Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα ομάδα για τον Τάκολα!

Ποια είναι η ομάδα που εμπιστεύεται τον… τρελό Ιταλό!

Στέργιος Αναστασιάδης

Νέα ομάδα για τον Τάκολα!

Προπονητής της Σαμαουρέσε, ομάδα της Serie D, θα είναι τη νέα σεζόν o Μίρκο Τάκολα!

Ο… τρελός Ιταλός, που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 έως το 2000, θα παρουσιαστεί αύριο από τη νέα του ομάδα και θα αντικαταστήσει τον Μάρκο Μαρτίνι, ενώ πέρσι ανέλαβε την Σκαντίτσι στην τελευταία θέση της Serie D και την οδήγησε στα πλέι άουτ, χωρίς ωστόσο να τη “σώσει” από τον υποβιβασμό και πρόπερσι οδήγησε την Ριτσιόνε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με το έτσι θέλω (pics&vid)

Στην Κρήτη ο Ευαγγέλου έκλεισε τα μάτια στο μαρκάρισμα στον Μπράντον, στην Τρίπολη «βάφτισε» το φάουλ, πέναλτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αστεία πράγματα στην Τρίπολη με τον διαιτητή Ευαγγέλου να «καθαρίζει» την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα για τον Παναθηναϊκό.

Στο 79' με το σκορ στο 1-2 και τους γηπεδούχους να πιέζουν, ο Καρμόνα μαρκάρει τον Τζούρισιτς εκτός περιοχής, όμως ο Ευαγγέλου με χαρακτηριστική άνεση και σιγουριά δείχνει την άσπρη βούλα!

Μάλιστα, με την απόφασή του συμφωνεί και ο Κουμπαράκης στο VAR που δεν τον καλεί να δει τη φάση.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός με τον Ιωαννίδη από την άσπρη βούλα έκανε το 1-3, με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 1-4.

Βέβαια, το θέμα είναι ότι ο Ευαγγέλου, ως VAR τότε, σε μία πολύ πιο οριακή φάση, αυτή εις βάρος του Μπράντον στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ δεν κάλεσε τον Διαμαντόπουλο να δει ξανά τη φάση, με τον τελευταίο να υποδεικνύει φάουλ στο μαρκάρισμα που έγινε στον Ισπανό από τον Καρό.

Μπορεί να μας εξηγήσει λοιπόν κάποιος, πώς γίνεται το μαρκάρισμα στον Τζούρισιτς εκτός περιοχής να «βαφτίζεται» πέναλτι και για ποιο λόγο του Μπράντον δόθηκε φάουλ;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα για όλα ο Ευαγγέλου στον Παναθηναϊκό! (pics)

Με πέναλτι… εκτός περιοχής «καθάρισαν» για τον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αδιανόητα πράγματα στην Τρίπολη με τον διαιτητή Ευαγγέλου να καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε μαρκάρισμα έξω από την περιοχή στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα.

Στο 79' ο Καρμόνα ανέτρεψε τον Τζούρισιτς εκτός περιοχής, ωστόσο ο Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα, ενώ η φάση ελέγχθηκε και από το VAR (εκεί όπου ήταν ο Κουμπαράκης), αλλά δεν είδαν τίποτα το περίεργο!

Μάλιστα, ο Ευαγγέλου είχε καταλογίσει πέναλτι υπέρ των πρασίνων και στο πρώτο μέρος, το οποίο όμως οι φιλοξενούμενοι δεν μετουσίωσαν σε γκολ, όπως έγινε στη φάση του 79', με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το 1-3 από τον Ιωαννίδη και επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός να «καθαρίσει» το παιχνίδι σε ένα σημείο που ο Αστέρας πίεζε. Λίγο αργότερα έγινε από τον ίδιο παίκτη και το 1-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για δύο αποφάσεις που ξεσηκώνουν μεγάλη θύελλα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσαούσης για Πάμπλο Γκαρσία: «Το αξίζει!»

Αποθέωσε τον πρώην προπονητή του στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2, με τον Πάμπλο Γκαρσία να χαμογελάει στη «μάχη» με τον Μάριο Τσαούση.

Φυσικά, οι σχέσεις των δύο παραμένουν εξαιρετικές, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μιλήσαμε με τον κόουτς. Χαίρομαι πολύ για το μεγάλο του βήμα. Το αξίζει, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο και του εύχομαι τα καλύτερα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Trending