Connect with us

Τα πέναλτι και η απονομή (Video)

Οι κορυφαίες στιγμές της βραδιάς

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Τα πέναλτι και η απονομή (Video)

Η Ελλάδα κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα των νέων ανδρών που πραγματοποιήθηκε στη Σερβία. Στον τελικό η Ελλάδα στην οποία συμμετέχουν τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, κέρδισε στα πέναλτι την Κροατία.

Δείτε εδώ τη διαδικασία των πέναλτι και εδώ την  απονομή στην εθνική.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μια γροθιά για την πρόκριση!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα τον Παναθηναϊκό σε νοκ άουτ ματς για το κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Νοκ άουτ παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται σήμερα στις 16:00 τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο των Νέων Επιβατών με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ δεν θα υπάρχει διαδικτυακή ή τηλεοπτική κάλυψη.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στις υποχρεώσεις του Κυπέλλου, μετά την επέκταση του νικηφόρου σερί στο πρωτάθλημα με την επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Οι «ασπρόμαυρες» αποκλείοντας την Δόξα Δράμας και τον Άρη, μπαίνουν στην μάχη του προημιτελικού, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στην αγωνιστική που πέρασε στο πρωτάθλημα, επικράτησε με 0-2 των Ελπίδων Καρδίτσας, παραμένοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ, αποκλείοντας τον Διαγόρα Ραχών και την Αγία Παρασκευή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Θαλής Θεοδωρίδης, δήλωσε:

«Ένα παιχνίδι κυπέλλου κόντρα σε μία ομάδα η οποία ήταν και είναι ανταγωνίστρια μας στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο και το κύπελλο. Θέλουμε να κάνουμε μία εμφάνιση αντάξια των εμφανίσεων του πρωταθλήματος, ώστε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Συνήθως οι αγώνες κυπέλλου έχουν διαφορά σε σχέση με αυτούς του πρωταθλήματος. Σίγουρα υπάρχει διαφορά στο γεγονός πως στο κύπελλο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο ξένες παίκτριες στην ενδεκάδα, κάτι το οποίο ισχύει φυσικά και για τον αντίπαλο μας. Εμείς έχουμε το υλικό το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί, να αναπληρώσει τις παίκτριες οι οποίες λείπουν. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, τόσο στο φυσικό κομμάτι, όσο και στο ψυχολογικό. Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, και θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Μαρία Μήτκου, τόνισε:

«Ανυπομονούμε να γίνει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα θα είναι δύσκολο, καθώς τα παιχνίδια κυπέλλου δεν είναι ίδια με αυτά του πρωταθλήματος. Αυτό ισχύει διότι στο κύπελλο παίζεις ένα παιχνίδι, 90 λεπτών, συν την παράταση, αν υπάρξει. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, περιμένοντας την αυριανή ημέρα. Διψάμε για περισσότερους τίτλους, σίγουρα ένας στόχος είναι και το κύπελλο, οπότε θέλουμε αύριο να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

Πιστεύω το αυριανό παιχνίδι, πέρα από το τακτικό κομμάτι, το οποίο αφορά τους προπονητές, θα κριθεί στην δίψα, στην διάθεση και στο πάθος που θα δείξει κάθε ομάδα. Θεωρώ ότι είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς το ότι παίζουμε στην έδρα μας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Σημαντικές επιλογές και σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Λαμία - ΠΑΟΚ είναι το πρώτο παιχνίδι της ημέρας (24/04/24) στα playoff της Stoiximan Superleague και το Betmarket έχει τα προγνωστικά.

 Λαμία - ΠΑΟΚ

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports Prime HD (19:30)

Ανάλυση Λαμία

Η Λαμία ηττήθηκε με κάτω τα χέρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς δέχθηκε το βαρύ 0-5. Το θετικό, είναι ότι είχε φάσεις και δημιούργησε 0.95 xGoals, όμως το γεγονός πως για 10ο (!) συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα είναι το λιγότερο ανησυχητικό. Σήμερα, παίζει ξανά εντός, εκεί όπου στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί 14 τέρματα. Γενικότερα, μπορεί να είναι... σάκος του μποξ, όμως τουλάχιστον επιθετικά έχει ικανότητες.

Ανάλυση ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ήρθε και η ήττα από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Βαθμολογικά, είναι στο -5 από την κορυφή, όμως με ένα παιχνίδι λιγότερο, οπότε ο στόχος της πρωτιάς είναι ανοιχτός κι έτσι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Πάντως, ο Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να κάνει ροτέισον και η λογική λέει πως θα το κάνει. Επιπλέον, δεν θα είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Προγνωστικά (24/04/24)

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, διότι υπερτερεί ποιοτικά κι έχει υψηλό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το θέμα είναι πως επιθετικά η Λαμία είναι ικανή και μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως είναι τόσο κακή αμυντικά που ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να βρει περισσότερα. Περιμένουμε λοιπόν νίκη του ΠΑΟΚ και αμφίτερμα, οπότε στα προγνωστικά στοιχήματος θα πάμε στις ενισχυμένες* αποδόσεις της Stoiximan και θα επιλέξουμε το «Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4» που είναι σε απόδοση 4.60.

Λαμία - ΠΑΟΚ: Betmarket επιλογές

17:00, Λαμία - ΠΑΟΚ: Σκορ πολλαπλών επιλογών: 1-2,1-3,1-4 σε απόδοση 4.60

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σκοράρει, διπλασιάζει και δείχνει ότι είναι ακόμα ζωντανός!

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κομβικό ματς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στη «μάχη» του τίτλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και άπαντες είναι αποφασισμένοι να δώσουν απαντήσεις μετά την ήττα στο Φάληρο.

Στον βαθμολογικό πίνακα (ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66) υπάρχει συνωστισμός, όμως ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από ένα ματς λιγότερο (το μεταξύ τους στην Τούμπα).

Οι παίχτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υπερέχουν σε όλους το τομείς, ενώ έχουν και τεράστιο κίνητρο για επιστροφή στις νίκες. Μόνο έτσι θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα θα εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Με βάση όλα τα παραπάνω ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει με άγριες διαθέσεις στο τερέν για να στριμώξει από νωρίς στα σχοινιά την Λαμία.

Απόδοση 1.60 να προηγηθούν οι Θεσσαλονικείς στο ημίχρονο, ενώ το Over 1.5 γκολ στο πρώτο 45λεπτο κοστολογείται στο 2.25.  

Ο Λουτσέσκου θα φρεσκάρει την ομάδα του για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το αρχικό του σχήμα. Η Λαμία στα Playoffs σε 6 αγωνιστικές έχει δεχθεί 23 γκολ και έχει γίνει σάκος του μποξ. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου μέσα στην έδρα της θα κυνηγήσει το γκολ, όμως αμυντικά έχει αμέτρητα κενά και η κούραση φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού. Να σκοράρουν οι δύο ομάδες και Over 2.5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.55. 

Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ομάδες που γεμίζει με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλη περιοχή και ψάχνει το γκολ με υπομονή. Το ίδιο θα κάνει και απέναντι στη Λαμία, η οποία σίγουρα δεν διαθέτει την ποιότητα στην άμυνα για να σταματήσει «καθαρά» τα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60.  

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ