Connect with us

ΕΥΡΩΠΗ

Προβάρει τα… λευκά ο Μπέλιγχαμ!

Συμφώνησαν Μπορούσια Ντόρτμουντ – Ρεάλ για τον 20χρονο μέσο με… αστρονομικό ποσό!

PAOK24

Προβάρει τα… λευκά ο Μπέλιγχαμ!

Σε οριστική συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ, ήρθε η Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Τα δύο κλαμπ κατέληξαν στα 100 εκ. ευρώ για τη “μετακόμιση” του 20χρονου μέσου στη Μαδρίτη, με το deal να ολοκληρώνεται και τυπικά τις επόμενες ημέρες και τον Μπέλιγχαμ να υποβάλλεται σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους “Μερένχες”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ζητά 120 εκ. Ευρώ για τον Γιόκερες

Τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι έναντι 17 εκ. Ευρώ…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αρσεναλ θέλει το καλοκαίρι να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και η Τσέλσι εξετάζει την περίπτωση του, αν τελικά δεν καταφέρει να πάρει τον Βίκτορ Οσίμεν από τη Νάπολι, καθώς τον διεκδικεί και η Παρί Σεν Ζερμέν, που τον θέλει στη θέση του Κιλιάν Μπαπέ.

Η διοίκηση όμως της ομάδα της Λισαβόνας αιφνιδίασε αρνητικά τον αθλητικό διευθυντή της Αρσεναλ, Εντου, που χτύπησε την πόρτα της για τον Γκιοκέρες, καθώς ζήτησε 120 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του, όπως σχετικά αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Λισαβόνας «Record». Να σημειωθεί πως τα «λιοντάρια» τον είχαν αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι από την Κόβεντρι με μόλις 17 εκατ. ευρώ, και η Ιπσουιτς από την Μπράιτον έναντι 1,5 εκ. Ευρώ το 2021...

Ο 24χρονος Σουηδός διεθνής φορ κάνει θραύση στην Πορτογαλία, καθώς φέτος έχει 22 γκολ και 10 ασίστ σε 24 παιχνίδια της Primeira Liga. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει ξεχωρίζει τον διεθνή άσο και έχει εισηγηθεί την απόκτηση του, την οποία διεκδικούν ακόμη αρκετές ομάδες, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν κάποια από αυτές αποφασίσουν τελικά να βγάλουν αυτό το τεράστιο ποσό από τα ταμεία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απαλλαγή Ατσέρμπι από τις κατηγορίες για ρατσισμό

Επιστρέφει στη δράση ο 35χρονος Ιταλός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αθλητικός δικαστής, Γκεράρντο Μαστραντρέα, αποφάσισε την απαλλαγή του Φραντσέσκο Ατσέρμπι από τις κατηγορίες για ρατσισμό.
Ο αμυντικός της Ίντερ αθωώθηκε λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την υπόθεση στην οποία ενεπλάκη από τον αμυντικό της Νάπολι, Ζουάν Ζεσούς, ο οποίος είχε παραπονεθεί ότι είχε δεχτεί προσβολές. Από τις έρευνες-όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport- δεν προέκυψε άλλο αποδεικτικό υλικό πέραν της κατάθεσης του Βραζιλιάνου. Για το λόγο αυτό, στον 35χρονο δεν επιβλήθηκε ούτε τιμωρία ούτε αποκλεισμός και θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με την Έμπολι τη Δευτέρα 1 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

UEFA: Παρών ο Γκαγκάτσης στην παρουσίαση νέου format

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλάζουν από την επόμενη σεζόν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, αλλά και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας, Τζόρτζιο Μαρκέτι, βρέθηκαν σήμερα στην Αθήνα, προκειμένου να παρουσιάσουν σε εκπροσώπους ομάδων και ΜΜΕ, το νέο τρόπο διεξαγωγής των ευρωπαϊκών διοργανώσεων από την ερχόμενη σεζόν.

Από πλευράς ΠΑΟΚ, το «παρών» στη συγκεκριμένη εκδήλωση, έδωσε ο αντιπρόεδρος, Μάκης Γκαγκάτσης, ενώ φυσικά παρόντες ήταν και εκπρόσωποι άλλων ομάδων, καθώς και ο πρόεδρος της Stoiximan Super League, Μηνάς Λυσάνδρου.

Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη σεζόν 2024-2025 και αυξάνονται αρκετά τα έσοδα των ομάδων που συμμετέχουν και προχωρούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ