Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόντρα στην ΑΕΚ για μία θέση στον τελικό!

Έτοιμοι για ακόμη ένα Final-4 οι «ασπρόμαυροι».

Βασίλης Μανδράου

Κόντρα στην ΑΕΚ για μία θέση στον τελικό!

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου αναμένεται να διεξαχθεί το Final-4 της Superleague Κ17. Φυσικά από την τελική φάση δεν θα μπορούσε να λείπει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει μόνιμη παρουσία εκεί και φυσικά μπόλικες κατακτήσεις.

Η ομάδα των Τσιαπακίδη και Χάγκαν με 41 βαθμούς στο σύνολο, κατέκτησε την πρωτιά στον όμιλο και την εξασφαλισμένη συμμετοχή από πολύ νωρίς άλλωστε, στο Final Four. Τα «αετόπουλα» αγωνίστηκαν για τελευταία φορά στις 30 Απριλίου με αντίπαλο τον Βόλο, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αναμετρηθούν την Πέμπτη (08/06) στις 20:00 με την ΑΕΚ για μία θέση στον τελικό, εκεί όπου εάν τελικά προκριθούν θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον νικητή του ζευγαριού Άρης-Ολυμπιακός. Ο μεγάλος τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 17:00.

Οι αγώνες θα προβληθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι Novasports στο YouTube.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η πιθανή ενδεκάδα της Κλαμπ Μπριζ για την ρεβάνς της Τούμπας

Οι «εκλεκτοί» του Νίκι Χάγιεν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ προπονείται αυτή την ώρα στο γήπεδο της Τούμπας για το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Νίκι Χάγιεν έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι στο ματς της Τούμπας κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Γιάκερς. με τους Μέγιερ, Σάμπε, Ορντονιέζ να είναι δεδομένο πως θα αποτελέσουν τους τρεις από τους τέσσερις στην άμυνα. Θέση στην αμυντική γραμμή διεκδικούν και οι Σπίλερς-Μπογιάτα.

Ο Ονιεντίκα θα πάρει φανέλα βασικού, όπως και ο Φεντλέσεν, ενώ στο αρχικό σχήμα απ' ότι φαίνεται θα βρεθεί και ο Φανάκεν. Οι Νούσα, Σκόρας και Γιούντλα θα αποτελούν τη γραμμή κρούσης της Κλαμπ Μπριζ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μαζί μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους»

Οι διευκρινίσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στον κόσμο της ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ένα 24ωρο πριν την σέντρα της ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο να χρησιμοποιήσει μόνο τη φωνή του και τίποτα άλλο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα με τους Βέλγους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στο χορτάρι κι οι φίλαθλοί του στις εξέδρες. Το ραντεβού έχει οριστεί για το βράδυ της Πέμπτης (18.04) στις 22:00, στο σπίτι μας, στο γήπεδο της Τούμπας. Ένα σπουδαίο βράδυ, στο οποίο πρέπει να είμαστε όλοι συμπαίκτες.

H ομάδα μας χρειάζεται δίπλα της για την ανατροπή, με τη φωνή, το πάθος μας και την ενέργειά μας και θα μας χρειαστεί δίπλα της και στα ημιτελικά. Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Δεν δίνουμε καμία αφορμή σε κανέναν να μας τιμωρήσει και να στερήσει από την ομάδα τη δύναμη της γεμάτης Τούμπας! Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00.

Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού στο περιβάλλοντα χώρο το γηπέδου και να μην ταλαιπωρηθεί κανείς κατά την είσοδό του στις κερκίδες. Τα εισιτήρια για την αναμέτρηση έχουν εξαντληθεί. Κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να προσεγγίσει το γήπεδο χωρίς να έχει ονομαστικό εισιτήριο. Θα υπάρχουν έλεγχοι από την ελληνική αστυνομία κι υπάρχει κίνδυνος επιβολής προστίμου στους παραβάτες. Βάσει νομοθεσίας δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο, σε παιδιά κάθε ηλικίας. Κάθε φίλαθλος θα πρέπει να προσέρχεται στο γήπεδο έχοντας μαζί του, πέρα από το ονομαστικό του εισιτήριο κι ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

Μαζί μπορούμε να πετύχουμε όλους τους στόχους! Πάμε!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πάτησε» Τούμπα η Κλαμπ Μπριζ! (pics & vid)

Τελευταία προπόνηση για τους Βέλγους πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της Κλαμπ Μπριζ για το αυριανό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της ρεβάνς της φάσης των «8» του Europa Conference League. Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης τύπου των Φεράν Γιούτγκλα και Νίκι Χάγιεν, ξεκίνησε η τελευταία προπόνηση των Βέλγων ένα 24ωρο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Πρώτοι στον αγωνιστικό χώρο βγήκαν οι τιμωρημένοι Ιγκόρ Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ, οι οποίοι ως γνωστόν μπήκαν κανονικά στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη προκειμένου να βρεθούν κοντά στους συμπαίκτες τους και να τους στηρίξουν στην ρεβάνς. Κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα προπονείται ο Γιόρνε Σπίλερς, ο οποίος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους, καθώς φοράει ειδική μάσκα λόγω της διάσεισης που υπέστη στο πρώτο παιχνίδι έπειτα από σύγκρουση με τον Αλί Σαμάτα.

Αντίθετα, ο Μινιολέ δεν προπονείται καθόλου και απλώς παρακολουθεί μαζί με το τεχνικό επιτελείο των Βέλγων την προπόνηση της ομάδας του!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από το PAOK24:

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437565257_958634159265518_8964780397133956575_n-2.mp4"][/video]

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437565257_958634159265518_8964780397133956575_n-1.mp4"][/video]

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ