Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Μιτρίτσα

Δεν έκρυψε τη χαρά του

PAOK24

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Μιτρίτσα

Επαναπατρισμός για τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Κραϊόβα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του γι’ αυτήν την εξέλιξη.

«Ναι, υπέγραψα στην Κραϊόβα. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει αυτή η ομάδα, αυτή η πόλη για εμένα και την οικογένειά μου. Υπέγραψα για τρία χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος» σημείωσε στις δηλώσεις του ο 28χρονος Ρουμάνος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Προκρίθηκε η Φιορεντίνα και… περιμένει Τούμπα

Έκαμψε την αντίσταση της Πλζεν στην παράταση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Φλωρεντία έλυσαν τις διαφορές τους Φιορεντίνα και Βικτόρια Πλζεν, μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, με φόντο ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Conference League.

Η ιταλική ομάδα ήταν τελικά αυτή που χαμογέλασε στην παράταση κάμπτοντας την αντίσταση των Τσέχων που από το 67' αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Κάρλος Εντουάρντο Λόπες Κρουζ.

Ωστόσο, η Φιορεντίνα δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα με το 0-0 να οδηγεί την υπόθεση πρόκριση στην παράταση.

Εκεί, με το... καλησπέρα οι Ιταλοί βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Γκονσάλες στο 92' να κάνει το 1-0.

Η Φιορεντίνα σφράγισε την πρόκρισή της στο 108' με τον Μπιράγκι που έκανε το 2-0.

Πλέον, η περσινή φιναλίστ του τελικού του Conference League περιμένει το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ.

Ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών είναι προγραμματισμένος για την Μ. Πέμπτη 2/5 στην Ιταλία με την ρεβάνς να γίνεται είτε στη Θεσσαλονίκη, είτε στο Βέλγιο, ανάλογα με την ομάδα που θα πάρει την πρόκριση από τη μάχη της Τούμπας.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τερατσιάνο, Ντοντό (88' Φαραόνι), Μιλένκοβιτς, Ρανιέρι, Μπιράγκι, Αρτούρ (66' Λοπέζ), Μαντράγκορα (91' Μαρτίνες), Γκονσάλες (98' Σοτίλ), Μπελτράν (75' Μπάρακ), Κουαμέ, Μπελότι (88΄Ικονέ)

ΠΛΖΕΝ: Γέντλιτσκα, Χράνατς, Χέιντα, Γεμέλκα, Κόπιτς (106' Μοσκέρα), Τσερβ (90+4' Τραορέ), Κάλβαχ (100' Ντουέ), Κάντου, Σουλτς, Χόρι (70' Ρέζνικ), Βίντρα (56' Κλίμεντ)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ»

Το μήνυμα του ΑΣ ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τον “τελικό” της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δική του μήνυμα και τη δική του θετική ενέργεια θέλησε να στείλει στην ποδοσφαιρική ομάδα πριν από λίγο ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.

"Για τον δεύτερο προημιτελικό του UEFA Europa Conference League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 22:00, στο Γήπεδο Τούμπας, την Κλαμπ Μπριζ.

Η πρόκριση για τους «4» του ευρωπαϊκού θεσμού κρίνεται στην Τούμπα, με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα, δίνοντας... ραντεβού με την ιστορία.

Σε μία Τούμπα η οποία αναμένεται να «βράζει», οι παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να φέρουν εις πέρας μία απαιτητική αποστολή, πανηγυρίζοντας με τους φίλους του Δικεφάλου μία ακόμα ιστορική βραδιά για τον Σύλλογο.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Cosmote Sport3HD.

Την πρόκριση ΕΜΕΙΣ!" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΑΣ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απόψε γράφεται ιστορία!

Στις 22:00 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του έχουν ραντεβού με τους “4” της Ευρώπης!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H μεγάλη ημέρα έφτασε! Σήμερα το βράδυ στις 22:00, στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του έχουν ραντεβού με την ιστορία!

Απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ, η οποία "κουβαλάει" τη νίκη της στο "Γιαν Μπρέιντελ" με 1-0, ο Δικέφαλος καλείται να γράψει την ενδοξότερη - μέχρι την επόμενη - σελίδα στο ευρωπαϊκό "βιβλίο" του, στην τρίτη "απόπειρα" του να δώσει το "παρών" σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Στις 20 Μαρτίου 1974, "έπεσε" πάνω στην πανίσχυρη Μίλαν του Τζιάνι Ριβέρα και το ταξίδι σταμάτησε στους "8" του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Στις 14 Απριλίου 2022 δε, "έπεσε" πάνω στη Μαρσέιγ και στον Στιβ Ματαντά, που πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Αυτή τη φορά, όπως και κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ο ΠΑΟΚ καλείται να τα κάνει όλα... τέλεια και να φτάσει δύο βήματα μακριά από τον τελικό της 29ης Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχοντας αποδείξει πως διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να συνεχίσει μέχρι τέλους το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ