Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπουδαίες εμφανίσεις, μεγάλη επιτυχία!

Όλη η πορεία των «αετόπουλων» της Κ13 στο TFC International

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Σπουδαίες εμφανίσεις, μεγάλη επιτυχία!

Με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ιδιαίτερα απαιτητικό τουρνουά TFC International επιστρέφει από την Ολλανδία η Κ13 του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά αναδείχθηκε ο Χριστόφορος Βάτσος του Δικεφάλου!

Τα «αετόπουλα» έδωσαν δέκα ματς διάρκειας 25 λεπτών σε διάστημα τριών ημερών, με τον τελικό απολογισμό να είναι 7 νίκες – 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Στη φάση των ομίλων η Κ13 του ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτη με τρεις νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στη Ναϊμέγκεν.

Στην επόμενη φάση των ομίλων ο Δικέφαλος αναδείχτηκε ισόπαλος (1-1) με την Τζουργκάρντεν και επικράτησε των Κοπεγχάγη και Γκλάντμπαχ με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα.

Η μοναδική ήττα για την Κ13 του ΠΑΟΚ ήταν αυτή στα ημιτελικά απέναντι στη Λεβερκούζεν με 1-0.

Στον μικρό τελικό τα «αετόπουλα» κέρδισαν με 1-0 τη Φέγενορντ.

Νικήτρια του τουρνουά αναδείχτηκε η Παρί Σεν Ζερμέν που κέρδισε την Λεβερκούζεν στα πέναλτι.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To πλάνο Αλμέιδα ενόψει Τούμπας

Ποιες αναμένεται να είναι οι επιλογές της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Νovasports Prime).

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Ένωσης, ο Αθανασιάδης αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Βίντα, Κάλενς στα στόπερ, ο Ρότα δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα.

Στον κέντρο, θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Πινέδα, είτε μαζί με τους Σιμάνσκι, Γιόνσον (και τον Μεξικανό στα αριστερά), είτε με έναν εκ των δύο και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά.

Ελίασον ή Άμραμπατ θα ξεκινήσει στα δεξιά, ο Τσούμπερ όλα δείχνουν ότι θα πάρει τη θέση του Αραούχο, ενώ ένας εκ των Πόνσε, Γκαρσία, θα είναι στην κορυφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Οι δηλώσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπόσχεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το τελευταίο κακό διάστημα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: 

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και νομίζω πως θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει το πρόβλημα του:

«Έχουμε βρει τι φταίει, τα αναλύσαμε αρκετά, μιλήσαμε μεταξύ μας πάρα πολύ, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τα λύσουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα:

«Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει, βλέπουμε μόνο μπροστά και όχι τι έγινε στο παρελθόν και θα δώσουμε απάντηση, παλεύοντας για τον τίτλο μέχρι τέλους» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μεσοεπιθετικός προσθέτοντας:

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες αλλά από τη δική μας πλευρά θα μπούμε αποφασισμένοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, πως έχουμε μία καλή ομάδα και ίσως χρειαστούμε και μία δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε μία νίκη».

Για τον κόσμο:

«Ας το κάνουμε όλοι μαζί. Εμείς ως παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα τα παρατήσουμε και θα το αποδείξουμε αύριο στο γήπεδο οπότε καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν να μας δουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αποστολή για Αιολικό

Οι επιλογές του Αλέξη Αλεξιάδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β φιλοξενείται από τον Αιολικό, την Δευτέρα (29/4, 16:00), στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των Play-Out στην Super League 2.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και είναι μια ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μοναστηρλής , Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Κωττάς, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Γιαξής, Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Σπυράκος, Σμυρλής, Κανίς, Μπράντονιτς, Πανίδης, Σαποβάλοφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ