Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τελείωσε» δύο ο Ατρόμητος!

Ανακατατάξεις στον σύλλογο του Περιστερίου!

PAOK24

«Τελείωσε» δύο ο Ατρόμητος!

Ανακατατάξεις λαμβάνουν χώρα στον Ατρόμητο, καθώς μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κρις Κόουλμαν, παρελθόν από τον σύλλογο του Περιστερίου αποτελούν οι Νίκος Λαζαρίδης και Εντουάρντο Μπρίτο.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Νίκο Λαζαρίδη και Εντουάρντο Μπρίτο, που κατείχαν τους ρόλους του Team Manager και Συντονιστή Ποδοσφαιρικού Τμήματος αντίστοιχα.

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που η ιστορία τους έχει κατατάξει ως δύο από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες του Ατρόμητου, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους από διάφορα πόστα.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο, αφού ολοκλήρωσε τη σπουδαία του ποδοσφαιρική καριέρα στην οποία κατέγραψε 287 επαγγελματικές συμμετοχές με το Αστέρι, ήταν μέλος της ομάδας μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Νίκος Λαζαρίδης ήρθε στο Περιστέρι αρχικά ως ποδοσφαιριστής το 2012 και όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του με το Αστέρι στο στήθος το 2017 έχοντας συνολικά 171 συμμετοχές, ανέλαβε από την επόμενη μέρα το πόστο του Γενικού Αρχηγού της ομάδας.

Είναι δεδομένο ότι οι δυο τους θα λογίζονται για πάντα ως μέλη της οικογένειας του Ατρόμητου, η πόρτα θα είναι πάντα ανοικτή για αυτούς και η ομάδα τους εύχεται ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Νίκο και Έντου, Έντου και Νίκο σας ευχαριστούμε για όλα και εις το επανιδείν!”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Μεταγραφικό ban από τη FIFA λόγω Χιμένεθ

Η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ακόμη ένα μεταγραφικό ban που επιβάλλει η FIFA στον Άρη.

Μετά από εκείνο του Χερμάν Μπούργος για οφειλή 75 χιλιάδων ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους λόγω Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, για ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, μαζί με κάποιες οφειλές προς μάνατζερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φραντζέσκος: «Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές»

Οι ατάκες του για τον Δικέφαλο και η αποκάλυψη για τις προτάσεις που είχαν έρθει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Κώστας Φραντζέσκος δε ξεχνά στιγμή τα όσα έζησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή εκπομπή «The Football Show».

«Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές» παραδέχθηκε.

Παράλληλα, ο Κώστας Φρατζέσκος θυμήθηκε στο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Άρσεναλ, όσα τους είχε πει πριν το ματς ο τότε προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ανασταδιάδης.

«Το παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει μείνει στην ιστορία. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μας είχε πει ότι αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι. Το πίστευε πολύ.

Και να φανταστείτε ότι εγώ, ο Τουρσουνίδης, ο Ζουμπούλης και ο Βρύζας δεν μαρκάραμε τον εαυτό μας, λυπόμουν τους Ζαγοράκη και Μαραγκό που το έκαναν για δέκα».

Επίσης, αποκάλυψε πως ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του, τις οποίες έμαθε πολύ αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το επιβλητικό 36-16 του ΠΑΟΚ

Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στα εντός έδρας με Αστ. Τρίπολης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ψυχολογία από την επικράτηση στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα.

Σύμμαχος για τους παίκτες του Λίσι και η προϊστορία στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στους Αρκάδες που είναι άκρως... ασπρόμαυρη.

Σε 23 αγώνες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μετρά 15 νίκες, 5 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Αστέρας έχει καταγράψει 3 νίκες.

Χαοτική η διαφορά και στα γκολ που έχουν επιτευχθεί με τον ΠΑΟΚ να έχει σκοράρει 36 φορές, ενώ τον Αστέρα 16.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ