Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η νέα σεζόν ξεκίνησε… χθες για τον ΠΑΟΚ!

Σύσκεψη κορυφής στον Δικέφαλο!

Βασίλης Μανδράου

Η νέα σεζόν ξεκίνησε… χθες για τον ΠΑΟΚ!

Η επόμενη σεζόν ξεκίνησε ήδη στον ΠΑΟΚ και, μετά τη χθεσινή σύσκεψη κορυφής που έλαβε χώρα, ζητούμενο είναι να υπάρξει αντίδραση και φυσικά να αποφευχθούν τα ίδια λάθη.

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24 παρών ήταν οι Μπότο, Λουτσέσκου, Καρυπίδης εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος και οι Γκαγκάτσης, Γκοντσάρεβα, Κυριάκος και Φωτιάδης από την διοίκηση.

Όπως συμφωνήθηκε, θα κατατεθεί ένα σχέδιο στον Ιβάν Σαββίδη, το οποίο θα πρέπει να έχουν δώσει όλοι τη δική τους θετική απάντηση για να μπορέσουν να τρέξουν άμεσα τα θέματά της. Το πλάνο αυτό, μάλιστα, θα γίνει γνωστό με ειλικρίνεια και στον κόσμο της ομάδας, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την εφαρμογή του.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η Μπριζ πηγαίνει στη «μαύρη κόλαση»

Οι αναφορές στην έδρα του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αφιέρωμα στην Τούμπα έκανε η ιστοσελίδα «nieuwsblad.be» η οποία αναφέρθηκε στην έδρα του Δικεφάλου κάνοντας ειδική αναφορά στο κλίμα που δημιουργούν οι φίλαθλοί του.

Οι αναφορές του δημοσιεύματος είναι χαρακτηριστικές: «Η Κλαμπ Μπριζ θα παίξει με τον ΠΑΟΚ με έντεκα παίκτες έναντι δώδεκα. Η Τούμπα είναι πιο δυνατή και από το «Μπομπονέρα». Είναι ένα «δαχτυλίδι της φωτιάς» που δίνει μάχη στο πλευρό της ομάδας. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι διαβόητοι... Κάποιος χαρακτήρισε την έδρα του «το καζάνι της μάγισσας»...

Το άρθρο κάνει αναφορά στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Δικεφάλου, σημειώνοντας πως έχει γνωστοποιηθεί ήδη το sold out των εισιτηρίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπριζ: «Ο ΠΑΟΚ ξεκουράστηκε και έπεσε από την κορυφή»

Η αναφορά των Βέλγων στον Δικέφαλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ παρουσίασε τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ με αφορμή το ταξίδι της ομάδας στη Θεσσαλονίκη γα τον δεύτερο προημιτελικό του Conference League.

«Το γήπεδο του ΠΑΟΚ θα έχει 28.000 φιλάθλους. Εκεί θα βρίσκονται και περίπου 1000 φίλοι της ομάδας μας.

Μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στην έδρα του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η τελευταία τους ήττα ήταν από την Μαρσέιγ με 0-1 στα προημιτελικόα του Conference League πριν από δυο χρόνια. Τρεις φορές ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 1-0 και δεν μπόρεσε να προκριθεί, όμως προέρχεται από την πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία και νίκησε με 5-1 ενώ είχε χάσει στο πρώτο αγώνα με 2-0.

Το μεταξύ μας παιχνίδι στο Βέλγιο ήταν το τελευταίο για την ελληνική ομάδα.

Το συγκρότημα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκουράστηκε καθώς η αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί με τον Ολυμπιακό, αναβλήθηκε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πέσει από την πρώτη θέση της βαθμολογίας καθώς η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός νίκησαν στους αγώνες που έδωσαν για τα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι στην τρίτη θέση» αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η βελγική ομάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ Ελληνας διεθνής

Ηταν στην αποστολή στους αγώνες με τη Γεωργία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Θετικό είναι το πρώτο δείγμα Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα. Η πληροφορία της “Δίκης” επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη. Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος. Φυσικά θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφ’ όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό.

Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης.

 

Πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ