ακόμη απλήρωτοι με συνέπεια η ποδοσφαιρίστρια να βρίσκεται εκτεθειμένη.

Το παράδοξο είναι πως ενώ το Σωματείο -εφόσον εξοφλήσει το χειρουργείο και κάνοντας σχετική αίτηση στην ιατρική υπηρεσία της ΕΠΟ- θα πάρει πίσω σημαντικό μέρος των χρημάτων που ξόδεψε, δεν κάνει ούτε αυτό (σ.σ. μόνο το ίδιο το Σωματείο έχει αυτή τη δυνατότητα).

Ο λόγος; Απλά δεν ενδιαφέρονται.

Με πρόσχημα αστείες δικαιολογίες, όλοι όσοι εμπλέκονται με το τμήμα των γυναικών παίζουν μεταξύ τους πινγκ πονγκ ευθυνών χωρίς κανείς να σέβεται ούτε την αθλήτρια που τραυματίστηκε την ώρα που πρόσφερε τις υπηρεσίες της στην ομάδα, ούτε τον ίδιο τον σύλλογο που διοικούν. Έναν σύλλογο από τους ιστορικότερους της Ελλάδας στον χώρο του ποδoσφαίρου.

Να σημειωθεί πως όλοι γνωρίζουμε ότι το υπουργείο Οικονομικών μαζί με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, διέθεσαν (σ.σ. σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 704, 10/02/2023) στην Α’ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών 686.250€ (από 42.890,63€ σε 16 ομάδες).

Προβληματιζόμαστε λοιπόν ιδιαίτερα όταν ο Γ.Σ Εργοτέλης εισπράττει 42.890€ για το ποδόσφαιρο Γυναικών και δεν έχει προτεραιότητα την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ποδοσφαιριστριών του.

Ο ΠΣΑΠΠ εδώ και ένα μήνα έχει εξαντλήσει κάθε πιθανό τρόπο επικοινωνίας με το Δ.Σ. του Εργοτέλη, όπως επίσης και με τον υπεύθυνο τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών, για να διευθετηθεί το θέμα και οι δικαιολογίες δεν είναι καν προσχηματικές. Έκτος και αν το “Χεσ@@με για την ποδοσφαιρίστρια” που ακούσαμε σήμερα από μέλος του Δ.Σ του Εργοτέλη, κρύβει κάποιο μήνυμα το οποίο εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε.

Επειδή ο ΠΣΑΠΠ, κύριοι διοικούντες του Γ.Σ Εργοτέλη, όχι μόνο δεν χέ@@κε, αλλά αντιθέτως έχει ως μοναδικό μέλημά του τους ποδοσφαιριστές και τις ποδοσφαιρίστριες, δημοσίως πια σας απευθύνουμε το αίτημά μας για κάλυψη όλου του μέρους των ιατρικών εξόδων του χειρουργείου άμεσα. Κάντε αυτό που πρέπει και σταματήστε να χρησιμοποιείτε τις ποδοσφαιρίστιες σαν αναλώσιμα υλικά, που όταν τραυματιστούν ή χτυπηθούν δεν έχουν πια αξία.

Δημοσίως, επίσης, ζητάμε από την ΕΠΟ και τον κύριο Μπαλτάκο να βάλει τέλος σε αυτό το κλίμα ανασφάλειας που υπάρχει στο ποδόσφαιρο Γυναικών. Είναι επικίνδυνο και ντροπιαστικό οι αθλήτριες να παίζουν και να προπονούνται για επίσημα παιχνίδια του Πρωταθλήματος Ελλάδος ανασφάλιστες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκονγκ: «Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός»

Ο Νιγηριανός μίλησε για το πώς ξεκίνησε ως φορ αλλά κατέληξε στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε να αγωνίζεται ως επιθετικός, αλλά κατέληξε κεντρικός αμυντικός μίλησε σε συνέντευξή του ο Γουίλιαμ Τροστ - Έκονγκ.

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Όταν ήμουν μικρός έπαιζα πάντα επιθετικός, εκεί με τοποθετούσαν. Μου άρεσε να σκοράρω είναι κάτι ιδιαίτερο το να σκοράρεις γκολ και τα συναισθήματα που σου προκαλεί.

Ονειρευόμουν να είμαι επιθετικός. Όταν μεγάλωσα λόγω της δύναμης και του όγκου μου άρχισα να γίνομαι αμυντικός, αλλά νομίζω πως επειδή ξέρω πως σκέφτονται οι επιθετικοί αυτό μου δίνει ένα πλεονέκτημα.

Σκέφτομαι πάντα τι έκανα εγώ όταν ήμουν φορ. Είχα τρομερά είδωλα όπως ο Στίβεν Κέσι και ο Γιόσεφ Γιόμπο και αυτοί με έκαναν να γίνω στόπερ»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Θεσσαλονίκη για Έκονγκ ο Γκίσο

Μια ξεχωριστή επίσκεψη για τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Νιγηρίας, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο για να συναντηθεί με τον Γουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ.

Αντικείμενα της συζήτησης που είχαν, ήταν τόσο οι αγώνες με Νότια Αφρική και Δημοκρατία του Μπενίν, όσο και οι τραυματισμοί των Σιμόν και Σανούσι που φαντάζει αδύνατο να επανέλθουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς πριν τα Προκριματικά Κυπέλλου FIFA.

Όσον αφορά τον Έκονγκ, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ δηλώνει αισιόδοξος ότι σύντομα θα επιστρέψει και θα είναι σε θέση να βοηθήσει την πατρίδα του.

«Έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα» είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών, προσθέτοντας:

«Πλέον όλη μου η προσοχή είναι στο να επιστρέψω καλύτερος από ποτέ άλλοτε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν είναι ώρα για λόγια και αναλύσεις…»

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ ενόψει συνέχειας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι ώρα για έργα, είναι ώρα για αντίδραση.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν από πλευράς ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την γκέλα στη Λαμία καλούνται να δώσουν απαντήσεις αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα που στέλνει ο ΠΑΟΚ μέσω του σημερινού training report:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν.

Η ισοπαλία στη Λαμία έχεις φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ