ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Η κρίσιμη στιγμή του Κοτάρσκι
Στο επίκεντρο ο Κροάτης
Την ώρα που οι υπόλοιποι συμπαίκτες του απολαμβάνουν τις διακοπές του, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι καλείται -ξανά- να επιστρέψει στο γήπεδο.
Η Κροατία κινείται στους ρυθμούς του Euro U21, με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να βρίσκεται -όπως αναμενόταν- κανονικά στις κλήσεις, με φόντο τα μεγάλα “ραντεβού”.
Έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις κι όντας πρωταγωνιστής στο παιχνίδι που έκρινε το εισιτήριο για την τελική φάση, ο Κοτάρσκι βρίσκεται στο επίκεντρο, στη χώρα του και πλέον, ετοιμάζεται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση.
Η πρώτη συγκέντρωση για τους Κροάτες είναι σήμερα, με τις προπονήσεις να ξεκινούν πια κι επίσημα, ενώ οι αγώνες στο Euro U21 θα ξεκινήσουν στις 21 Ιουνίου, με την Κροατία να αντιμετωπίζει αρχικά την Ουκρανία, ενώ στις 24 και στις 27 του μήνα, θα ακολουθήσουν δύο ακόμη σημαντικές “μάχες”, με την Ισπανία και τη Ρουμανία αντίστοιχα.
Η τελική λίστα με τους 23 “εκλεκτούς” του Ομοσπονδιακού τεχνικού θα γίνει γνωστή στις 14 του Ιούνη, με τον Κοτάρσκι -πάντως- να είναι από τους σίγουρους, μετρώντας αντίστροφα για τα μεγάλα παιχνίδια.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Η ιστορία μιας αδελφοποίησης (vid)
Σύμφωνα με την ανάλυση Επίκουρου καθηγητή Ιστορίας
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν στην Τούμπα, η ΠΑΕ ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Μια ιστορία που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου. ⚫⚪
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο και θυμόμαστε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
🎥 Δείτε την ιστορία πίσω από μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση.
#PAOK #PAOKPartizan #NewEra
— PAOK FC (@PAOK_FC) November 6, 2026
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γαβριηλίδου: «Τα κλειστά χαρτιά του Λισι και η έκπληξη» (vid)
Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό GRANDE 4
Η Αγάπη Γαβριηλίδου μίλησε στο GRANDE 4 στο κανάλι του Foxbet στο Youtube, για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μία πρωινή προπόνηση, με τον Αλέσιο Λίσι και τους παίκτες του να δουλεύουν κυρίως στην αμυντική τακτική αλλά και στις στατικές φάσεις.
Όσον αφορά την κατάσταση του Τομ Λουσέ, συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, αλλά όχι σε όλη και η παρουσία του την Κυριακή, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Πέλκας και Μιχαηλίδης ακολούθησαν το πρόγραμμά τους και σήμερα.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και αύριο το πρωί (10:00) και το απόγευμα η αποστολή, θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.




