Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο πετυχημένα χρόνια»

Το «αντίο» του Κώστα Σταφυλίδη στην Μπόχουμ και στους οπαδούς της!

PAOK24

«Σας ευχαριστώ για αυτά τα δύο πετυχημένα χρόνια»

Ελεύθερος να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του είναι και τυπικά από σήμερα ο Κώστας Σταφυλίδης, με τον 29χρονο διεθνή αμυντικό να αποχαιρετάει την Μπόχουμ και τον κόσμο της μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram.

Τι σεζόν. Πραγματικά δύσκολη, πολύ έντονη, αλλά στο τέλος όλοι μαζί και με την τρελή υποστήριξη από τους φανταστικούς οπαδούς μας, τα καταφέραμε. 

Θέλω να ευχαριστήσω την Μπόχουμ για αυτά τα δύο επιτυχημένα χρόνια και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά και τους καταπληκτικούς οπαδούς μας για την υποστήριξη και την αγάπη τους.  Είστε η δύναμη αυτού του συλλόγου. Σας ευχαριστώ” έγραψε χαρακτηριστικά ο “Στάφυ”, ο οποίος κατέγραψε 45 συμμετοχές (οι 43 στην Μπουντεσλίγκα και οι 2 στο Κύπελλο Γερμανίας) και 5 ασίστ με τη φανέλα της Μπόχουμ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κουτσιαύτης για τις αποφάσεις στο Καραϊσκάκης!

Πως σχολίασε ο πρώην διαιτητής τις επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tα "σφυρίγματα" που "σήκωσαν" κουβέντα στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan  Super League, σχολίασε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, στο Action 24.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πως σχολίασε τις αποφάσεις του Πορτογάλου Μιγκέλ Νογκέιρα στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

Τώρα το 4o επεισόδιο σε Youtube και TV100, με καλεσμένο τον Φάνη Κατεργιαννάκη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 στις 22:00!

Σημερινός καλεσμένος, ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος θυμάται με τον Ζήση Βρύζα εκπληκτικές ιστορίες από το Euro 2004 και σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα!

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και παρακολουθήστε μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

H Premier League δεν είναι… Super League!

“Σκληρή” ανακοίνωση της Premier League ως απάντηση στις διαμαρτυρίες της Νότιγχαμ Φόρεστ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανακοίνωση - απάντηση στην Νότιγχαμ Φόρεστ εξέδωσε η Premier League, από τη στιγμή που η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη επιτέθηκε τόσο στον διαιτητή όσο και τον χειριστή του VAR του κυριακάτικου αγώνα με την Έβερτον στο "Γκούντισον Παρκ" (2-0).

«Η Premier League είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με τα σχόλια της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media την Κυριακή (21/04), μετά το ματς με την Έβερτον. Σημειώνουμε πως η FA έχει επιβεβαιώσει πως θα διερευνήσει την ανακοίνωση του συλλόγου. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό το να αμφισβητείται ακατάλληλα η ακεραιότητα των διαιτητών και η φύση αυτών των σχολίων σημαίνει πως και η Premier League θα ανοίξει έρευνα επί του θέματος σε συνάρτηση με τους κανονισμούς της λίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Premier League.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ